۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۰۲:۴۵ عصر
یکی از کارایی که برای سیو وقت برای مرتب نگهداشتن خونه انجام میدم، اینه که دست خالی توی خونه اینور و اونور نمیرم... مثلا می دونم دستمال دستشویی آخراشه دیگه، دفعه بعد که می خوام برم دستشویی، رول جدید برمیدارم می برم، رول قدیمی رو که برای مرتب کردن سیم ها و شارژرها استفاده می کنم رو پرت می کنم سمت زونی که اونا رو جمع می کنم، بعد هم دستشویی رو یه آب میگیرم، لباسایی که سرم بعد از مهدش میشوره رو درمیارم یا میذارم آبش بره تا زمان لباسشویی، یا اگه قراره همین زودیا لباسشویی رو روشن کنم، میندازم توی ماشین و هر چی هم لباس کثیف توی مسیر باشه می برم با خودم...
یا مثلا صبح که بیدار میشم، تختامونو مرتب می کنم، لباسای خواب پسرم اگه پخش و پلا باشه برمیدارم میذارم روی شونه م، عروسک های خوابش رو پرت می کنم سمت جاشون، روکشا رو جمع می کنم، اسباب بازی ها رو هل میدم سمت جای اسباب بازیا یا اگه مثلا توی هال پخش باشن، به سمت اتاق که میرم، یه پلاستیک بر میدایم و همه رو میریزم توی پلاستیک و میبرم که دم جای اسباب بازیاش باشه...
یا مثلا میدونم روی میزها و... کثیفه، و می خوام برم مثلا از تراس پیاز بردارم، یه دستمال نم دار توی دستم میگیرم و رد شدنی همه ی سطوح رو یه دست می کشم و برگشتم پیاز رو خرد کردم و غذا رو گذاشتم دستمال رو یا میشورم، یا میندازم ماشین...
دیگه همینجوری ظاهر خونه رو مرتب نگه میدارم...
یا مثلا صبح که بیدار میشم، تختامونو مرتب می کنم، لباسای خواب پسرم اگه پخش و پلا باشه برمیدارم میذارم روی شونه م، عروسک های خوابش رو پرت می کنم سمت جاشون، روکشا رو جمع می کنم، اسباب بازی ها رو هل میدم سمت جای اسباب بازیا یا اگه مثلا توی هال پخش باشن، به سمت اتاق که میرم، یه پلاستیک بر میدایم و همه رو میریزم توی پلاستیک و میبرم که دم جای اسباب بازیاش باشه...
یا مثلا میدونم روی میزها و... کثیفه، و می خوام برم مثلا از تراس پیاز بردارم، یه دستمال نم دار توی دستم میگیرم و رد شدنی همه ی سطوح رو یه دست می کشم و برگشتم پیاز رو خرد کردم و غذا رو گذاشتم دستمال رو یا میشورم، یا میندازم ماشین...
دیگه همینجوری ظاهر خونه رو مرتب نگه میدارم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم