موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
دقیقا همینطوره شمیم جان...
ببین من از زندگی سیر شده بودم...
تازه می فهمم چه بلایی سرم اومد...
و از هر چی بچه و بچه داریه خسته و زده شدیم هر دو...
یعنی بچه ی کولیکی و ریفلاکسی آدم رو داغون میکنه... خیلی بده خیلی بد... یعنی ده نفر باشن کمک کنن بازم آدم کم میاره و داشتیم دور و برمون که بچه شون فقط کولیک داشت و هشت نفر درگیر بچه بودن...
ولی ما کلا خودمون دوتا بودیم... با خستگی زایمان و بارداری تنهایی و درد طبیعی و بعد سز شدن وووووو...
دوتامون پیر شدیم پیییر...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
آرزو جون مواظب پستونک باش تو بیمارستان تاکید کردن به ما که پستونک استفاده نکنیم دکتر دخترمم گفت احتمال اینکه سینه رو دیگه نگیره هست
موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
دوستان خوبم من یه پستی رو تو گروه خانم های باردار گذاشتم. چون مامانایی که زایمان کردن همشون اینجا هستن با اجازه رز عزیز اینجا هم کپی میکنم که نظرات شمارو بدونم
من امروز برای مشورت رفتم پیش یه دکتر دیگه. یه اقای دکتر پیر که رییس بیمارستان پارس هست و عضو کالج سلطنتی لندن و ازین باکلاسا
تقریبا یک کلمه بیشتر از حرفای دکتر خودم نگفت. گفت ممکنه قبل از هفته 40 خونریزی کنی که سریع بیا بیمارستان. حین سزارین خونریزی زیاده. اگر نتونیم خونریزی رو کنترل کنیم مجبوریم رحم رو دراریم.
البته گفت تو پانزده هزار سزارینی که تا حالا داشته فقط سه مورد اینجوری پیش اومده.(امیدوارم عدد رو درست به خاطر سپرده باشم)
صدای قلب نی نی هم گوش کرد
همین
ولی ازین دکترا بود که خیلی سرش شلوغه. 2 ساعت دیر اومد مطب چون تو اتاق عمل بود. تو 5 دقیقه ای که ما پیشش بودیم هم دوبار باهاش تماس گرفتن و در مورد دو تا بیمار پرسیدن که تو بیمارستان چیکارشون کنن.
حالا من واقعا مرددم تو انتخاب
نمیدونم برم پیش دکتر خانم و جوون و مهربون و با حوصله خودم
یا این اقای دکتر پیر که سرش شلوغه
شما جای من بودین چیکار میکردین؟
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
عزیزم بارداریت پر خطره؟ الان هفته چندی؟
کلا برای یه بارداری با شرایط نرمال به نظر من اصلا نیاز به پزشک پر اسم و رسم و فلان نیست. همه چیز طبق روتینه و یه دکتر معمولی از پس همه چیش برمیاد.
اگه خدایی نکرده پر خطره اونم مدلی که دکتر باید یه سری تصمیمات بگیره ( مثلا خودم به خاطر دوقلویی و بعدش فشارم دکتر هر هفته باید در مورد بستری شدن و زایمانم تصمیم میگرفت) اون وقت پزشک حاذق نیازه واقعا.
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
کژال جان تجربه تو این موارد خیلی مهمه ولی دلیل نمیشه دکتر جوون تر بلد نباشه..چون تشخیص هم درست داده...
تحقیق کن دکترت حدودا چقدر تجربه داره.بعد فقط واسه شلوغی دکتر دومی رو نمیخوای
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
دخترا یه کمک فوری
من دیشب همسرم اورژانس بستری شد متاسفانه درگیری ریه پیدا کرده منم شوک شدم شیرم تقریبا امروز خیلی خیلی کم شده حالا سفارش دادم یه شیر خشک بیارن امروز فردا که استرس دارم کمکیم بدم قبلی دیدم یه ماه از خریدش گذشته ترسیدم استفاده کنم
حالا سوال
۱-شیر خشک درست کردم مثلا ۳۰ سی سی با شیشه بدم بنظرتون اگه دو سه روز شیشه بگیره یهو عادت نکنه؟
۲- شیشه شیرش اون کوچولوترینو استفاده کنم؟
۳- شیشه ها اونت تلقیه موقع خرید فروشنده گفته بود نندازی تو اب جوش بجوشه باهاش. خب من با مایع nuk بشورم بسه؟؟؟؟ اخه دستگاه استریل ندارم
۴- بعد شیر خشک درست میشه بچه رو باید بغلم بگیرم شیشه رو بذارم دهنش؟ بلد نیستم نپره تو گلوش؟
ممنون دخترا