۱۴۰۱/۱۰/۸، ۰۳:۰۸ عصر
من چلوگوشت رو اینجوری درست می کنم:
تعداد زیادی پیاز خلالی که رو و زیر گوشت رو بگیره
گوشت رو با پوره ی سیر (یا سیر حبه شده بسته به در دسترس بودن)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و زعفرون و پیازای خلالی، از شب قبل، توی قابلمه ی مدنظر، طعم دار می کنم.
هر موقعی که بذارم روی گاز،حدود ۶-۷ ساعت با شعله ی خیلی کم و بدون اضافه کردن روغن یا آب میذارم جا بیفته... و طی این مدت خود گوشتا حسابی روغن میندازه... این مدل روش برادران کریمه که خیلی وقت پیش پیگیرش بودم و پیداش کردم... تنها فرق اینه که اونا بوته ی کامل میندازن و فکر کنم زردچوبه رو کمتر میزنن، من خودم ارادت خاصی به زردچوبه دارم، بیشتر میزنم
این ساده و فرمالشه...
ولی خیلی وقتا برای خودمون هویج، بروکلی، گوجه (که بعد از پختش، پوست میگیرم و پوره می کنم و دوباره میریزم توی قابلمه)، فلفل دلمه ای قرمز و امثالهم هم میریزم که مزه ش از اون حالت رسمی خارج میشه اما من مزه ش رو خیلی دوست دارم و بخصوص بعد از بچه اکثرا اینجوری درست می کنم که مواد مغذی بیشتری بهمون برسه...
تعداد زیادی پیاز خلالی که رو و زیر گوشت رو بگیره
گوشت رو با پوره ی سیر (یا سیر حبه شده بسته به در دسترس بودن)، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و زعفرون و پیازای خلالی، از شب قبل، توی قابلمه ی مدنظر، طعم دار می کنم.
هر موقعی که بذارم روی گاز،حدود ۶-۷ ساعت با شعله ی خیلی کم و بدون اضافه کردن روغن یا آب میذارم جا بیفته... و طی این مدت خود گوشتا حسابی روغن میندازه... این مدل روش برادران کریمه که خیلی وقت پیش پیگیرش بودم و پیداش کردم... تنها فرق اینه که اونا بوته ی کامل میندازن و فکر کنم زردچوبه رو کمتر میزنن، من خودم ارادت خاصی به زردچوبه دارم، بیشتر میزنم

این ساده و فرمالشه...
ولی خیلی وقتا برای خودمون هویج، بروکلی، گوجه (که بعد از پختش، پوست میگیرم و پوره می کنم و دوباره میریزم توی قابلمه)، فلفل دلمه ای قرمز و امثالهم هم میریزم که مزه ش از اون حالت رسمی خارج میشه اما من مزه ش رو خیلی دوست دارم و بخصوص بعد از بچه اکثرا اینجوری درست می کنم که مواد مغذی بیشتری بهمون برسه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم