موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۸:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۸:۱۲ عصر، توسط Targol.)
بچهها جای واکسن بچهها رو آروم ماساژ بدم کمک میگنه یا ضرر داره؟ الان سه روز گذشته
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۷:۱۱ عصر)Rose نوشته است: (۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۳:۳۷ عصر)Targol نوشته است: نوناجون بازیهای مناسب هر سن بچهها رو از کدوم منبع مطالعه میکنی و باهاش کار میکنی؟
درسته از نونا چون پرسیدی، اما من از اینستا و هشتگ های مونته سوری، بازی با نوزاد، بازی 3 تا 6 ماه (مثلا) و اینها استفاده می کنم
پیج mothercould هم بچه ی سومش به دنیا اومد 2 هفته ایه... احتمالا به زودی شروع می کنه که بازی ها رو بذاره ولی خودتون هم حتما سرچ کنید  مرسی عزیزم. گفتم شاید شما زیاد سر نزنی ایشونو خطاب کردم. خیلی هم لطف کردی
تشکر Received: 10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
اعتبار:
13,422
بچه ها تلگرام دکتر ظریفی بازی های مناسب هر سن را قرار داده
تلگرامش مطالب مفیدی داره
پرسشنامه تکامل هم داره
من چند وقت یکبار برای پسرم پر میکنم
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۹:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۹:۴۶ عصر، توسط nona.)
کاری نکردم الهام جون ماچچچچ
ندا جون تشخیص دکتر بیدارمغز و دکتر ایمان زاده رفلاکس بود اما تشخیص دکتر عرب حسینی یه. فلاکس ساده بدون نیاز به درمان بود. بنظرمم تشخیصش درسته
میخوای یا ببر پیش دکتر لیانه جون یا ببر پیش همین دکتر ریلکس من
ایمان زاده برای خدای نکرده چیزای جدیتر لازم میشه
یه چیزی بگم نگید خیلی بدجنسی……
آخ جون همتون ریزش گرفتید تنهایی کچل نمیشم
اعتبار:
25,418
الان از متخصص اطفال اسنپ مشاوره گرفتم. گفت اگه محلش داغ و قرمز نیست هیچ مشکلی نداره. به تبحر کسی که واکسن زد مربوطه. گفت کمپرس گرم اصلا خوب نیست باز خوبه شما از روز دوم گذاشتی چون اثر واکسنو کم میکنه. خلاصه گفتم بدونید.
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
دوستاي گلم شما وقتي بچه هاتون بيدارن باهاشون چيكار ميكنيد
پسر من ميخواد من كلا بشينم كنارش فقط حرف بزنم شعر بخونم عروسك بازي كنم
تشك بازيشم فوقش ٢٠ دقيقه تنهايي مشغولش كنه
ادم خسته ميشه چقد حرف بزنم بازي كنم
كل ساعات بيداري كه نميشه
تازگيام صداشو كشف كرده مدام هااااا هاااا آااااا ميكنه طولانيااا بعد با صداي بلند قبلا فقط قان و قون ميكرد
بعد غفلت كني ميخواد تي وي ببينه ،،همش بايد پشت به تي وي بخوابنونمش تازه اونم ياد گرفته گردنشو برميگردونه مثل جغد!! انقد كه ادم ميگه الانه كه زبونم لال بشكنه گردنش
الان بچه هاي شما چيكار ميكنن؟
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
بچه ها ریزش کاممملا طبیعیه... چون اون موها هورمونی بودن و حالا که بدن داره به تعادل میرسه ریزش هم پیدا می کنه و اصطلاحا همون موهایی که توی بارداری در اومده بود، الان میریزه...
لیانه جون آره دیگه... بچه همینجوره... سعی کن باهاش تعامل داشته باشی... بازی های مناسب سنش رو کشف کن و انجام بده و یه زمانی رو بذار خودش با خودش باشه شما هم به کارهات برس و او شما رو ببینه... و یاد بگیره شما هم زمان هایی برای خودت و کارها داری... او هم یاد بگیره که خودش خودش رو سرگرم کنه... فقط نکته ی مهم اینه که اینگیجمنت تایم بچه مون رو کشف کنیم و اون رو اصلا از دست ندیم... همین غان و غون کردن یعنی داره ارتباط برقرار می کنه... بگیر بغلت ببر مثلا گل و گلدون نشون بده، با هم آب بدید... حینش کارهات رو توضیح بده... بذار او هم تا آخر حرفاش رو بزنه، بعد شما بازخورد تشویق بده... یا مثلا جغجغه، رنگ ها، حیوونا و... رو یه دونه یه دونه معرفی کن و بده دستش بازی کنه، چند دقیقه ای باهاش سرگرمش کن و بذار کشفش کنه، و بعد کم کم ازش دور شو... در کل لازم نیست کل زمان رو مشغول بچه باشی...
تی وی هم خاموش کن کلا یا جمعش کن زیر 2 سال کاملا ممنوعه... هر چی کمتر ببینه براش بهتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
25,418
وای لیانه جون دختر منم هی با صدای بلند اووووو اووووو ائووووو میکرد. انقد کیف میکردم. یهو دیگه ادامه نداد :| اون یکی دخترم چند روز بعدش شروع کرد فعلا میگه. من الکی جوری که انگار دارن برام یه ماجرا رو تعریف میکنن باهاشون حرف میزنم و هی میگم خوب، بعد چی شد، تو چی گفتی، بعدش کجا رفتی و فلان
ولله بچههای من انقد غرغروئن باید بغلشون کنم یا تو کریر تاب بدم و ... یکیشون دقیقا عاشق تی ویه و منتظر فرصت تا ببینه. گاهی براشون اهنگ میذارم. گاهی براشون میرقصم! چون کلا دیدن چیزی که حرکت میکنه رو دوست دارن. با آویز موزیکال سرشونو گرم میکنم. اما کلا تایمی که بیدارن خیلی در اختیار خودم نیستم و تایم مفیدی برای خودم نیست.
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان کممممممک
پسر من از ساعت 7 صبح تا الان یک دقیقه هم نخوابیده. شیر میخوره و بغل میخواد و غر میزنه
چشماش داره بسته میشه. به زور بیدار مونده
دیگه دست و پا و گردن ندارم
نميدونم چرا اینجوری شده
اولین باره
راه حلی ندارید؟
جاییش درد نمیکنه. چون آرومه
اعتبار:
25,418
پستونک بده بذارش رو پات یا اگه کسی هست تو پتو تاب بده. اگه گریه نمیکنه کاش طول روز میذاشتی واسه خودش نق بزنه. میتونی حموم هم ببری
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
رز جان الان خونه نیستن بذار برات میذارم
لیانه دقیقا انگار از پسر من حرف زدی
|