امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیریت هزینه ها
ارزش پشگل رو با رسم شکل توضیح بده ترگل جان ^__^
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۷، ۱۲:۰۰ صبح)شیدا نوشته است: ارزش پشگل رو با رسم شکل توضیح بده ترگل جان ^__^
پشگل رو نگهدار دو ماه بعد دو برابر میشه به عنوان کود بفروش.  با نصفش وامتو تسویه کن با نصفش باز پشگل بخر
  • Elhamgoli، Rose، sims s، Sufii، youtab، بارون، خانم فسقلی، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
خلاصه‌ای از اقتصاد ک*ری در دو خط.
  • 2015، mahtakhanoum، Rose، sims s، Targol، youtab، بارون، خانم فسقلی، شیدا، پری سیما
پاسخ
با تشکر از ستی لیته بابت صراحت در کلام^___^
  • 2015، Targol، youtab، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
ولی واقعا حق گفتی ترگل
یکی اینا رو باید به من خر میگفت که پولامو تو بانک نگه ندارم بشه چس تومن و ماه ها بشینم گریه کنم که من ضرر کردم هیچ کاری تو زندگیم نکردم سه سال پیش که یهو قیمت ها جهش کرد
بارون من حقوقم مثل شماس ولی همش وام گرفتم یکی هم این ماه میگیرم به امید خدا دو سه تومن تهش میمونه
حسابمم کلا خالی میکنم تو این هفته
دیگه بخوام کاری کنم باید دستم جلوی شوهرم دراز باشه کاری که تو عمرم نکردم
  • 2015، Bonsai، Targol، youtab، بارون، پری سیما
پاسخ
بارون حتما چند ماه همهههه ی حساباتون رو بنویس...
40 تومن شما هر روز هم بری بیرون بخوری نباید کامل خرج غذا بشه...
حتما هم برای زندگی و غذا خوردنتون برنامه ریزی کنید... بدون هر روز و هر هفته چیا توی یخچال داری و چیا باید درست کنی...
نمیشه هم پول پر کردن فریزر و یخچال داشته باشی هم همش بیرون بخوری... یه جای کار می لنگه و نشتی پول دارید بارون جون...

شاید مهمونی بازیتون زیاده؟
شاید خانواده های بزرگی دارید و کادوهای سنگین میدید؟
حمایت از افراد خاصی می کنید؟
هزینه های جانبی تون زیاده مثلا اینترنت طرح ندارید یا همش با همراه صحبت می کنید، یا مثلا مصرف آب یا برق و گازتون بالاست؟
شاید ماشینتون مدل پایینه؟
شاید تبدیلش می کنید به طلا یا دلار؟
شاید هزینه های بیمارستانی و درمانی یا زیبایی دارید؟

اینا رو تا ننویسی متوجه نمیشی بارون...

بعدش کم کم باید اصلاح رو شروع کنی...
که اول باید پس انداز رو جدا کرد، بعد خیریه و بعد مخارج...
برای گرفتن وام برنامه ریزی کنی...
برای خودت اهداف مالی تعیین کنی وووو...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab، بارون، خانم فسقلی
پاسخ
بارون جون همین دورهمی با دوستان توی رستوران مطمئنا هر سری زیر ۲ تومن آب نمیخوره
بنظرم یک بار در ماه کافیه
اون چیزی ک رز قبلا هم گفت عالیه
هدفمند خرید کنی ،مخصوصا وسایل یخچالی و خوراکی ک خراب میشن
حالا شوینده و اینا ک طولانی مدت تر میشه نگه داری کرد ،اشکال نداره
ما خودمون هم جملگی خرید شوینده و بهداشتی میکنیم ،به صرفه هم هست
من نمیدونم شغلتون به موبایل و نت مربوطه یا نه
اگه مربوطه ک هزینه ش معقوله ،ولی اگر استفاده ی شخصی میکنید ۱ و نیم خیلی زیاده !!
نظر ترگل هم ک عالیه ،واسه خودتون خرج بتراش ،همین وام گرفتن
ک باعث بشه بخشی از پولت ب دستت نرسه هر ماه ،ولی عوضش یه پول قلمبه یهو دستت میاد میتونی پس انداز کنی با طلا یا هر چیز دیگه ای
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Rose، youtab، بارون، خانم فسقلی
پاسخ
بارون جون اون نوشتن خرج کرد ها عالیه واقعا خیلی به ادم توی همه جی کمک میکنه
من همیشه یه کاغذ پشت یخچال زدم و هرچی رو به اتمامه یا 1دونه ازش مونده مینویسم اونجا که. موقع خرید لیستم کامل باشه و همیشه طبق لیست خرید میکنم به من میگن... لیستی  Big Grin
بعد یه بار بشین هرچی داری توی همه جا رو بنویس ببین جیا داری و چیا میخوای
دقیقا خرید هدفمند خیلی خوبه
... 
به نظر من اگر همسرت اهل وام نیست خودتون رو توی هر شرایطی مجبور کنین به محض واریز حقوقاتون یه ربع سکه لااقل بخرین و بذارین کنار
این یعنی اخر هرسال لااقل 10 تا ربع دارین
اونوقت میتونین ماشینتونو ارتقا بدین یا یه جیز خوب برای خونتون بخرین یا یه سروبس برای خودت بگیری
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • 2015، Rose، بارون، نسیمه جااان
پاسخ
دوستاتون چقدر کارشون زشته. Confused خوشم نیومد Dodgy
  • 2015، youtab، بارون
پاسخ
بارون جان اینکه میگی ماشینتون رو نتونستید عوض کنید یا پس انداز خاصی نکردین ببین چون درامدت خوبه میتونید ماشین قسطی بردارید
من تجربه خودمو بگم: ما دی 1400 جک اس 5 ثبت نام کردیم با 400 تومن
هشت تا چک 70 تومنی هم دادیم برای دوسال که هرسه ماه یکبار سررسید چک ها هست. اونموقع قیمت کارخونه 820 بود و ما به صورت اقساطی و با احتساب کارمزد باید 960 میپرداختیم که یه کم زیاد به نظر میومد اما الان با تورم امسال و با توجه به اینکه هنوز پنج تا از چک ها سررسید نشده میگم مفت دراومد. یعنی با تورم پارسال ماشین رو خریدیم و الان تو بازار حدود 1400 قیمتشه
ماه پیش هم یه مدل دیگه از محصولات کرمان خودرو ثبت نام کردیم اونم قسطی هست و اقساطش از سال بعد شروع میشه که البته هنوز ردیف بودجه براش تعریف نکردیم ولی همین که قسط داریم میدونیم که باید با حساب کتاب تر خرج کنیم و پس انداز کنیم و خلاصه با تورم امسال واسه درامد سال بعدمون چاله کندیمBig Grin
عرضه خودرو تو بورس هم بد نبود به نظرم که فعلا متوقف شده اگر تیراژ عرضه بالا میرفت و واقعا به قیمت پایه نزدیک میشد صرفش خوب بود که پای رانت و مافیا اومد وسط و فعلا متوقف شده
یه 207 ثبت نام کردیم که به ما هنوز تحویل ندادن ولی دوستم با ما ثبت نام کرد د هفته ای زنگ زدن بهش رفت تحویل گرفت 450 دراومد الان تو بازار حدود 570 تا 580 میارزه
اینا همه راهکارهایی هست برای اینکه ریال کوفتی تو حسابامون خاک نخوره
من بعد اینکه ماشینها رو تحویل گرفتم نیت دارم یه پارچه کنم و یه کار دیگه انجام بدم ولی الان خیال راحته پولمو خرج کردم و برای درامد سال بعدم هم خرج تراشیدم از قبل که با حساب کتاب بیشتر خرج کنم
  • 2015، Arezoo1984، liyane، Rose، Targol، youtab، بارون، خانم فسقلی، دخترانه، ستی‌لیته، کتایون خانم ۲
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: