امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدیریت هزینه ها
بچه ها چجوری لیست خریدتون و کنترل میکنید منم همیشه نمیدوکم چی نداریم تو خونه. :/
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، بارون، کتایون خانم ۲
پاسخ
مهتا یه ذره آشپزی کنی و کار خونه متوجه میشی Smile)
  • 2015، mahtakhanoum، Rose، Sufii، youtab، بارون، خانم فسقلی، کتایون خانم ۲
پاسخ
ترگل همیشه وسط آشپزی یه چیزی کم میارم Smile)
  • 2015، Targol، youtab، کتایون خانم ۲
پاسخ
خب کم کم خرید کنین 
یخچال رو مرتب بچینین 
مثلا کشو سبزیجات جدا ، میوه ها جدا که ببینین 
مگه میشه آدم ندونه تو خونه چی داره !!!!!!
پسر ۱۹ ماه ❤
  • 2015، Rose، youtab، بارون
پاسخ
به خدا که میشه Smile))
  • Targol، youtab، بارون
پاسخ
خدا رو شکر که نشتی خرجاتون مشخص شد بارون...
حالا دنبال راه حل باش...
مثلا برای دوستان، محدود کردنشون شاید خوب باشه، شاید گفتن اینکه هر کس هزینه های خودش رو بده... شاید اینکه مهمونی ها به خونه ها منتقل بشه ووو...
به نظر منم موبایل و نتتون زیاده... حتما با طرح های مختلف آشنا شو و استفاده کن، برای داخل شهر هم از ثابت استفاده کن...
کادوهاتون رو هم اگه در حدی که کادو میدید، برنمیگرده، حتما بازنگری در کادوهاتون داشته باشید... مثلا یه خانواده ی 5 نفری هست که به همه شون کادو میدید، ولی اونها همون مقداری که به هر کدوم دادید رو به هر کدوم از شما میدن... شما 3 تقریبا دو برابرشون کادو دادید و از زندگی عقب افتادید، اما اونها رشد کردن... نمیگم بده که آدم کادوی زیاد بده ووو... ولی وقتی خودمون درگیری های مالی داریم، خب چیکار کنیم که از زندگی عقب نیفتیم؟ خیلی با حواس جمع خرید کنید... بعد اگه وسیله به همدیگه کادو میدید، حواست به آف های فصلی و غیرفصلی باشه... می تونی چیزای خوبی گیر بیاری... من خودم اصلا از خریدن وسیله و کادو دادنش خوشم نمیاد ولی بارها و بارها دیدم که توی جاهایی که آف هست یا طرف قیمتش مناسبه، اونایی که میان خرید، به قصد خرید هدیه میان... یعنی می گن مطمئنا سالمه؟ می خوایم کادو بدیم وووو.... یعنی همچین کاری شدنیه...

بچه هایی که نمی دونید چی توی خونه دارید، اول برید یه لیست تهیه کنید که چه چیزایی توی خونه هست... الان هم که زمان خونه تکونیه...
بعد اینا رو توی یه برگه ی بزرگ با تعداد یا وزنشون بنویسید روی یه برگه ی آ4 بزرگ و بذارید جلوی چشم و حتما یه عکس هم ازش توی گوشیاتون داشته باشید...
این موضوع توی مثلا خرید دارویی هم مهمه.... مثلا زینک خریدی، نمی دونی که داری، میری داروخونه، یهو می بینی آف گذاشتن ووو... و یهو کلا یادت میره که اینو داری توی خونه... بعد می خری میاری تلنبار می کنی!!!! خب این خیلی بده... یه لیست از این مدل داروهای OTC داشته باشید که هر سری روهم روهم نخرید...

چیزایی که قابلیت یه کاسه شدن داره مثل همون هل یا مغزیجات و... همه رو توی یه ظرف جاسامون کنید...
از این به بعد هم عادت کنید که بدون لیست خرید نکنید، نگران نباشید که چیزی جا بمونه، قحطی نمیاد سوپری سر کوچه هم حتما داردش... پس بخاطر احتمال، الکی چیزی نخرید که بخواد بمونه و خراب شه یا تاریخش بگذره...

میوه و صیفی هم صفحات قبل ایده هایی براشون داده بودم... کلا کم بخرید، هیچ اشکالی نداره که مثلا میوه ها 3-4 تا بیشتر نباشه در تعداد محدود... وقتی بچه کوچیک نباشه، وقتی اعضا کم میوه بخورن، وقتی مهمون نباشه، 3-4 تا از چند مدل میوه کفایت می کنه دیگه... یه دونه کیسه ی پارچه ای داشته باشید برای همین کار (چون ظرفیتشون محدوده، الکی مثلا چند کیلو میوه از هر مدل نمی خرید که بمونه خراب بشه)... برای خرید میوه ها در تعداد کم... خیلی هم خوبه... همیشه میوه ی تازه می خورید، خراب هم نمیشه...
مواظب باشید که اگه زیاد بود، فوری تبدیل به آب میوه، مربا یا شربت یا ترشی ووو... بشه... از خراب شدن نجاتشون بدید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، Mari90، youtab، بارون، پری سیما
پاسخ
منم مثل نرگس باید انجام بدم فکر کنم. ولی ما کلا زیاد خرید میکنیم همسرم هر چقدرررر هم بهش بگم کم بخر زیاد میخره. میگه من نمیتونم هی برم خرید...
بعد سعی میکنم چیزی تموم شه لیست کنم ولی خیلیاش یادم میره راستش.
  • Rose، بارون، نرگس، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۷، ۱۲:۵۳ عصر)mahtakhanoum نوشته است: منم مثل نرگس باید انجام بدم فکر کنم. ولی ما کلا زیاد خرید میکنیم همسرم هر چقدرررر هم بهش بگم کم بخر زیاد میخره. میگه من نمیتونم هی برم خرید...
بعد سعی میکنم چیزی تموم شه لیست کنم ولی خیلیاش یادم میره راستش.

ن والقلم و ما یسطرون Cool Cool
ایمان بیار به نوشتن Big Grin Big Grin

درباره ی خرید هم ببین اگه یه لذت توش بذاری، خیلی خوبه که بعنوان تفریح نگاهش کنید و لذت ببرید و هر چند روز یه بار در حجم کم میوه و تره بار بخرید... حالا چیزای بزرگ و عمده اکیه که زیاد بخریم... ولی میوه و اینا واقعا حیفه... فکر کن چقدر زحمت کشیده شده تا به دست ما برسه بعد یهو خراب میشه باید انداختشون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، youtab، بارون، پری سیما
پاسخ
مهتا همسر من اولین بار که تنهایی رفته بود خرید خونه یادم نمیره با چهار پنج کیلو هویج برگشته بود! و کلی میوه و سبزیجات دیگه! من چون خونه دانشجویی داشتم میدونستم که برای دونفر اینمقدار خیلی زیاده...کلی رو همسر کار کردم که میری خرید اگه بخوای از هرچیزی متنوع بخوری طول هفته واقعا باید مقدار کم بگیری، مخصوصا سبزیجات و صیفیجات مثل خیار و کدو سبز یا قارچ که سریع خراب میشن. الان خیلی خوب شده و من میتونم با افتخار بگم که ما در سال شاید کل دور ریز مواد غذاییمون چندتا دونه خیار باشه...
یه کار دیگه هم که من میکنم اینه که هرچند وقت یکبار موجودی پروتیین فریزرو صفر میکنم. مثل الان که توی فریزر یک بسته دل و جگر، یک بسته جوجه تو مواد خوابونده شده، یک بسته گوشت خورشتی، یک بسته چرخ کرده مرغ و یک بسته فیله مرغ دارم...همه اینا هم در سایز غذای دو نفره هست و تا اخر هفته بعد که اینا تموم شه هییچ گوشتی نمیخریم...اینجوری هم مطمئن میشم که همه مواد غذایی تازه هست و هم هیچ دور ریزی نداریم...(اگر مهمون بخواد بیاد قضیش فرق میکنه و خرید میرم ولی درحال حاضر برنامه مهمونی نداریم پس یخچال بیس غذا میپزم تا تموم شه).
  • 2015، Mari90، Rose، youtab، آیسان ۹۶، بارون، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
بچه ها من برای بهداشتی ها عمده ای میخرم و از مغازه های عمده فروش
مناسب تر می افته
مثل مایع ظرفشویی، دستشویی، دستمال توالت، نوار بهداشتی، شامپو، دستمال کاغذی، صابون بدن، صابون لباس، پودر لباسشویی و حتی نخ دندون و خمیردندون
دیگه تو فروشگاه سمت این چیزا نمیریم که خرید هیجانی داشته باشیم
  • 2015، Rose، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، بارون، خانم فسقلی، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان