۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۸:۴۴ عصر
(۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۵۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: ولی من اگه بودم تا سن مدرسه کاریش نداشتم.دیگه بچه باهوش، باهوش میمونه دیگه پس برای پیشرفتش حسابی وقت هست. حالا دو سه سال زودتر شروع کردن و فشار اضافه بهش اوردن فکر نمیکنم خیلی جلو بندازتش.
البته به جز زبان انگلیسی.که اونو کلا فک کنم از ۴ ۵ سالگی برای همه بشه شروع کرد
صنوبر اگه من درست فهمیده باشم، هر چی کانکشن های بیشتری توی کودکی بچه ایجاد شه، هوش و حواس و تمرکز بچه بیشتر می شه... و درسته که معمولا جز با حوادث یا بیماری یا اتفاقات خاصی، هوش کم نمیشه، اما اگه همینجوری هم به دست باد رهاش کنیم، به اون شکوفایی حداکثری نمی رسه... می دونی چی میگم؟ یه همچین قابلیتی حتما بهتره که پیگیری بشه، ما هم یاد بگیریم خوبه برامون... تمام این بازی هایی که تعریف میشه، تجربیات حسی و لمسی و... برای ساختن همون کانکشن های بین سیناپس هاست که به نوعی هوش بچه رو بالا ببریم...
زبان خیلی از فاکتورهاش که کی شروع بشه، چجوری شروع بشه ووو... بستگی به محیط داره... بچه ی داخل ایران با بچه ی ایرانی داخل کشور انگلیسی زبان با بچه ی یک ایرانی با یک خارجی در کشور انگلیسی زبان یا همین حالت در کشور غیرانگلیسی زبان، هر کدوم با توجه به پتانسیل بچه، روش های مختلف و سن های مختلفی براشون تعریف میشه...
مینو من باشم می برمش برای تست هوش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم