۱۴۰۱/۱۰/۲۴، ۰۹:۵۳ عصر
شیدا من همییشه میریزم
اینجوری که
پیاز رو تفت میدم با روغن، طلایی که شد
ادویه هامو میزنم باز یه تفت میدم
بعد سیر رو خلال میکنم میریزم و یکم تفت میدم
بعد رب رو میریزم و تفت میدم که رنگش در بیاد
بعد اب جوش میریزم و مرغای سرخ شده رو میذارم داخلش و روش فلفل دلمه ای خام رو حلقه ای میذارم و درشو میبندم تا بپزه
جون یه تفت به سیر میدی اصلا طعمش قالب نیشت و خیلی خوب میشه
اخر سر هم 1ربع تا 20 دقیقه به سرو مونده یکم باز پودر دارچین میریزم و هم نمیزنم و درشو نیذارم عاااالی میشه
اینجوری که
پیاز رو تفت میدم با روغن، طلایی که شد
ادویه هامو میزنم باز یه تفت میدم
بعد سیر رو خلال میکنم میریزم و یکم تفت میدم
بعد رب رو میریزم و تفت میدم که رنگش در بیاد
بعد اب جوش میریزم و مرغای سرخ شده رو میذارم داخلش و روش فلفل دلمه ای خام رو حلقه ای میذارم و درشو میبندم تا بپزه
جون یه تفت به سیر میدی اصلا طعمش قالب نیشت و خیلی خوب میشه
اخر سر هم 1ربع تا 20 دقیقه به سرو مونده یکم باز پودر دارچین میریزم و هم نمیزنم و درشو نیذارم عاااالی میشه


