امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه
#4
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح)Heven نوشته است: رز جان مثلا توی نیم کیلو عسل چقد زنجبیل باشه؟

بعد این ترکیب داخل یخچال باید نگاه داریم چون عسل خیلی سفت میشه بزاریم یخچال

عزیزم اول زنجبیل رو توی ظرف مناسب میریزیم (باید یه جوری باشه که مقدار زنجبیل ظرف رو پر کنه، سر ظرف هایی که مدت زیادی می خوان بمونن بهتره که خالی نمونه...) و روی اون رو با عسل می پوشونیم و میذاریم کامل به خورد مواد بره.. زنجیبل بهتره که همیشه توی عسل باشه که خراب نشه...
به نظرم نیم کیلو عسل خیلی زیاده...
اره بهتره توی یخچال نگهداریم آرزو جون... چون زنجبیل توی خودش آب داره، باعث شل شدن عسل میشه... از این جهت نگران مصرف کردنش نباش Wink )
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۷، ۰۵:۴۶ عصر
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۳ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Heven - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۹ صبح
RE: نگهداری سیر، زنجبیل و زردچوبه - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۱۳ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان