۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۰:۱۴ عصر
شیداجان برگ بو فقط جهت گرفتن بوی بد مرغ من خودم اصلا ربی درست نمیکنم استیک همش توی سرخ کن ولی بوقلمون رو شب قبل با زعفرون و فلفل سیاه مزه دار میکنم روز بعد با کره یکم سرخ میکنم
بوقلمون رو در میارم بعد پیاز و سیر اضافه میکنم وزرچوبه و فلفل سیاه و رب تفت میدم و بعدم بوقلمون رو میزارم ، برگ بو و یه دونه هل و آب میره که بپزه و اواسط پختم باز آب زعفرون میریزم
مامانمم مرغ رو به همین روش درست میکنه ولی هویج و فلفل دلمه هم اضافه میکنه
بوقلمون رو در میارم بعد پیاز و سیر اضافه میکنم وزرچوبه و فلفل سیاه و رب تفت میدم و بعدم بوقلمون رو میزارم ، برگ بو و یه دونه هل و آب میره که بپزه و اواسط پختم باز آب زعفرون میریزم
مامانمم مرغ رو به همین روش درست میکنه ولی هویج و فلفل دلمه هم اضافه میکنه