بچه ها خیلی راحته و تنبلونه، پاستا رو ابکش کنید بریزید تو ظرف پیرکس، بعد نصف قالب پنیر خامه ای یا لبنه یا حتی فتا رو درسته بریزید وسط پاستا و بعد چندتا گوجه فرنگی گیلاسی پخش کنید روی پاستا، دو سه قاشق روغن زیتون ( من بودار و تصفیه نشده میریزم که مزش بیشتره) و بعد یکم سبزیجات معطر مثل آویشن(برگش و نه پودرش)، و ریحون خشک میریزم و نمک و فلفل، اگه دوست دارید پرملات تر باشه سینه مرغ تیکه ای پخته (بازم من سینه مرغ دودی رو پیشنهاد میکنم) و فلفل دلمه یا قارچ بریزید روش بعد همه رو بذارید تو فر حدود چهل دقیقه تا پنیر شل بشه و گوجه ها و فلفل دلمه کمی کبابی و نرم بشن. بعدم هم بزنید و نوش جان. اگه پاپریکا دودی هم داشته باشید خیلی خوشمزش میکنه
یه مدل پاستا تنبلونه دیگه هم بلدم که ظرف هم کثیف نمیکنه اصلا خیلی خوبه خواستید دستور اونم بگم براتون
یه مدل پاستا تنبلونه دیگه هم بلدم که ظرف هم کثیف نمیکنه اصلا خیلی خوبه خواستید دستور اونم بگم براتون