امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه‌ها جای‌ واکسن بچه‌ها رو آروم ماساژ بدم کمک میگنه یا ضرر داره؟ الان سه روز گذشته

(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۷:۱۱ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۳:۳۷ عصر)Targol نوشته است: نوناجون بازی‌های مناسب هر سن بچه‌ها رو از کدوم منبع مطالعه میکنی و باهاش کار میکنی؟

درسته از نونا چون پرسیدی، اما من از اینستا و هشتگ های مونته سوری، بازی با نوزاد، بازی 3 تا 6 ماه (مثلا) و اینها استفاده می کنم
پیج mothercould هم بچه ی سومش به دنیا اومد 2 هفته ایه... احتمالا به زودی شروع می کنه که بازی ها رو بذاره ولی خودتون هم حتما سرچ کنید Heart
مرسی عزیزم. گفتم شاید شما زیاد سر نزنی ایشونو خطاب کردم. خیلی هم لطف کردی Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها تلگرام دکتر ظریفی بازی های مناسب هر سن را قرار داده
تلگرامش مطالب مفیدی داره
پرسشنامه تکامل هم داره
من چند وقت یکبار برای پسرم پر میکنم
  • nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کاری نکردم الهام ج‌ون ماچچچچ
ندا جون تشخیص دکتر بیدارمغز و دکتر ایمان زاده رفلاکس بود اما تشخیص دکتر عرب حسینی یه. فلاکس ساده بدون نیاز به درمان بود. بنظرمم تشخیصش درسته
میخوای یا ببر پیش دکتر لیانه جون یا ببر پیش همین دکتر ریلکس من
ایمان زاده برای خدای نکرده چیزای جدیتر لازم میشه

یه چیزی بگم نگید خیلی بدجنسی……
آخ جون همتون ریزش گرفتید تنهایی کچل نمیشم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الان از متخصص اطفال اسنپ مشاوره گرفتم. گفت اگه محلش داغ و قرمز نیست هیچ مشکلی نداره. به تبحر کسی که واکسن زد مربوطه. گفت کمپرس گرم اصلا خوب نیست باز خوبه شما از روز دوم گذاشتی چون اثر واکسنو کم میکنه. خلاصه گفتم بدونید.
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستاي گلم شما وقتي بچه هاتون بيدارن باهاشون چيكار ميكنيد
پسر من ميخواد من كلا بشينم كنارش فقط حرف بزنم شعر بخونم عروسك بازي كنم
تشك بازيشم فوقش ٢٠ دقيقه تنهايي مشغولش كنه
ادم خسته ميشه چقد حرف بزنم بازي كنم
كل ساعات بيداري كه نميشه
تازگيام صداشو كشف كرده مدام هااااا هاااا آااااا ميكنه طولانيااا بعد با صداي بلند قبلا فقط قان و قون ميكرد
بعد غفلت كني ميخواد تي وي ببينه ،،همش بايد پشت به تي وي بخوابنونمش تازه اونم ياد گرفته گردنشو برميگردونه مثل جغد!! انقد كه ادم ميگه الانه كه زبونم لال بشكنه گردنش
الان بچه هاي شما چيكار ميكنن؟
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ریزش کاممملا طبیعیه... چون اون موها هورمونی بودن و حالا که بدن داره به تعادل میرسه ریزش هم پیدا می کنه و اصطلاحا همون موهایی که توی بارداری در اومده بود، الان میریزه...

لیانه جون آره دیگه... بچه همینجوره... سعی کن باهاش تعامل داشته باشی... بازی های مناسب سنش رو کشف کن و انجام بده و یه زمانی رو بذار خودش با خودش باشه شما هم به کارهات برس و او شما رو ببینه... و یاد بگیره شما هم زمان هایی برای خودت و کارها داری... او هم یاد بگیره که خودش خودش رو سرگرم کنه... فقط نکته ی مهم اینه که اینگیجمنت تایم بچه مون رو کشف کنیم و اون رو اصلا از دست ندیم... همین غان و غون کردن یعنی داره ارتباط برقرار می کنه... بگیر بغلت ببر مثلا گل و گلدون نشون بده، با هم آب بدید... حینش کارهات رو توضیح بده... بذار او هم تا آخر حرفاش رو بزنه، بعد شما بازخورد تشویق بده... یا مثلا جغجغه، رنگ ها، حیوونا و... رو یه دونه یه دونه معرفی کن و بده دستش بازی کنه، چند دقیقه ای باهاش سرگرمش کن و بذار کشفش کنه، و بعد کم کم ازش دور شو... در کل لازم نیست کل زمان رو مشغول بچه باشی...

تی وی هم خاموش کن کلا یا جمعش کن زیر 2 سال کاملا ممنوعه... هر چی کمتر ببینه براش بهتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای لیانه جون دختر منم هی با صدای بلند اووووو اووووو ائووووو میکرد. انقد کیف میکردم. یهو دیگه ادامه نداد :| اون یکی دخترم چند روز بعدش شروع کرد فعلا میگه. من الکی جوری که انگار دارن برام یه ماجرا رو تعریف میکنن باهاشون حرف میزنم و هی میگم خوب، بعد چی شد، تو چی گفتی، بعدش کجا رفتی و فلان
ولله بچه‌های من انقد غرغروئن باید بغلشون کنم یا تو کریر تاب بدم و ... یکیشون دقیقا عاشق تی ویه و منتظر فرصت تا ببینه. گاهی براشون اهنگ میذارم. گاهی براشون میرقصم! چون کلا دیدن چیزی که حرکت میکنه رو دوست دارن. با آویز موزیکال سرشونو گرم میکنم. اما کلا تایمی که بیدارن خیلی در اختیار خودم نیستم و تایم مفیدی برای خودم نیست.
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان کممممممک
پسر من از ساعت 7 صبح تا الان یک دقیقه هم نخوابیده. شیر میخوره و بغل میخواد و غر میزنه
چشماش داره بسته میشه. به زور بیدار مونده
دیگه دست و پا و گردن ندارم
نميدونم چرا اینجوری شده
اولین باره
راه حلی ندارید؟
جاییش درد نمیکنه. چون آرومه
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پستونک بده بذارش رو پات یا اگه کسی هست تو پتو تاب بده. اگه گریه نمیکنه کاش طول روز میذاشتی واسه خودش نق بزنه. میتونی حموم هم ببری
  • (کژال)، 2015، Almam، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان الان خونه نیستن بذار برات میذارم
لیانه دقیقا انگار از پسر من حرف زدی
  • liyane، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان