یوتاب جان تو ماشین چجوری میخوای ببریش؟ تو بغل نگهش میداری؟
من کریر بدو تولد دارم. ولی واققققعا استفاده ازش سخته
و شاید خطرناک
من که دیروز میخواستم ببرمش خونه خواهرم. اول گذاشتیم تو کریر که به عنوان صندلی ماشین هم فیکس میشه. یه کوچه که رد شدیم نظرم عوض شد. درآوردم و گذاشتم تو قنداق سوییسی و بغلش کردم.
دو تا کمربند از رو شونه های بچه رد شده بود. یه کمربند از لای پاش. کمربند ماشین هم که از روی سینش رد شده بود. من دیدم اگر بچم بالا بیاره، نیم ساعت طول میکشه تا اینهمه کمربندو باز کنم. کلا آدم کنترل رو بچه نداره.
ترسیدم
احساس کردم بغلم باشه راحت ترم.
البته شما پسرت بزرگتره. حتما راحت تری
سحر جان من یه 60 گرفتم که 3 هفته اول خیلی استفاده شد. نی نی اولاش حدود 30 تا شیر میخوره
الان یه 120 گرفتم که البته پسرم هنوز 120 تا نمیخوره. فکر کنم تا یه ماه دیگه جواب بده همین.
بعد 150 میگیرم یا 180
قططططعا کوچیک نیست. ممکنه بزرگ باشه ولی کوچیک نیست.
من کریر بدو تولد دارم. ولی واققققعا استفاده ازش سخته
و شاید خطرناک
من که دیروز میخواستم ببرمش خونه خواهرم. اول گذاشتیم تو کریر که به عنوان صندلی ماشین هم فیکس میشه. یه کوچه که رد شدیم نظرم عوض شد. درآوردم و گذاشتم تو قنداق سوییسی و بغلش کردم.
دو تا کمربند از رو شونه های بچه رد شده بود. یه کمربند از لای پاش. کمربند ماشین هم که از روی سینش رد شده بود. من دیدم اگر بچم بالا بیاره، نیم ساعت طول میکشه تا اینهمه کمربندو باز کنم. کلا آدم کنترل رو بچه نداره.
ترسیدم
احساس کردم بغلم باشه راحت ترم.
البته شما پسرت بزرگتره. حتما راحت تری
(۱۴۰۰/۷/۱۰، ۰۶:۰۶ عصر)سحر بانی نوشته است: مامانا من شیشه سایز ۱۸۰میل گرفتم خوبه؟ کوچیک نیس؟
یک سوال دیگه اینکه اگه پستونک و شیشه شیر رو استفاده نکنیم تاریخ مصرفش میگذره چون گفتم برای سن بالاتر هم بگیرم ترسیدم فاسد بشه
سحر جان من یه 60 گرفتم که 3 هفته اول خیلی استفاده شد. نی نی اولاش حدود 30 تا شیر میخوره
الان یه 120 گرفتم که البته پسرم هنوز 120 تا نمیخوره. فکر کنم تا یه ماه دیگه جواب بده همین.
بعد 150 میگیرم یا 180
قططططعا کوچیک نیست. ممکنه بزرگ باشه ولی کوچیک نیست.