۱۴۰۱/۱۰/۲۲، ۰۶:۳۱ عصر
سلین جان سیرابی اینجوری درست میکنم :
اول خووب میشورم و به قطعات کوچیک میبرم
یه ربع میذارم تو آب نمک بمونه بعد دوباره میشورم
بعد توی قابلمه آب و سیرابی هارو میریزم یک ربع بجوشه کفش کانل در بیاد آبشو خالی میکنم و سیرابی هارم آبکش میکنم ( اینجوری بوش خیلی کمتر میشه )
توی قابلمه پیاز داغ میکنم ( با روغن دنبه ) ، زردچوبه و فلفل و چوب دارچین و یه دونه سیر هم میندازم ، بعد سیرابی و دو لیوان آب و نخود خیس خورده میریزم با شعله کم ۷ ، ۸ ساعت کامل بپزه
نیم ساعت آخر نمک و یه کم زعفران و لیمو ترش تازه میریزم
اول خووب میشورم و به قطعات کوچیک میبرم
یه ربع میذارم تو آب نمک بمونه بعد دوباره میشورم
بعد توی قابلمه آب و سیرابی هارو میریزم یک ربع بجوشه کفش کانل در بیاد آبشو خالی میکنم و سیرابی هارم آبکش میکنم ( اینجوری بوش خیلی کمتر میشه )
توی قابلمه پیاز داغ میکنم ( با روغن دنبه ) ، زردچوبه و فلفل و چوب دارچین و یه دونه سیر هم میندازم ، بعد سیرابی و دو لیوان آب و نخود خیس خورده میریزم با شعله کم ۷ ، ۸ ساعت کامل بپزه
نیم ساعت آخر نمک و یه کم زعفران و لیمو ترش تازه میریزم
پسر ۱۹ ماه ❤