۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۷:۰۹ عصر
اهان من فکر کردم سر همین قضیه نظر دادن در مورد عکسای خریدا و خونه و جهیزیه دعوا شده بود گفتم پس هلیا که نظر تورو خوب برخورد کرد تعجب کردم فکر کردم جایی داستان شده من ندیدم
نظرات عکس خونه ی من
|
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۷:۰۹ عصر
اهان من فکر کردم سر همین قضیه نظر دادن در مورد عکسای خریدا و خونه و جهیزیه دعوا شده بود گفتم پس هلیا که نظر تورو خوب برخورد کرد تعجب کردم فکر کردم جایی داستان شده من ندیدم
۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۷:۳۰ عصر
زیر بغل مار خیلی خوب بودددددد واقعا خخخخخخ
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
نظر داریم تا نظر.. گاهی یکی نظر میده بوی مهربونی و دلسوزی رو توی کلمه کلمه نظرش میشه فهمید.. یکی هم نظر میده همش فخرفروشی و از بالا دیدن و من بلدم و تو بلد نیستی و اینا... همه هم زود میفهمن فرقشو...
دقیقا مثل زندگی واقعی.. یکی میاد خونه ات میگه کیاناجان ظرف میوه رو بذاری اون سمت اوپن بهتر نمیشه؟ یکی هم میاد میگه اینا که دیگه از مد افتاده بابا.. جمعشون کن.. بذار بگم چی بخری... بحث لحن و نیته.. هلیاجان من برای همین متراژ پرسیدم چون حس کردم نقشه بده... منم با بچه ها موافقم.. اثاث زیبا و هماهنگی داری فقط زیاد شلوغ شده.. مطمینم یبار همه اضافه ها رو جمع کنی و خونه مرتب عکس بفرستی بهتر میشه توی چیدمان کمکت کرد..
الهی و ربی من لی غیرک...
هلیا جون مبارک باشه، عزیزم هزارمشالله چندساله ازدواج کردین چقدر وسایل دارید. خدا زیادشون کنه.
من که هرچی جهاز خریدم همونه، مگر اینکه فامیل های همسری کادو آورده باشن به زور امیر باز کرده باشم،،، کادوهای فامیلهای خودمو بزرگ هاشو کادو دادم، کوچک هاشو دادم خیریه. خونه پر، برای تمیزکاری خیلی زمانبره. در ضمن من تو خونه های تمام فرش یک حس دلگرمی و صمیمیت و راحتی دارم. از خونه تمام فرش تون لذت ببرید. لیانه جان، وسایل شمام مبارک تون باشه، اگر از فرشت راضی هستی بیا بگو مال کدوم شرکته و اینکه تا چند وقت زمان برد که پرز میداد.. من دلم میخواد یکی دو تا تخته فرش بگیرم ولی پولم به فرش دستباف خوب نمیرسه، فرش دستباف های معمولیم قشنگ نیستند. میترسم ماشینی ها خیلی قشنگن، بگیرم هی پرز بدن از زندگی سیرم کنند.. چون دست به جارو هم ندارم دنبال یک مارک خوب میگردم.
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۴:۳۷ عصر
عزيزم فرش گلستان ( گل برجسته) مدل رادمان لاجوردي
١٥٠٠ شانه تراكم ٤٥٠٠ راستش فرش ما پرز نداد اصلا اگرم داده انقد كم بوده كه ما نفهميديم اصلا ![]() • 2015، artatam، Donya، Nedaa28، Rose، youtab، ستیلیته،
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۵:۴۶ عصر
لیانه جان بسیار خونت قشنگ و با سلیقه بود عززیزم :-*
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۶:۲۰ عصر
قوربون محبتت عزيزمم
چقد دلتنگت بودم يوتاب نازنين
عزییییز دلمی منم به خدا فدات بشم یه ذره درگیرم با خودم
![]() خیلی دوست دارم به مامان هلیا نظر بدم اما به همون دلایلی که صدفی و بقیه بچهها گفتن بیخیال شدم ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۷:۲۱ عصر
هلیا جان انشالله میرید یه خونه ی بزرگ تر و خوش ساخت ♡
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|