۱۴۰۱/۱۰/۱۱، ۱۰:۲۳ صبح
الهام جون باورت میشه اصلا این دفعه زعفرون نزده بودم !
فقط زردچوبه یکم کاری پودر پیاز پودر سیر نمک فلفل یکمم آبلیمو بود
حتی ماست هم نداشتیم دیگه برنج روش هم ته چینی نکردم
ولی اول یک طرفشون رو حسابی سرخ کردم و بعد قبل ریختن برنج طرف ضخیم تر پوست گذاشتم و برنج ریختم حدود ۵٠ دقیقه با حرارت کم دم کشید
شاید علتش جنس قابلمه ام باشه، اصلا نمیچسبه و روغن هم زیاد ریختم که حسابی سرخ بشه
فقط زردچوبه یکم کاری پودر پیاز پودر سیر نمک فلفل یکمم آبلیمو بود
حتی ماست هم نداشتیم دیگه برنج روش هم ته چینی نکردم
ولی اول یک طرفشون رو حسابی سرخ کردم و بعد قبل ریختن برنج طرف ضخیم تر پوست گذاشتم و برنج ریختم حدود ۵٠ دقیقه با حرارت کم دم کشید
شاید علتش جنس قابلمه ام باشه، اصلا نمیچسبه و روغن هم زیاد ریختم که حسابی سرخ بشه