امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نونا جان یکی دوبار چیه
دخترم سرویس کرده
شاید ده بار بیدار میشه برای شیر
عادت کرده حتی میخواد دور بزنه تو جاش گریه میکنه
اگر این چند بار مشکلی نداره ک پس بیخیال شم !
پاسخ
فعلا وقتی نمیتونی کاری کنی بی خیال شو تا همین چند ماه پیش دختر من بیست بار بیدار میشد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • atefehjjjjjjj
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۶، ۰۱:۴۳ عصر)nona نوشته است: رز جون ا‌ون شادی میدونی که کلاهبردار از آب دراومد
دانسجوی مهندسی کشاورزی بود و به دروغ خودشو دانشجوی ژنتیک سرطان معرفی کرده بود که وقتی با شکایت پزشکا مواجه شد پیجشو پرایوت مرد حتی رشتشم عوض کرد و همین الان پرونده کیفری و کلاهبرداری داره از چند تا مریض بدبخت

کلاهبرداری مالی هم کرده عوضی

نه من در جریان نیستم، ولی واقعا خیلی از مقالاتی که میاورد درست بودنا Huh
شما اینا رو از کجا می دونی؟ کجا می تونم قضیه رو چک کنم؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona
پاسخ
رز منظورم از مقاله اینه که الان لینکشو برام کپی کنید اینجا نه نقل قول غیرمستقیم از یه شخصی که من نوعی اصلا از رزومه اش اطلاعی ندارم

شیدا حرفات کاملا درست و مورد تاییده

صنوبر من اعتقاد دارم تعصب روی هرچیزی تاکید میکنم هرچیزی نشانه جهل هست
حالا اینجا بحث فرزند دختر باشه یا پسر فرقی نمیکنه
و من مطمئنم این مادرشوهرایی که همه از دستشون شاکی هستن همون مفتخرین به زایش پسر هستن !
  • Gitii، nona، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شیدا، صنوبر۷۱، مینو
پاسخ
عزیزم دکتر سینا، دکتر دلشاد، دکتر قیم همه پست کذاشتند و از مهاطبینشون بابت اینکه اون رو فالو کرده بودند و خیلی از مخاطبین بخاطر اونها به شادی اعتماد کردند و کلاه رفت سرشون عذرخواهی کردند حدود سه چهار ماه قبل بود یه گروه پزشکی هست من فالوشون نمیکنم اونها کارشون پیدا کردن صفحات قلابیه مال چند تا پزشک و حقوقدان هم هست تمام اسناد و مدارکشو رو کردن بعد هم با دانشگاهش مکاتبه کردن که اخراج بشه ( در حال دفاع دکتراشه)
همین الانم پروندش بازه بابت کلاهبرداری
وای یه شارلاتان تمام عیاره

بری پیج دکتر سینا یا دلشاد رو ببینی فکر کنم هایلایتش باشه من متاسفانه فیلترشکنم برای اینستا کار نمیکنه خیلی وقته
  • Rose، رخشید، شیدا
پاسخ
دکتر شادی همونی بود که مال اهواز بود فکر کنم؟ موهاش مشکی و فر بود؟ اونو میگید؟ که عمه اش بابت سرطان فوت شده بود
اوایل کرونا چقدر پست میذاشت درباره کرونا و… وای کلاه بردار بود! واقعا؟
  • دانژه
پاسخ
نونا جان
مگه میشه شیشه شب تا صبح تو دهن بچه بمونه؟
اصلا نمی تونم تصور کنم یه بچه از شب تا صبح شیشه تو دهنش باشه.شیر خشک رو باید بعد از یک ساعت و نیم دور بریزی.
عاطفه جان
یکی از عوامل مهم تو پوسیدگی دندان استفاده از قاشق دهنی ه(و ظرف مشترک).مراقب این مسئله هم باش.
  • nona، Rose، youtab
پاسخ
مینو‌جون نه دیگه حالا اینطورم گفتم Smile مثال بود اغراق آمیز منظورم در حد یکی دو ساعت بود هربار Smile دو سه بار تو شب
اره والا هستند مریض داره الان خواهرشوهرم بچه بزرگه سه ساله با شیشه شیر میخوابه مادرشم قربون صدقش میره

هایا من رفتم صفحشو چک کنم بعد رو شدن کلاهبرداریش بود که صفحشو خصوصی کرد چهرشم یادم نیست ولی فکر نکنم دکتر شادی دیگه ای باشه خودشو دانشجوی دکترای ژنتیک سرطان معرفی کرده باشه فقط یادمه یه جمله تو توضیحات نوشته بود نمیدونم با این مضمون اگر به صفحه من می آیید خیلی گیر ندید Smile
  • مینو
پاسخ
شیر خشک که خیلی بدمزه ستSad
  • nona
پاسخ
چه خوب مینو جان چند وقتشه؟

چه میدونم والا بعضیا دوست دارند یکیش خود من پودرشو خیلی دوست دارم

یه زمانی محرد بودم نان میگرفتم میخوردم خالی
  • مینو