۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۶:۱۳ عصر
شیدا ببین من همیشه آشپزیم چشمیه به چشمام اعتماد دارم خخخ اگه دستور دقیق میخوای باید از یکی دیگه بپرسی...اب جوش بمقدار کم که سردی برنجو بگیره روغن هم تو همون ابجوش میریزم که گرم بشه کمی اما اگه بخوای برنجت خیلی دون و مجلسی بشه باید روغن رو جدا بدون اب داغ داغ کنی و وقتی برنجت دم کشید بریزی روش که صدای جیییز بده. بیرون یخچال خب چندساعت خودت بیرون باشی ممکنه خراب شه اونم تو تابستون...دم کنی هم اگه قابلمت ازین سوپاپیا باشه درش که بخارو نگه میدارن نه لازم نیست، در غیر اینصورت بذاری بهتره، هرچند من گاهی وقتا اصلا نمیذارم بدم نمیشه..خخخ مرزای آشپزی ایرانیو یه تنه جابجا کردم..