۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۳:۲۸ صبح
نیوشا جان برا هر پیمانه برنج ۱/۵ پیمانه آب میریزی، نمکشم اندازه میکنی، یه قاشقم روغن بریز تو آب که برنجات بهم نچسبن
اگر برنجت تازه س و زود شفته میشه ، آبشو یه کوچولو کمتر کن
برا استانبولی هم همینطور، فقط اگه توش گوجه رنده میکنی، حتما آب گوجه رو هم مد نظر قرار بده
اگر برنجت تازه س و زود شفته میشه ، آبشو یه کوچولو کمتر کن
برا استانبولی هم همینطور، فقط اگه توش گوجه رنده میکنی، حتما آب گوجه رو هم مد نظر قرار بده
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
