مرسی دوستان از جواباتون
دکتر پسرم گفت بچه های شیرخشکی کلا شکمشون سفت تره. ولی کلا اینکه بچه ای روزی 10 بار شکمش کار کنه هم طبیعیه. 10 روز یه بارم کار کنه طبیعیه.
شمیم جان من کارم با آب معدنی راه نمیفته. یعنی پسرم درسته روزی یه بار کار میکنه شکمش ولی انقد زیاده که از همه جای پوشک داره در میاد. فکر کنم اول باید با دستمال پاک کنم بعد آب بریزم. وگرنه دو سه باکس آب معدنی لازمه
این آبجوش چرخوندن تو قطره چکون پلاستیک خطرناک نیست؟
ندا جان من کلا هر سه ساعت عوض میکنم. چون پسرم متل ساعت سر سه ساعت شیر میخوره. همون موقع عوضش هم میکنم.
اگه پی پی کرده باشه میشورم شبم باشه. جیش کرده باشه نه. صبح میشورم یهو
نونا این تیکه از حرفت بود تو ارسال قبلی که گفتی دیگه شبا بیدار نمیشه دخترت و تا 6-7 میخوابه...
خواستم بگم تو آرزوی من داری زندگی میکنی.من میرم تو در و دیوار از بیخوابی
دکتر پسرم گفت بچه های شیرخشکی کلا شکمشون سفت تره. ولی کلا اینکه بچه ای روزی 10 بار شکمش کار کنه هم طبیعیه. 10 روز یه بارم کار کنه طبیعیه.
شمیم جان من کارم با آب معدنی راه نمیفته. یعنی پسرم درسته روزی یه بار کار میکنه شکمش ولی انقد زیاده که از همه جای پوشک داره در میاد. فکر کنم اول باید با دستمال پاک کنم بعد آب بریزم. وگرنه دو سه باکس آب معدنی لازمه

این آبجوش چرخوندن تو قطره چکون پلاستیک خطرناک نیست؟
(۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۸:۴۱ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها من شبا نمیشورمش ، دوبار عوضش میکنم شب
فقط دستمال مرطوب میکشم
شما شب هم میبرین میشورین؟
پسر منم ۶ ، ۷ بار پی پی میکنه
ندا جان من کلا هر سه ساعت عوض میکنم. چون پسرم متل ساعت سر سه ساعت شیر میخوره. همون موقع عوضش هم میکنم.
اگه پی پی کرده باشه میشورم شبم باشه. جیش کرده باشه نه. صبح میشورم یهو
نونا این تیکه از حرفت بود تو ارسال قبلی که گفتی دیگه شبا بیدار نمیشه دخترت و تا 6-7 میخوابه...
خواستم بگم تو آرزوی من داری زندگی میکنی.من میرم تو در و دیوار از بیخوابی