۱۴۰۱/۹/۲۱، ۰۶:۳۶ عصر
والا ما کلا یک مدل دمنوش میخوریم که ترکیب گل گاو زبون+ سنبل الطیب+ نبات+ لیمو عمانی هستش. گاهی به لیمو هم میریزم.
تو چای هم یه تیکه دارچین+ دوتا دونه هل+ چند پر بهار نارنج میریزم. یه وقتا هم غنچه گل محمدی هم قاطیشون میندازم ولی بعد ۵ دقیقه برمیدارم که مزه گلاب نگیره.
تو چای هم یه تیکه دارچین+ دوتا دونه هل+ چند پر بهار نارنج میریزم. یه وقتا هم غنچه گل محمدی هم قاطیشون میندازم ولی بعد ۵ دقیقه برمیدارم که مزه گلاب نگیره.