۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۴ صبح
شیدا جاده چالوس یکیشو دوربین ثبت میکنه
مدیریت هزینه ها
|
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۴ صبح
شیدا جاده چالوس یکیشو دوربین ثبت میکنه
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۲۸ صبح
رخشید تو مسیر رفت ، ۲تا عوارضی بود، یعنی سه تا بوده؟
۱۴۰۱/۸/۸، ۰۲:۳۱ صبح
ببین ماهم دفعه پیش رفتیم از یکی از عوارضی ها پرسیدیم اینو گفت البته نه ما قانع شدیم نه اون ، میگفت ۳ تاست
سلام یک سوالی داشتم.
خانومای شاغل یا خانومایی که از پدر و مادر یا همسر پول دریافت میکنید. میشه بگید شما چقدر از درآمد یا پولتون رو صرف خودتون میکنید؟ ممنون میشم پاسخ بدید
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۰۹:۵۷ عصر
شیدا جان من ماهی بین ۵۰۰ تا ۱ تومن از کارت خودم هزینه واسه خودم هزینه میکنم
ولی مثلا لباس مجلسی بخوام یا ارایشگاه برم که هزینش زیاد بشه از کارت همسر
۱۴۰۱/۸/۱۴، ۱۰:۰۴ عصر
شيدا جون اينكه بگم هر ماه دقيقا چه مبلغي من نميتونم اينجوري بگم
چون مثلا يه ماه ميبيني ميرم مسافرت و به تبع اون از لباس و مانتو يا پالتو و كفش و صندل و .. سوغات و آزايشگاه حسابي و يعني خودمو خفه ميكنم يه ماه هم خريد خاصي ندارم و ارايشگاه در حد وكس و ترميم ناخن ببين بخوام مثال بزنم توي اون ٤٠ روزي كه شمال موندم تا خونه اماده بشه ٣٢ ميليون خرج كردم اعصابم خراب بود خودمو با خريد خالي ميكردم هرجا خواستم رفتم هرچي خواستم از لوازم خونه خريدم هرچي خواستم خوردم ولي توي اين يه ماه كه برگشتم فقط يه ارايشگاه رفتم كه جمعا ٣٥٠ هزينه م شد ، لباس يا وسيله خاصي نخريدم يعني اينجوري نيست كه بگم حتما ماهي n تومن هزينه ميكنم لوازم ارايش و كرم مراقبتي هم هر وقت تموم كنم ميخرم يا برام ميارن
ممنونم عزیزانم❤
خیلیم عالی لیانه جون، نوش جونت باشه! من جدیدا یه اخلاق بدی که پیدا کردم اینه که همش مواظبم وسایلم یا لباسام خراب نشن ! یا مثلا نمیپوشمشون که خراب نشن ! نمیدونم چرا اینقدر اقتصادی شدم همش حس میکنم واسه ریال به ریالشون زحمت کشیدم، حیفه از نویی بیفتن !!!! حتی واسه چند لحظه ! قبلا اینجور نبودم
۱۴۰۱/۸/۱۵، ۰۳:۰۲ صبح
شيدا من هميشه فكر ميكنم كار دنيا معلوم نيست
ما نميدونيم چي در انتظارمونه حالا راجع به خودم ميگم با خودم فكر ميكنم شايد فردايي نباشه شايد يه زلزله بياد پس بايد نهايت استفاده رو از لباس و وسايل و پولي كه دارم ببرم البته حتما بايد پس انداز هم داشت و آينده نگري هم كرد ولي افراط يا تفريط در هر موردي واقعا قابل قبول نيست اون ٤٠ روز شمال هم من واقعا افراط كردم ولي خب لذتم بردم
۱۴۰۱/۸/۱۵، ۱۱:۱۱ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۸/۱۵، ۱۱:۱۴ صبح، توسط Arezoo1984.)
شيدا جون من يه چيزي از نوعروس ياد گرفتم و چون ساليان ساله كه دارم با اون متد پيش ميرم گفتم اينجا هم بگم شايد به درد بخوره.
من هر بار كه حقوق ميگيرم كل قسط ها و پول پرستار دخترم رو ازش كم ميكنم، هرچقدر اضافه اومد، 70 درصدش رو ميذارم براي خرجي خودم، 25 درصدش رو پس انداز ميكنم و 5 درصدش ميذارم براي كارهاي خيريه. هرچيزي كه بخوام بخرم بايد از همون بخش خريدهاي ضروريم بردارم و اگه يه وقتايي مجبور شدم از پس اندازم بردارم، سعي ميكنم تو ماههاي ديگه جبرانش كنم. در مورد اينكه جديدا لباسي رو نميپوشي كه خراب نشه و .. حق داري خب، جبران هركدوم از لباس و كيف و كفش ها الان كلي هزينه داره و واقعا من ديگه نميتونم مثل قبل خرج كنم. اما خب يه حد اعتدالي هم بايد رعايت كرد، نپوشيم و بذاريم تو كمد خاك بخوره تا كي؟ بايد بالاخره لذتش رو برد...
سلام بچه ها
باتوجه به شرایطی که پیش اومده، من چند تا تیپ جدید یا شاید برای بعضیا تکراری رو مجدد میگم، چون می دونم خیلیامون داره وضعیت مالیمون با کله سقوط می کنه... و خب تا افزایش درامد متاسفانه تحت فشار خواهیم بود (بخاطر از دست رفتن سرمایه هامون و بی ارزشتر شدن پولمون)... من نمی گم اینا راه حل های دائمیه، ولی اگر الان کیفیت زندگیمون افت کرده، توجه به این موارد شاید کمک کنه شرایط یکم خودمون رو بهبود بدیم... توی این شرایط یکی از راه های سیو کردن پول، جلوگیری از خراب شدن مواد غذاییه... برای این هدف، ما باید یه سری کار بلد باشیم... 1) به اندازه ی نیاز از موادی که خراب میشن خرید کنیم... 2) آگاهی به مواد داخل خونه داشته باشیم که ماده ای که داریم رو مجددا نخریم... 3) با لیست بریم خرید 4) با فریزر دوست بشیم... دائم چک کنیم ببینیم چی داریم چی نداریم... 5) خشک کردن رو جدی بگیریم... همه شون می تونن یه اسنک عالی در زمان هایی باشن که اون ماده در دسترس نیست... 6) بحث جوونه انداختن خیلی می تونه توی افزایش کیفیت غذا کمک کنه... 7) اگه یه ماده ای داریم که داره خراب میشه، می تونیم دستورهای ماندگارتر با اون ماده ی غذایی رو سرچ کنیم و درستش کنیم... مثلا کدو، کدوحلوایی، هویج، سیب، موز ووووو خیلی چیزای دیگه همه شون می تونن انواع کیک، دسر و حتی غذا برای ما باشن، می تونیم اونها رو درست کنیم و اگه زود مصرف میشه که هیچی دم دست باشه، اگه دیر مصرف میشه، بسته به تجربه ی استفاده از فریزر، حتی می تونیم کیک مورد نظر رو فریز کنیم!! (من تجربه ی فریز کیک ندارم اما پیجی که برام میاد خارجیه و برااااحتی کاپ کیک رو فریز می کنه، بعد هر موقع می خواد مصرف کنه، میذاره توی ماکروفر یا شایدم سولاردم و استفاده می کنه!!! من هیچکدوم رو ندارم و تجربه هم ندارم... ولی انگار کاریه که قابل انجامه...) 8) از روش پاکت می تونید برای بودجه بندی استفاده کنید و تلاش کنید که بیشتر از اون خرید نشه... 9) موادی که ماندگاری بیشتری دارن مثل پنیر یا کره، معمولا در ظرف های بزرگ می تونن به صرفه تر باشن... 10) اگر به آشپزی علاقه داریم، می تونیم خیلی چیزا رو خودمون درست کنیم... از ماست تا ماکارونی، از مربا تا ترشی و اینجوری خییلیییییی در هزینه ها صرفه جویی میشه... 11) گرفتن وام توی این شرایط تورمی خیلی می تونه کمک کننده باشه... حتما انواع وام ها رو بشناسید شاید موردی باشه که به شرایطتون بخوره... 12) اگر خانواده ها توانش رو دارن و خودتون با قضیه اکی هستید، رفتن خونه ی والدین می تونه توی هزینه ها کمک کننده باشه.... چون اکثر والدین یه کار ثابتی دارن بالاخره، ولی الان دوره ای شده که جوونا دارن ورشکست میشن... در اینجور شرایطی فکر نکنم پدر و مادرا مشکلی با قضیه داشته باشن که بیشتر بریم خونه هاشون... 13) توی تره بار، وقتی آخر وقت میشه، خیلی چیزا رو تقریبا نصف قیمت میدن... که خب برای کیک یا شیرموز و معجون و این چیزا خوبن... 14) خرید از وانتی هایی که می شناسیم هم خوبه... ما میریم گاز بزنیم، همیشه یه ماشین بلالی جلوشه که بلال های عالی با نصف قیمت تره بار داره و از همون بلال می خریم... شما هم اگه فروشنده ی اینطوری می شناسید روی هزینه هاتون تاثیرگذار خواهد بود تا اینکه بریم از تره بار به قیمت دو برابر بخریم اما غیرقابل خوردن باشه یا اینکه نه، از مغازه ی میوه فروشی به قیمت چند برابر بخریم... 15) خرید از تولیدکننده، مثلا کشاورز می شناسید، دست اول از خودشون خرید کنید... 16) یه سری طرح های اجباری داره به ما تحمیل میشه، مثل همین آبونمان اجباری، که خب در این صورت بهتره از همون استفاده کنیم و مثلا شارژ گوشی کمتری بدیم... یا تماس های تصویری با واتساپ بگیریم که کمتر از شارژمون بره... 17) سرمایه هاتون رو براحتی حیف و میل نکنید، اونها رو تبدیل به طلا کنید (از توصیه های مهم رابرت کیوساکی همینه... نه دلار، نه نه یورو، نه پول... هیچی... فقط طلا... چون پول رو دولت خودش داره به هر مقداری که می خواد میزنه... طلا اینطور نیست و به آدم خیانت نمیکنه)... از اونور هم قیمت جهانی داره هم قیمت داخلی (با دو نوع فشار بالا میره)... و تمام حوادث روی قیمتش تاثیر میذارن... 18) خرید عمده با دوست و آشنا و فامیل اگر داریم می تونه کمک کنه مثلا خرید دستمال کاغذی، پودرهای ماشین، شوینده ها، پوشک، حتی گوسفند و.... اگر پایه داشته باشیم، واقعا قیمتشون اگر دست اول خریده بشن با اینکه از توی مغازه خریده بشن واقعا فرق می کنه 19) خرید نقدی رو هم خیلییییی جدی بگیرید... از توصیه های ثروتمندان بزرگ یکیش همینه که نقدی خرید کنید و کارت نکشید... وقتی ببینید که 3 میلیون تومن چقدر از حجم پول میشه، هیچوقت براحتی مثلا خرج یه کیف یا کفش نمی کنیدش... 20) سهم استفاده از حبوبات و تخم مرغ رو به جای گوشت هایی که احتمالا از سفره کم شده بیشتر کنید... هر چی اطلاعاتتون در مورد غذاها بیشتر باشه، راحت تر می تونید انتخاب مناسب بکنید... اصلا هم خرج هله هوله ندید که دو سر ضرره... هم پول از جیب میره، هم هیچ ماده ی مفیدی توش نیست و حتی اکثر موادش مضره و باید پول دکتر بدید براشون........ به جاشون همون انواع برگه ها، پف فیل خونگی، انواع مغزها (حتی تخمه آفتابگردون) که خام بگیرید و خودتون بو بدید، یا حواستون باشه که مثلا توی فصلش خرید کنید و خودتون درست کنید و ذخیره کنید (مثل تخم کدو حلوایی، تخم آفتابگردان و...) 21) اگر نمی تونید چیزی رو با بهترین کیفیت تهیه کنید، به محصول با کیفیت پایین تر قانع نشید (در اکثر و نه همه ی موارد)، مثلا روغن الکی نخرید، پول بیشتر بدید و روغن عالی بخرید، چون وقتی اینقدر پاش پول میدید، به این راحتی هم مصرفش نمی کنید و کم کم مصرف می کنید ولی مثلا روغن سرخ کردنی که ارزونه رو که م یخرید، حالا هی باهاش چیز میز هم سرخ میکنید به خیال اینکه روغن خوبی برای سرخ کردنه، ولی مطمئنا یه روغن بی کیفیته و بیشتر هم که مصرف میشه اینجوری، باید بعدا پول دوا و دکتر بدیم... در مورد مغزیجات، برنج، گوشت ووو خیلی چیزای دیگه به انواع دیگه ای صدق می کنه... 22) با شکم پر برید خرید ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |