امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها
رخشید آره خب خارج آخرش ممکنه پزشک بیاد ولی مثلا کانادا اگه درست یادم باشه، در صورتیه که مشکل خاصی باشه که مثلا چند قلویی یا بارداری پرریسک باشه... وگرنه ماما می گیره... ولی ماماهاشون چند تا چند تا از اول یا حداقل از اول فاز فعال، کامل کنار مادر و بچه هستن و ورزش میدن، نیروهای خدمات قوی دارن که مادر رو ورزش بده... حتی توی خونه میرن و بچه رو بدنیا میارن... اما اینجا چی... من خصوصی بودم، تنهای تنها... فقط میومدن هی می خوابوندن که از این صدای قلب ها بچسبونن و منم تکون نخورم و درد بکشم و بچه به رگ فشار بیاره (که شاید سز بشم که شدم)........................

کلا با اینکه سعی کردم انتخاب های خوبی داشته باشم، اما اصلا انتظاراتم توی زایمان برآورده نشد و یکی از ترس های من برای بارداری احتمالی مجدد، همین بحث زایمان هست که انگار هیچکس براش مادر مهم نیست... کلا اولین باره که جایی دارم از این ناراحتیم میگم......... خیلی برام سخته....

والا رخشید ماماهایی که کلاساشون رو می رفتم، می گفتن متخصصا دو سال ویلیامز رو می خونن... دیگه من سرچ نکردم 2 ساله یا 4 سال...

آره نسیمه، اصلا نباید با طناب دکتر زنان برای طبیعی توی چاه رفت... من به شدت پشیمونم... اگرچه آخرم سز شدم ولی 10-12 ساعت درد که کشیدم بخاطر بی معرفتی مامای خصوصی که باهاش حرف زده بودم، تنهایی با همسر بودم و دیگه فقط طبق اطلاعات خودم جلو می رفتم و با اینکه خصوصی هم بودم، ماماهای خودشون اصلا و ابدا بگو اومده باشن یه ورزشی چیزی بدن، اصلللللللللا...
آره به نظر منم متخصصای زنان باید برن سراغ بحث های درمانی و سز.. ماماهامون هم حرفه ای تر بشن... دخترامون قوی تر بشن که بتونن طبیعی زایمان کنن تا حد امکان.. اگرچه برای من هم واقعا سز راحت تر از طبیعی بود... طبیعی زمان زیادی درد کشیدم اما باز نمی شد... ولی همونجا از دردش متنفر شدم... اما سز برام خیلی عالی بود واقعا... اما به نظرم اگه متخصصا فرت و فرت زخم های زنان رو فریز نکنن، دخترامون تغذیه ها و ورزش های خوب انجام بدن، همون طبیعی خیلی عالیه... منم اگه بازم بخوام انتخاب کنم سز رو انتخاب خواهم کرد... ولی فعلا که ابدا ابدا دلم نمی خواد دوباره اون راه رو برم....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • maryam_na، nona، رخشید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تبادل نظر درباره ی متخصصین زنان و زایمان و مامای خصوصی و همراه و بیمارستان ها - توسط Rose - ۱۴۰۱/۹/۲۰، ۰۹:۲۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان