۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۳:۳۰ عصر
نداجان کی گفته رازیانه بده برا پسر؟منم دارم کولیک ایز و کولیک اید میدم پسرم!!شوهرم رفته داروخونه گرفته چیزی نپرسیدن از جنسیت نی نی...یعنی ندم بهش؟
فاطمه هستم

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۳:۳۰ عصر
نداجان کی گفته رازیانه بده برا پسر؟منم دارم کولیک ایز و کولیک اید میدم پسرم!!شوهرم رفته داروخونه گرفته چیزی نپرسیدن از جنسیت نی نی...یعنی ندم بهش؟
فاطمه هستم
![]() ![]() • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab،
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۵:۵۰ عصر
منم امروز مجدد پسرمو بردم دکتر برای کولیک. قطره های جدید داد و شیرخشک شو عوض کرد
قرار شد گیگوز بدم ازین به بعد. وای دیشب از ساعت 2 جیغ زد و فقط تو بغل آروم بود مچ دستم داره میشکنه و از بی خوابی دارم میمیرم. گریپ میکسچر خارجی میدین بچه ها؟ یا ایرانی؟ من یکی میدم که اصصصصصصلا فایده نداره. البته ایرانیه.
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۶:۰۱ عصر
برای تست شنوایی دو بار در ماه بهداشت انجام میده.همون بیمارستان هم میتونی بری.کلینیک ها هم هستن.
بونسای جون مبارکه عزیزم.نگران نباش زردی که چیزی نیست خوب میشه حالت ادامس جویدن رو هم پسرم بعضی وقتا انجام میداد هنوزم هست.والا دکتر منم رفلاکس تشخیص نداد.بعد از ۳ ماهگی خودش اروغ میزد منم دیگه کاریش نداشتم نگه نمیداشتم. رازیانه زیاد و طولانی مدت نباید به پسرا بدید به خاطر هورمون هاست
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۶:۱۴ عصر
فاطمه جان بده بهش عزیزم اگه طوری بود دکترامون تجویز نمیکردن
من گریپ میکسچر ایرانی میدم البته دوبار دادم شاید اشتباه میکنم که تاثیر فوری داره پتو عجب چیزیهههه گذاشتیم توش مثل آب رو آتیش ، ولی من انقدر گردن درد دارم نمیتونم تکون بدم پسر داییم عادت کرده بود تا ۵ سالگی میگفت بذارین تو پتو یادمه وسط جاده چالوس زده بودیم کنار تو پتو تابش میدادیم تا بخوابه ![]()
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۶:۲۷ عصر
شمیم جون اتفاقا از شما میخواستم بپرسم از کی دیگه لازم نیست آروغ بگیریم؟ دختر منم خودش میزنه تقریبا آروغ رو.
کژال حون ایرانی میدم ندا جون من برای همون که دیدم پتو آروم میکنه ننوی سنتی سفارش دادم میگن برای بچه های کولیکی و رفلاکسی خیلی خوبه. بلاخره بعد یک ماه فردا دستم میرسه حالا موضوع اینه دیگه بعد قطره ها لازم نشد بذاریمش تو پتو، احتمالا کهواره بمونه رو دستم ![]() (۱۴۰۰/۷/۲۴، ۱۰:۰۷ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها شنوایی سنجی واسه پسرم بیمارستان انجام دادن گفتن یه بارم پایان یکماهگی ببرم من بردم درمونگاه اطفال نزدیک خونمون خیلی درمونگاه خوبیه درمانگاه ارمغان توی جنت آباد جنوبی خیابون لاله بچه ها برای دل درد نی نی دکتر پسر من براش قطره کولیف نوشته همون سایمتیکونه منم وقتی دلش درد میکنه 7-8 قطره میدم آروم میشه میخوابه نمیدونم شاید هم تلقینه ![]() راستی در راستای اینکه قرار بود قطره چکونارو هر بار بشوریم من دیگه با داروخوری به پسرم مییدم هم سری شبیه شیشه داره بهتر میخوره هم یگه میشورمش و قطره چکون خود قطره آلوده نمیشه یه تست بزنین برای من جواب داد ![]()
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۸:۵۱ عصر
یوتاب جون دارو خوری چجوریه فقط سری شیشه دادره؟ آخه دختر من اصلا شیشه نمیگیره
نه ضد نفخه سایمتیکون برای دردای کولیکیه. تلقین نیست
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۹:۱۹ عصر
چرا دکتر پسرم اصلا این داروها که شما میگید نمیده بهش؟
راستی من تعداد زیادی قطره چکون خریدم و برای هر دارو یکی اختصاص دادم. دیگه دغدغه تمیز کردن توشو ندارم. فقط روش آب جوش میریزم
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۹:۴۰ عصر
بونسای جون پسرت با زردی چند بستری شد؟
از بدو تولد زردی داشت یا بعداً زرد شد؟
۱۴۰۰/۷/۲۴، ۱۰:۰۱ عصر
(۱۴۰۰/۷/۲۴، ۰۷:۳۱ عصر)youtab نوشته است:(۱۴۰۰/۷/۲۴، ۱۰:۰۷ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها شنوایی سنجی واسه پسرم بیمارستان انجام دادن گفتن یه بارم پایان یکماهگی ببرم ااااا یوتاب جان چه قدر نزدیکیم به هم ![]() به من گفتن چهارماهگی ببرم پسرمو. پس ما هم همینجا میریم |