امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
بچه ها دکتر پسر من میگه شیر پاستوریزه بعد یکسال. من برای دنت خونگی که لیانه جان دستورش داد اگر به جتی شیر پاستوریزه ، شیر خشک بذاریم بجوشه با آرد ابنا چی میشه ؟ بده ؟

مرسی آیسان جان من تا حالا ندیدم از اونا
پاسخ
آرزو جان بله حتما کم باید بشه تو دو یه صفحه قبل برای لیانه جان نوشتم اگر ماست زیاد میدی از شیرش کم من
مجموعا حداکثر ۵۰۰ سی سیه تو این سن
شیطون خانم کلا دو گونه مختلفن
شیطون خانم اصلا به شیر خسک هیچ ماده دیگه ای نباید اضافه سه بعدم شیر خشک نمیشه بجوشه

حالا شما پوره میوه بده با ماست همزده
خامه هم دوست داری اصافه کن خیلی کم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984
پاسخ
سلام قشنگا
من میتونم ب دخترم کته ماست بدم؟
۷ ماه و ۲۰ روزشه
هرروز غذاش سوپه صبحانه فرنی دو وعده هم میوه
خییییلی تکراریه غذاش
فرنی چیا بهش اضافه کنم برا صبحانه؟
تخم مرغ میترسم هوا گرمه بدم بهش
کته چجوری بپزم؟
کاش یکی برا یک هفته برنامه غذایی میداد
آب قلم هم نگرفتم بلد نیستم
هق هق
پاسخ
عاطفه جان بله کته ماست معلومه که میشه بدی فقط ماستو تست بگیر
دیگه از ده روز دیگه همه چی میتونی بدی جز شیر نوشیدنی، عسل، گلاب تا یک سالگی، میوه های قرمز رنگ با احتیاط، نخود لوبیا رو هم بذار بعد یازده ماه تا بک سال.

کته هیچی یه کوچولو برنج رو بشور بذار چند ساعت ( حداقل ده ساعت) خیس بخوره چند بارم ابشو عوض کن تا ارسنیکش بره بعد با اب عین کته خودمون بریز قابلمه کوچیک یکم روغن زیتون یا کره اضافه کن بذار بپزه با شعله کم
اگر هم برنج خیس نکردی میتونی بذاری تو صابلمه اب جوش بیاد برنج رو بشوری خوب بریزی تو اب جوش چهار پنج دقیقه قل بزنه بعدش اب قابلمه رو خالی کن روش اب تازه به اندازه یه بند انگشت بریز یکم روغن اضافه کن بذار بپزه
قلم گوساله والا من هنوزم نمیریزم دکترمم تا پایان یکسالگی مجوز نداده بود گاهی به ندرت قلم گ‌وسفند میندازم ، گوشت مرغ قرمز هرچی استفاده کنی مواد مغذی خوبی داره نگران نباش
سخت نگیر مقایسه هم نکن کی چکار میکنه هر چیزی که برات شرایطش مهیاست انجام بده

ماکارونی کته هم میتونی شروع کنی مایعشو عین خودمون ( بدون.رب با گوجه) خاضر کن رشته ریز ریز شده رو هم بریز توش

کم کم هم بعدش میتونی مثلا پیاز رنده کنی یه تیکه کوچولو گوشت چرخ کرده بریزی مواد چیزی که دور و برته قاطی کنی مثل پوره گوجه، دال عدس، یا عدس یا لپه یا سیب زمینی نگینی یا لوبیا سبز یکم پخت و آب داشت هنوز برنج خیس خوردتو اضافه کنی بشه پلو مخلوط
  • 2015
پاسخ
مرسی نونا جونم
  • nona
پاسخ
طرز تهيه عصاره قلم
قلم رو بشور
بسته به اندازه ي قلم ، پياز چند حبه درسته سير و يك عدد هويج و يك مقدار خيلي خيلي جزيي زردچوبه
با آب ميزاريم روي شعله ( آب نه خيلي زياد باشه نه كم)
ميزاريم ١٤ ساعت بپزه
وقتي جوشيد زيرش رو كم ميكنيم تا آروم آروم بپزه
اگه آب خيلي بريزيد اين پروسه طولاني تر ميشه
چون براي عصاره آب بايد به يه سطح خيلي كم برسه
وقتي آماده شد آب رو از صافي رد ميكنيم تا پيازا و هويجا و احيانا خورده استخون ها جدا بشه
بعد اون آب رو توي يه ظرف صاف ميريزيم و ميزارم داخل يخچال تا ژله بسته بشه
وقتي ژله بسته شد با چاقو برش ميديم و بسته بندي ميكنيم
ميتونيد روغن قلم رو بعد از ژله بستن ازش جدا كنيد ميتونيد مثل من جدا نكنيد
بسته به مزاج بچه داره
اگه يبوست بود و شكمش سفت كار كنه بهتره اون روغن باشه ولي اگر نرماله روغن رو جدا كنيد
  • 2015، آیسان ۹۶، خانم فسقلی
پاسخ
میشه دقیق با مقدار اندازه ها بگین چجوری کته درست کنم؟

مرسی لیانه جان
پاسخ
ببین برای بچه های اندازه بچه ما واقعا به اندازه ۱/۸ پیمانه برنج ( ته استکان) یا یذره برنج کافیه نمیدونم چجوری بگم یه کوچولو با دست بردار اصلا
بشورش خیس بخوره بعد چند ساعت ابشو خالی کن بریز قابلمه به اندازه یه کوچولو کره یا یه قاشق چایخوری یا یکم بیشتر روغن زیتون بریز بعد روش اب بریز به اندازه یه بند انگشت یکم بیشتر از سطح برنج بیاد بالاتر
درشو بذار اروم بذار بپزه ته دیگ نبنده ابش کشیده شد خاموش کن
برنج مخلوطم پیاز رنده کن گوشت مرغ هرچی میخوای بریز پوره گوجه و سیب زمینی… اب بریز بپزه بعد بیست دقیقه نیم ساعت برنج که خیس خورده ابشو خالی کن قاطیش کن میشه پلو مخلوط
  • خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه من کته رو این طوری درست میکنم :
برنج سب قبل میشورم و میذارم تا فردا ظهر خیس بخوره. بعد برنج میریزم تو قابلمه و روش ی بند انگشت آب میریزم. توی آبش هم چند تا تیکه سیب زمینی کوچیک کوچیک میریزم که با عطر برنج بپزه. بعد هم ی تیکه کوچیک مثلا ی بند انگشت کره میریزم. شعله رو زیاد میکنن میذارم آب جوش بیاد و آبش تبخیر بشه ( ی طریق مثل اینکه از توی برنج حباب ها و سوراخ های ریز درست میشه و دیگه اون قدری آب نمیبینی، برنج خیس هست اما تو قابلمه آب نیست. تو این مرحله دوباره نصف استکان تا ی استکان آب میریزم. دوباره تا تبخیر بشه مثل مرحله قبل و ممکنه این کار تا ۳ الی ۴ بار تکرار کنم تا وقتی که برنج وقتی زیر دستم میذارم کاملا له و نرم باشه. وقتی برنج به اون مرحله رسید دیگه آب نمیریزم در قابلمه رو میذارم.۰ شعله رو کمه کم میکنم و معمولا ی ربع بعد امادس

نکته : اگر بخوام آب ماهیچه رو ردی برنج بدم معمولا ماهیچه رو شیشه پزمیکنم و بعد پخت کامل آبش میریزم به عنوان آب مرحله آخر توی برنج. این طوری برنج هم مقوی تره و هم خوشمزه تر.

اگر بخوای برای خودتون درست کنی دیگه نذار برنج له بشه همون دو مرحله آب بریزی مقدار کم معمولا کافیه و برنج هم دون در میاد
  • liyane، خانم فسقلی
پاسخ
مرسی مهربونا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان