صنوبر جان وقتی آرد تفت خورد الک کن بعد با کره یا روغن تفت بده در ادامه مراحل دیگه
اینجوری گوله نمیشه
قانون یه بند انگشت که نسیمه جان گفت عالی جواب میده
من تا ۱۰ پیمونه هم کته کردم خوب شده
یه کار دیگه هم اینه اول آب رو جوش بیار بعد برنج رو بریز تو آبش روغن هم اضافه کن شعله هم زیاد باشه که برنج خمیر نسه
همیشه آب رو کمتر بریز اگر دیدی برنجت خشکه یه کم دیگه آب جوش اضافه کن یا آب روغن بده
برای استانبولی سیب زمینی رو سرخ کن که نشاسته به برنجت نده چون گوجه داره نمیشه رو شعله خیلی زیاد گذاشت پس بهتره آب و گوجه و...نصف بند انگشت باشه
اینجوری گوله نمیشه
قانون یه بند انگشت که نسیمه جان گفت عالی جواب میده
من تا ۱۰ پیمونه هم کته کردم خوب شده
یه کار دیگه هم اینه اول آب رو جوش بیار بعد برنج رو بریز تو آبش روغن هم اضافه کن شعله هم زیاد باشه که برنج خمیر نسه
همیشه آب رو کمتر بریز اگر دیدی برنجت خشکه یه کم دیگه آب جوش اضافه کن یا آب روغن بده
برای استانبولی سیب زمینی رو سرخ کن که نشاسته به برنجت نده چون گوجه داره نمیشه رو شعله خیلی زیاد گذاشت پس بهتره آب و گوجه و...نصف بند انگشت باشه