یوتاب جان علاوه بر چیزهایی که دوستان گفتن منم تجربیات رو بهت میگم
حتما اگه صندلی کودک مناسب سن پسرت داری پسرت رو تو صندلی خودش بشون اگر نه از کریراستفاده کن در صورت نبودنشون حتما صندلی عقب بشین و بچه رو جوری بغل کن که کمربند ایمنی جفتتون رو نگه داره خیلی خطرناکه مادر با فرزند بخواد صندلی جلو بشینه به نظرم البته که ماشاالله شما خودت مادر عاقلی هستی و میدونی
چند دست لباس اضافه تر از نیازت همراهت ببر شاید پیشامدی پیش بیاد که لباس کم بیاری و امکانات و فرصت شستن لباس برای کوچولو نباشه
حتما دمای دو روز قبل و دو روز بعد محل سفر رو چک کن چون اعتمادی به هواشناسی ایران نیست حتما ی دست لباس گرم همراه داشته باش حتی اگه به گرمترین نقطه ی دنیا سفر میکنی
تب سنج فینگر قطره ی استا لوسیون چندتا پارچه ی دور پیچ و خشک کن
شاید خیلی محتاطانه به نظر بیاد که برای بچه سالم بخوایم قطره ی استا و تب سنج همراه داشته باشیم اما من به عنوان ی مادر که ۲۶ماهه مادر شدم میدونم بچه داری اصلا قابل پیش بینی نیست همراه داشتن این دوتا وسیله ی کوچیک هیچ سختی نداره و انشالله اصلا لازم نمیشه اما ی صدم در صد اگه نیاز باشه وجودشون باعث میشه شما از دستپاچگی و نگرانی دور بشی
مثلا خود من یکبار مهمونی رفتم و چون خونه ی میزبان گرم بود پسرم کمی گرمتر بود بدنش همش نگران بودم نکنه تب داره کل مهمونی به فکر گذشت و هیچ لذتی نبردم اما اگه ی تب سنج کوچیک تو کیفم بود خیالم رو راحت میکرد جای خودخوری
یا فینگیر که به نظرم ضروری ترین وسیلس حتی واسه ی بیرون رفتن ساده چون بچه ها اوایل خیلی دچار احتقان بینی میشن
امیدوارم سفر به شما و پسرتون خوش بگذره
(۱۴۰۰/۷/۱۰، ۰۴:۳۵ عصر)Targol نوشته است: امروز دختر کوچولوترمو بردم دکتر. گفت رفلاکسش داره شروع میشه و احتمالا ناشی از آلرژیه. و احتمالا نیاز به تغییر شیرخشک به پپتی و ... هست و همون حساسیت به پروتئین شیر گاوی.. در واقع تمام بدبختیهایی که سر قل اولم کشیدیم باید تکرار شه.. چقدر بچه بزرگ کردن سخته آخه!
ترگل جان من واقعا درکت میکنم چون خودم تا دوسال درگیر این مصیبت بودم میدونم چقدر سخته یعنی قوطی شیر خشک پپتی جونیور میبینم تمام تنم میلرزه وقتی یاد اون رورای پسرم میوفتم شما که دوقلو داری واقعا از خدا برات ارامش میخوام
ولی نقطه ی امیدواریش اینجاست که اگه رعایت بشه تا شش ماهگی دخترای گلتون همه چیز رفع میشه اگه قطره ایی ازشیر خودتو بهشون میدی کاملا رعایت کن درغیر این صورت شیرخشک خیلی راحته و حتی بچه زودتر به روال عادی برمیگرده
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...