۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۳:۲۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۰۳:۳۱ عصر، توسط نسیمه جااان.)
![[تصویر: screenshot_۲۰۲۲۱۲۳۰-۱۳۲۲۲۵_cookpad_8qek.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۲۱۲۳۰-۱۳۲۲۲۵_cookpad_8qek.jpg)
کوزالاک مانتی(غذای ترکی)
۱ بسته خمیر یوفکا مثلثی
۲۵۰ گرم گوشت چرخی
پیاز
بادمجون کبابی ۲ عدد
رب گوجه
۱ پیمانه ماست شیرین
مقداری جعفری ساطوری
۳ حبه سیر
پیاز رو سرخ میکنیم وقتی طلایی شد گوشت رو اضافه میکنیم و ادویه و نمک میزنیم ،سرخ ک شد مقداری سیر و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و میذاریم قشنگ رب رنگ باز کنه ،در آخر جعفری ساطوری رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم
میذاریم کنار
بادمجون کبابی رو ساطوری میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه و ماست رو اصافه میکنیم و میذاریم توی پیاله
خمیر یوفکا رو هر مثلثی با قیچی۲ تا مثلث کوچک تر درمیاریم
با نی رول میکنیم ،قسمت آخر رو با آب خیس میکنیم ک ب لایه زیرش بچسبه
هر کدوم رو پیچیدیم میذاریم توی ظرف در دار ک خشک نشه
بعد توی روغن سرخ میکنیم و مثل عکس میچینیم برای سرو
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎