اره عاطی هرکسی یه جور درست میکنه
من اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه همه حتی بد سایقه هام دوست دارن
برای 10 نفر
سیب زمینی 3تا متوسط
تخم مرغ 3تا
سینه مرغ 2تا
خیار شور هرچی بیشتر خوشمزه تر
اینا پایه موادشه
بعد گاهی یه چیزاییم اضافه میکنم خوشمزه میشه
مثل هویج و نخود فرنگی و ذرت کنسروی
سیب زمینی و تخم مرغو با چندتا هویج بذار بپزه
بعد 3تاشو رنده ریز کن بذار کنار
مرغت رو هم با ادویه فراوون و نمک بپز و بذار ابش کم بشه بره به خوردش و یکم بمونه
بعد بیار ریش ریش کن بریز تو مواد رنده شدت
بعد نخود و ذرت کنسروی رو تو سبد بریز ابش بره یه اب روش بگیر و ابش که رفت بریز توش
خیار شورم ریییز و نگینی خورد کن و بریز توش
توی یه کاسه دیگه مایونزت رو با اب نصف لیموترش برای این مقدار مواد و فلفل سیاه و یکم اویشن و یکم ماست چکیده مخلوط کن و خوب بزن تا یکدست بشه
بعد به موادت اضافه کن
و با لیسک اروم هم بزن که نخودا له نشن
اتفاقا شب درست کنی تا صبح قشنگ جا میوفته اما زود توی نون ساندویچیت نریز
خیس میکنه نونو بد میشه
من به اضای هر 3قاشق مایونز 1قاشق ماست چکیده میزنم
اگه دوست داری ژامبون بزنی بزن اما کم بزن در حد مزه گرفتن
من یا با این یا با اون درست میکنم
اگر نخواستی ذرت و نخود و هویج رو نریز مهم نیست فقط یکم رنگیش میکنن و مزش خوب میشه
من اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه همه حتی بد سایقه هام دوست دارن
برای 10 نفر
سیب زمینی 3تا متوسط
تخم مرغ 3تا
سینه مرغ 2تا
خیار شور هرچی بیشتر خوشمزه تر
اینا پایه موادشه
بعد گاهی یه چیزاییم اضافه میکنم خوشمزه میشه
مثل هویج و نخود فرنگی و ذرت کنسروی
سیب زمینی و تخم مرغو با چندتا هویج بذار بپزه
بعد 3تاشو رنده ریز کن بذار کنار
مرغت رو هم با ادویه فراوون و نمک بپز و بذار ابش کم بشه بره به خوردش و یکم بمونه
بعد بیار ریش ریش کن بریز تو مواد رنده شدت
بعد نخود و ذرت کنسروی رو تو سبد بریز ابش بره یه اب روش بگیر و ابش که رفت بریز توش
خیار شورم ریییز و نگینی خورد کن و بریز توش
توی یه کاسه دیگه مایونزت رو با اب نصف لیموترش برای این مقدار مواد و فلفل سیاه و یکم اویشن و یکم ماست چکیده مخلوط کن و خوب بزن تا یکدست بشه
بعد به موادت اضافه کن
و با لیسک اروم هم بزن که نخودا له نشن
اتفاقا شب درست کنی تا صبح قشنگ جا میوفته اما زود توی نون ساندویچیت نریز
خیس میکنه نونو بد میشه
من به اضای هر 3قاشق مایونز 1قاشق ماست چکیده میزنم
اگه دوست داری ژامبون بزنی بزن اما کم بزن در حد مزه گرفتن
من یا با این یا با اون درست میکنم
اگر نخواستی ذرت و نخود و هویج رو نریز مهم نیست فقط یکم رنگیش میکنن و مزش خوب میشه

