۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۱:۳۳ صبح
(۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۱:۱۶ صبح)ستیلیته نوشته است: چای ماسالا رو نباید عین چای معمولی دم کنی. بلکه باید با آب سرد (یا شیر سرد اگر که توش پودر شیر نداره، که مال شما چون سفیده فکر کنم داره) مخلوطش کنی توی شیرجوش و روی گاز درستش کنی. خوب هم بزنش در حین جوشیدن.
من به این دلیل که شیر زود سر میره و رویه می بنده، نمیذاره ادویه ها باز بشن، اول ادویه ها رو با چای توی آب دم می کنم، بعد میذارم با شیر بجوشن یکم... اینجوری خیلی مزه ها بیشتر به خورد شیر میره... البته من هیچوقت پودر اماده نگرفتم... یه وقتا حال نداشته باشم، سریع ادویه های چایش رو باهم قاطی می کنم میذارم روی گاز و باید 10-15 دقیقه ای بجوشه تا یه چیزی ازشون دربیاد

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم