امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ترگل جون پسر من ۷ بار پی پی میکرد
اتفاقا برعکسه شیر مادر زو هضم میشه پی پی بیشتر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من شبا نمیشورمش ، دوبار عوضش میکنم شب
فقط دستمال مرطوب میکشم
شما شب هم‌ میبرین میشورین؟
پسر منم ۶ ، ۷ بار پی پی میکنه
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
همون شمیم جون الان آد دختر من پرتقالیه. فردا اصلا از خواهرم میپرسم از دکترم بپرسم که میگه بخور Smile
لیمو‌اتفاقا نوشته نخورین ( ننوشته نوعش رو) در صورتیکه شما میگی دکتر گفته خب پس اون متن اینترنتی احتمالا مشکل داره من تو وبسایت دکتر کرمانی خوندم
کژال من با آب گرم چند بار پر و خالیش میکنم روشم هر دو روز یبار با مایع خودش میشورم

ندا من قبل خواب عوضش میکنم دیگه تا ۶-۷ صبح
تا یه ماهگی چون شبا نمیخوابید طول شب عوضش میکردم بعد که سبا خوابید دیگه طول شب عوض نمیکنم گناه داره بیدار میشه
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی دوستان از جواباتون
دکتر پسرم گفت بچه های شیرخشکی کلا شکمشون سفت تره. ولی کلا اینکه بچه ای روزی 10 بار شکمش کار کنه هم طبیعیه. 10 روز یه بارم کار کنه طبیعیه.
شمیم جان من کارم با آب معدنی راه نمیفته. یعنی پسرم درسته روزی یه بار کار میکنه شکمش ولی انقد زیاده که از همه جای پوشک داره در میاد. فکر کنم اول باید با دستمال پاک کنم بعد آب بریزم. وگرنه دو سه باکس آب معدنی لازمه Sad
این آب‌جوش چرخوندن تو قطره چکون پلاستیک خطرناک نیست؟

(۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۸:۴۱ عصر)Nedaa28 نوشته است: بچه ها من شبا نمیشورمش ، دوبار عوضش میکنم شب
فقط دستمال مرطوب میکشم
شما شب هم‌ میبرین میشورین؟
پسر منم ۶ ، ۷ بار پی پی میکنه

ندا جان من کلا هر سه ساعت عوض میکنم. چون پسرم متل ساعت سر سه ساعت شیر میخوره. همون موقع عوضش هم میکنم. 
اگه پی پی کرده باشه میشورم شبم باشه. جیش کرده باشه نه. صبح میشورم یهو

نونا این تیکه از حرفت بود تو ارسال قبلی که گفتی دیگه شبا بیدار نمیشه دخترت و تا 6-7 میخوابه...
خواستم بگم تو آرزوی من داری زندگی میکنی.من میرم تو در و دیوار از بیخوابی Big Grin
  • 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم کل ای دورانو من گذروندم که شب پنج دقیقه هم نمیخوابید روزم فقط رو شونه میخوابید. به مرور ردیف میشه البته الان پانزده روزی هست که شبا دو بار بیدار مشه پنج دقیقه شیر میخوره میخوابه

کژال پی پی زیادو چون نمیشه بچه رو‌راحت بغل کرد برد شست اول با دستمال مرطوب غیر عطری پاک کن بعد ببر بشور.
کلا شماها که پسر دارید راحتترید از نظر کنترل عفونت. دختر بچه ها طفلیا خیلی حساسن خیلی خوب و‌با دقت باید شسته و تمیز بشن
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال منم تو همین حالتم دیشب داشتم شیرش میدادم نشسته خوابم برده بود خودم باورم نمیشه به چه قابلیت هایی دست یافتم
یعنی میگذره اینروزا ، من قبلا کمتر از ۸ ساعت میخوابیدم روزش روانی بودم الان شاید شبانه روز دو ساعت بخوابم !
من دستمال مرطوب خیلی استفاده میکردم از امشب پنبه و آب میزنم
پسر من برعکسه ساعت شیر خوردنش شبا یکساعت یکباره روزا دو ساعت یه بار ، انگار آلارم تنظیم کرده پدرسوخته سر ساعته یعنیا
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا دستمال نرطوب اگه معطر نباشه مشکلی نداره فکر کنم. ولی کلا هیچی جای آب خالی رو نمیگیره

ندا من الان آرزومه دخترم اینطوری شیر بخوره ماه اول دوم کلا زیر سینه بود هم حای پستونکش بودم هم جای خوابش. الان التماس میکنم طول روز گسنش بشه شیر بخوره
  • 2015، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان کلا فکر کنم بچه هایی که شیر مادر میخورن زودتر گشنه میشن. چون حجم شیری که میخورن کمتره و بیشتر باید میک بزنن. دبگه بچه ای که یه شیشه شیرخشک بخوره بيشتر میخوابه قطعا.
من میترسم تو بغلمه بخوابم. میترسم بیفته از دستم. سر خودمو گرم میکنم. در و دیوارو نگاه میکنم. پامو تکون میدم. زیر لب شعر میخونم که خوابم نبره بیفته از دستم
  • 2015، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال من کلا شده بچه بغل چهار پنج ساعت خوابیدم
تقریبا شبام که پنج دقیقه شیر میخوره میذارم رو دوشم آروغ بگیرم بجای پنج ده دقیقه یهو جشم باز میکنم میبینم یک ساعت گذشته همون حالت هر دو خوابیدیم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شماها درازکش هم شیر میدین؟ من روزا گردنم میگیره مجبورم دراز بکشم شیر بدم ولی همش،عذاب وجدان دارم که میگن خوب نیس

نونا جان پسر منم هنوز یکماهش نشده پس احتمالا اونم اینجوری بشه Sad هر ماه یه چالش دارن قربونشون برم
الان بیشتر به عنوان پستونک استفاده میکنه میذاره تو دهنش میخوابه
  • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان