۱۴۰۱/۱۰/۸، ۱۱:۳۰ صبح
برای خوشمزه شدن اول ماهیچه هام رو با کمی کره توی قابلمه تفت کوچیک میدم بعد ماهیچه ها رو برمیدارم
قابلمه رو میشورم ( سایز قابلمه متناسب با تعداد ماهیچه باید باشه بطوری که تلنبار نشن ماهیچه ها رو هم خیلیم بزرگ نباشه که پخش کف قابلمه شن)
بعد بسته به تعداد ماهیچه حدودا سه تا چهار تا پیاز بزرگ حتی بیشتر خلال درشت میکنم حالا نصف این پیازها رو میریزم کف قابلمه و ماهیچه ها رو میچینم روش ( پیازها باید نیم سانت حداقل بیان بالا) بعد یه بوته سیر رو میشورم پوست اضافشو میگیرم ( فقط پوست رویی) بعد از وسط قاچ میکنم
یه نصف بوته دیگه هم حبه میکنم در حد شش هفت تا دونه ورقه ورقش میکنم
سیر و رقه ورقه رو میچینم رو ماهیچه ها بعد نصف باقیمونده پیازهامو هم میچینم روش طوری که ماهیچه ها کاملا زیرشون بره حالا اون بوته کامل نصف شده رو هم میذارم روش ( اگه ماهیچه تعدادش کمه به تناسب کم میشه سیر ها و برعکس)
حالا نمک، فلفل، خیلی کم زردچوبه در حد اپسیلون، و چوب دارچین میذارم روشون ( چوب نبود پودر)
بعد یه قالب ۱۰۰ گرمی کره میندازم توش به اندازه ته استکان اب ولرم هم میریزم درسو میذارم سوراخ قابلمه رو هم حتما با دستمال باید بگیرید بعد رو شعله خییییییلی کم میذارم سه ساعت بپزه شایدم کمی بیشتر بعد سه ساعت قابلمه رو برمیداری بدون باز کردن درش یه تکون بصورت حرکت رفت و برگشتی میدی تا پیازا و ادویه ها و همه چی قاطی شن خوب
دوباره میذاری رو شعله ملایم بعد یک ساعت و نیم به اندازه یه فنجون کوچیک زعفرون اب شده میریزی تو قابلمه درو میبندی بک ساعت و نیم الی دو ساعت دیگه میذاری بپزه
و اون موقع دیگه ماهیچه حاضره
پیازها و سیرها هم ختما همراه غذا سروبسه یا تو خود طرف ماهیچه یا بصورت جدا
قابلمه رو میشورم ( سایز قابلمه متناسب با تعداد ماهیچه باید باشه بطوری که تلنبار نشن ماهیچه ها رو هم خیلیم بزرگ نباشه که پخش کف قابلمه شن)
بعد بسته به تعداد ماهیچه حدودا سه تا چهار تا پیاز بزرگ حتی بیشتر خلال درشت میکنم حالا نصف این پیازها رو میریزم کف قابلمه و ماهیچه ها رو میچینم روش ( پیازها باید نیم سانت حداقل بیان بالا) بعد یه بوته سیر رو میشورم پوست اضافشو میگیرم ( فقط پوست رویی) بعد از وسط قاچ میکنم
یه نصف بوته دیگه هم حبه میکنم در حد شش هفت تا دونه ورقه ورقش میکنم
سیر و رقه ورقه رو میچینم رو ماهیچه ها بعد نصف باقیمونده پیازهامو هم میچینم روش طوری که ماهیچه ها کاملا زیرشون بره حالا اون بوته کامل نصف شده رو هم میذارم روش ( اگه ماهیچه تعدادش کمه به تناسب کم میشه سیر ها و برعکس)
حالا نمک، فلفل، خیلی کم زردچوبه در حد اپسیلون، و چوب دارچین میذارم روشون ( چوب نبود پودر)
بعد یه قالب ۱۰۰ گرمی کره میندازم توش به اندازه ته استکان اب ولرم هم میریزم درسو میذارم سوراخ قابلمه رو هم حتما با دستمال باید بگیرید بعد رو شعله خییییییلی کم میذارم سه ساعت بپزه شایدم کمی بیشتر بعد سه ساعت قابلمه رو برمیداری بدون باز کردن درش یه تکون بصورت حرکت رفت و برگشتی میدی تا پیازا و ادویه ها و همه چی قاطی شن خوب
دوباره میذاری رو شعله ملایم بعد یک ساعت و نیم به اندازه یه فنجون کوچیک زعفرون اب شده میریزی تو قابلمه درو میبندی بک ساعت و نیم الی دو ساعت دیگه میذاری بپزه
و اون موقع دیگه ماهیچه حاضره
پیازها و سیرها هم ختما همراه غذا سروبسه یا تو خود طرف ماهیچه یا بصورت جدا