۱۴۰۱/۱۱/۲، ۰۱:۲۸ عصر
آرتا دکتر محمدرضا نوروزی... اتفاقا چون جوونه و به قول شما تو تلویزیون هم میاد ما رفتیم صارم پیشش... وایییی نگم برات یه تشخیص اشتباه برای امیر داد. بعد من آزمایش های امیرو باز کردم آوردم روی دو تا از هورمون هاش گفتم آقای دکتر این هورمون ها نشون میدن که مشکل ایشون غیرانسدادیه. ولی شما تشخیص دادین انسدادی و گفتید بره برای عمل وقت بگیره. هرهر خندید گفت شما دانشجوی پزشکی هستید؟ کاملا درست گفتید. ولی خب، برای غیرانسدادی چیزی به ذهنم نمیرسه گفتم حالا علی الحساب یه عمل بکنه تا بعد ببینیم بهتر میشه یا نه!
بنظرم در این حد مردمو شکل پول می بینه!!!
دکتر محمد مسلمی زاده متخصص روماتولوژی بسیار آدم بی وجدان و عوضی ایه. دفعه اولی که رفتم پیشش دارو بهم در حدی داد که تو عید تموم شد. و بهم نگفته بود که اگر دوز بالای کورتون یهو تموم بشه، همه بدن متورم میشه. وقتی رفتم بعد عید پیشش با تعجب گفت مگه نمیدونستی نباید بذاری یهو داروت تموم بشه، من یه دختر 18 ساله بودم! از کجا باید میدونستم رشته ام ریاضی بود و فکر میکردم دکتر مسئول درمان منه! بعد هم یکبار منو کشوند بیمارستان ارتش و زیرپوستم آب مقطر تزریق کرد!!! کلا آدم بیماری بود.. عاشق لاس زدن با بیمارها و وردست های جوونش بود که دانشجوش بودن میاورد تو مطب! چندش ترین دکتر آفرینشه!
بنظرم در این حد مردمو شکل پول می بینه!!!
دکتر محمد مسلمی زاده متخصص روماتولوژی بسیار آدم بی وجدان و عوضی ایه. دفعه اولی که رفتم پیشش دارو بهم در حدی داد که تو عید تموم شد. و بهم نگفته بود که اگر دوز بالای کورتون یهو تموم بشه، همه بدن متورم میشه. وقتی رفتم بعد عید پیشش با تعجب گفت مگه نمیدونستی نباید بذاری یهو داروت تموم بشه، من یه دختر 18 ساله بودم! از کجا باید میدونستم رشته ام ریاضی بود و فکر میکردم دکتر مسئول درمان منه! بعد هم یکبار منو کشوند بیمارستان ارتش و زیرپوستم آب مقطر تزریق کرد!!! کلا آدم بیماری بود.. عاشق لاس زدن با بیمارها و وردست های جوونش بود که دانشجوش بودن میاورد تو مطب! چندش ترین دکتر آفرینشه!