(۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۶:۵۲ عصر)Seti69 نوشته است: رز فضولی نباشه بخاطر اینکه تو عکسا پیداست میپرسم، بیشتر همین مدل غذاها میدادی؟ سبزیجات و مثلا مرغ؟
نه بابا همه چی دادم... برنج، نون، ماهی و میگو و بوقلمون و بلدرچین و شترمرغ و شتر و گوسفند، تا اول 3 سالگی تقریبا هر روز تخم مرغ می خورد... انواع کباب و حتی کله پاچه و اینا وووو... ولی خب چون خیلی شیطونه، نمیشده ازش عکس بگیریم... اینا هم کثیف کاریشون کم بوده و احتمالا دستم آزاد بوده که تونستم عکس بگیرم... چون تا حدود زمانی که روی صندلی میشینن و می خورن، دائم درگیری شستن قبل وب عد سینی، اماده کردن و برش زدن، سرو کردن و جمع کردن و باز وعده ی بعد ادم رو درگیر می کنه...
ولی تلاشم این بوده که در وهله ی اول گوشت بهش برسه، بعد سبزیجات، بعد کربوهیدرات (نه مثل بزرگسالا)... برای همینه که شاید برنج و نون زیاد توی عکس دیده نمیشه... یا خیلی وقتا مثلا ماکارونیش رو با مثلا کینوا یا دال عدس یا نخودفرنگی یا بروکلی و اینا درست می کردم... ولی خب عکسی ازشون نداشتم تا الان که یه نگاه انداختم (به جای پاستاهای خارجی که با آرد نخود یا کینوا و اینا بود، من از خودشون استفاده می کردم چون هم دسترسی بهشون سخت بود هم گرون می افتاد...)، همین پاستایی هم که عکس پسرم توش نیست، پسرم خوابیده که تونستم ازش عکس بگیرم... وگرنه همونم باز نمیشد عکس انداخت... اون عکس اول که سرش رو تکیه داده، داره بیهوش میشه دیگه که شده عکس بگیرم

اکثر اینا هم اخر کارشه دیگه و کثیف کاریاش مشخصه... قبل از خوردنش سطح کثیف کاری معلوم نیست... گوشت قرمز هم چون دوست داره، عموما چیزی نمی موند

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم