امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات اسباب کشی و مشاوره و تبادل نظر درباره ی اسباب کشی
نه میدادیم خدمات ساختمون می شست یه هزینه به خودش میدادیم، یه هزینه هم برای پول آب ساختمون... اونم توی حیاط مجتمع میشست و میاورد بالا...
یخچال من دست دو هست و از این قدیمیاست، نمیدونم ساید و اینها چطور میشه شست و اصلا میشه یا نه... خودمونم توی خونه با بخارشور می شوریمش...
گاز هم عین همون، یه مدتم شیشه ای بود خودمون می شستیم، نتونستم باهاش کنار بیام باز برگشتیم به مبله... خیلی راحت شلنگ می گیریم و می شوریم... یه روز هم توی محیط می مونه تا خشک شه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من هیچ‌وقت تصور نمی‌کردم هیچ نوع گاز و یخچالی رو بشه با شلنگ آب گرفت. خیلی برام عجیب بود.
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
گاز که با احتمال بالا میشه
ولی یخچال هم به نظرم باید حداقل چند سال یه بار عمقی تمیز شه...
منم هیچوقت فکر نکردم که نکنه مشکلی داشته باشه!!!
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تو خوابگاه از اونجایی ک یخچالمون هر از چند گاهی ب وضع داغونی می‌رسید خدمات اونجا میگفتیم برامون تمیز کنه 
اونا هم میبردن تو محوطه با شلنگ آب کامل میشینن برق میزد  Big Grinولی این یخچال جدیدا رو نمیذونم
ولی منم فک نمیکردم گازو بشه اینجوری شست
  • **ماهور**، 2015، Rose، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم تجربه اسباب کشی خودمون رو بگم.من تو هشت سال ۴بار جابجا شدم.
اخرین بار۲سال پیش بود.
لحاف و تشک ها رو تو یه ملحفه بزرگ پیچیدم و بستم،کلا لحافهایی که کاور نداشتم براشون رو اینکار رو کردم.
محتویات کشوهای دراور و تی وی و پاتختی رو خالی کردم تو جعبه موز و شماره زدم و روش نوشتم.کشوها رو هم چسب زدم.
ولی تا میتونی و سختت نیست تی وی و شکستنی ها رو با ماشین خودتون ببر.ما روز قبل اسباب کشی ۴-۵بار ماشین خودمون رو پرکردیم و بردیم خونه جدید.طوریکع روز اسباب کشی خورده ریزه کم بود.
منم یادمه مامانم قبلا گازشون زو میاورد تو حیاط و میشستن ولی الان دیگه نه.
فاطمه هستم
Heart
  • **ماهور**، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
از نظر من گاز چون امکان ریختن خرده های غذا داخلش زیاده، احتمال سوسک هم توش زیاده... ما گاز شیشه ای رو باز می کردیم تا جایی که یادمه، توش معمولا یکی دو تا سوسک مرده می دیدیم... بعد ممکنه لای درز مرزاش سوسک زنده بیاد دیگه محکم کاری می کردیم... چون به شدت از سوسک بدم میاد...
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ما البته گاز نخریدیم هیچ‌وقت و سر خونه‌مون بوده تا الان. منم با باز کردنش تا جای ممکن و دستمال کشیدنش موافقم، ولی به نظرم وسایل برقی نباید آب روشون پاشیده بشه، حالا با شلنگ یا با پارچ یا هر چی. من حتی آسیاب برقی‌مون رو هم با کلی ترس و لرز از برق می‌کشم می‌گیرم زیر شیر آب و همیشه می‌گم احتمالاَ خراب میشه، ولی خب اون خیلی ارزونه و خراب بشه مهم نیست. منظورم از این آسیاب‌ها هست که توشون در نمیاد، مثل آسیاب قهوه. فقط درشون در میاد که میشه درست شست، بقیه‌ش رو اولا دستمال مرطوب می‌کشیدم، بعد دیدم چندشم میشه مثلاَ شنبلیله آسیاب کنم بعد دستمال بکشم بعد پیاز خشک آسیاب کنم، گفتم بذار بگیرم زیر شیر آب.

در مورد اسباب‌کشی منم نکته‌ای که به نظرم می‌رسه رو اضافه می‌کنم:

یه وقتایی آدم کلی میاد از اول وقت و هزینه میذاره همه چیز رو به درستی می‌بنده و می‌پیچه و محکم‌کاری‌ها رو کامل انجام می‌ده، بعد مثلاَ لباسشویی یا یخچال رو دیگه شب آخر از برق می‌کشه و می‌گه بذار همون صبح که اسباب‌کشی داریم خالیش کنم و جمعش کنیم. بعد اگر غفلت کنید ممکنه یخچال یا لباسشویی که گرون‌ترین اعضاء خونه هستن انقدر جمع کردنشون لحظه‌ی آخری بشه که بی‌خیال پیچیدنشون لای سلفون و نایلون حباب‌دار بشید. ولی حواستون باشه که اینا از همه‌ی ظروف هم مهمترن. پس حتماَ یک ساعت وقت بیشتر در نظر بگیرید صبح که بتونید حالا یا خودتون یا با کمک کارگرای مربوطه یخچال و وسایل برقی بزرگ رو قشنگ همه جاشون رو نایلون حباب‌دار بکشید چند دور که موقع جابجایی وقتی از جاهای تنگ‌تر یا در رد می‌شن خدای نکرده نگیرن به این‌ور اون‌ور و قر نشن. کارگرای شرکت‌های باربری یکی‌شون اغلب همه‌ی این کارا رو بلده که میشه مسئول باز و بسته کردن ساید و چیزای گنده، ولی از قبل باهاشون هماهنگ کنید که اون نفر سر وقت بیاد و همه برقی‌های گنده رو خوب و بدون صرفه‌جویی در مصرف نایلون ببنده.
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
یه چیزی بگم من 
من مامان بزرگم خیلی تمیییز بود جوری که تی وی ها بود قبل ال سی دی که لامپ تصویر داشت پشتش و باز میکرد میبرد تو حموم و میشست 
یا دیوارای خونه رو یه شلنگ ۲۰ متری داشت از دم سقف میگرفت تا پایین که تمیز بشن 
حتی لوستر رو هم تو حموم میشست 
در این حد خطرناک
  • **ماهور**، 2015، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
زن دایی منم وسواس تمیزی داشت
یه سال واسه عید شیلنگ اب گرفت تو یخچال و شستش اما بعد که زد به برق دیگه روشن نشد... چون سوخته بود Exclamation
بچه ها ممنونم از تمام راهنمایی هاتون واقعا هرکدوم نکته ای رو گفتید که اصلا به ذهنم نرسیده بود
فقط یه سوال که خودم میدونم اینجا جاش نیست شما بالشهای الیاف که قابل شستشو نیست رو هر چند سال یکبار عوض میکنید؟ ؟من خودم روکش بالشها رو هفته ای یکبار میشورم خود الیافم داخل کاور هستند جداگونه
  • **ماهور**، 2015، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
با حرف ستی کاملا موافقم 4 سال پیش یخچال ساید منو که آکبند هم بود موقع جهاز آوردن از کارتنش در آورده بودن چون خیلی هم گنده بود و وزنش زیاد 2 طبقه رو نتونسته بودن خوب جابجا کنن بعد این که دروشو کوبیده بودن به جایی و الان پایین در یه تو رفتگی داره که قشنگ تو ذوق میزنه یادشون افتاده بود که میتونن درشو جدا کنن، پس بهتره وسایل بزرگ رو سلفون و نایلون حبابدار بکشین طوریشون نشه
  • **ماهور**، 2015، artatam، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان