امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه
#2
با توجه به اومدن فصل سرما، من این معجون زنجبیل رو که خیلی قبول دارم رو مجدد میذارم چون داره تموم میشه و باید دوباره درست کنم... شاید کاری از گره کسی باز کنه... برای تقویت سیستم ایمنی عالیه... خالی، توی دمنوش آویشن یا دمنوش های مناسب فصل خیلی خوب میشه... حتی توی آب گرم با لیمو هم مثل شربت رنجبیل میشه... مزه ی بدی نداره... البته اگه با خود زنجبیل مشکلی ندارید...
زنجبیل رو خیلی ریز کردم (میشه رنده  ی ورقه کرد)، روشو با عسل پوشوندم و مدتها هم توی یخچال می مونه...

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-50-11_a9de.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، Nedaaa28، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۰۵:۴۶ عصر
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۳ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Heven - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۱۳ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان