امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگو در مورد بهداشت فردی
عاطفه من شیو میکنم. اما واسه من تیره نمیشه شاید پوستت به مدل تیغ حساسیت میده.

من چند هفته پیش رفتم لباس خواب بگیرم بسیااار گرون بود دست خالی برگشتم.
پاسخ
بچه ها اگه لباس خواب فانتزی و توری میخواید دیجی کالا چیزای خوبی داره با قیمت مناسب من چند روز پیش ۴ تا سفارش دادم راضی ام البته بگم برند خاصی نیستن و شاید کیفیت عالی نباشه اما چون فانتزی منم در حد نیم ساعت یک ساعت بیشتر نمیپوشم خخخخ اوکی بودن

ست های خوبی هم دارن برای خواب البته برای سایز کوچیک ها قیمت هاشونم مناسبه البته به درد استفاده روزانه نمیخورن فقط در حد همون فانتزی بازی من ست چرم گرفتم چند بارم شستم هنوزم سالمه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پاسخ
میس شین عزیز فکر کنم دیجی کالا هم توی لیست تحریمات مثل میهن اگر اشتباه نکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، Nedaaa28، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۵:۴۱ عصر)شیطون خانم نوشته است: دنیا منم قبا پسرم موقع خواب تیپ میزدم خخخ ولی الان پیراهن حریر نمیتونم بپوشم چون نمیشه باهاش شیر داد سخته. آنا من با شلوار یا شلوارک آنقدر سخته. حس میکنم کش شلوار بدنم تا صبح خورده.

عاطفه خوب وقتی تو اتاق خودتون هستی هر چی دوست داری بپوش. کلی تو روحیه ات تاثیر داره

بچه ها ی سوالی. چند روز پیش دیدم صحبت ژل شستشو وا ژن شد. برای چی استفاده میشه؟ من تا حالا اصلا استفاده نکردم و نمیدونم چیه. میدونم سوالم خیلی دیگه پایه ای اما ندانستن عیب نیست ، نپرسیدن عیبه خخخخ

ببین من از دبیرستان ژل شستشوی سبامد میزدم. دکتر داده، چطوری به پوست بدن صابون می‌زنید، اینهم شبیه شامپو بدن قسمت لگن و بیرون وا6ن و باهاش شستشو میکنم. 
البته که جدیدا خوندم چقدر بده و باکتری های مفید و از بین می بره و به مرور ترشحات نرمال و قطع میکنه. که کاملا درسته. 
مامان من یه بار رخت هامونو از بند رخت جمع کرد گفت تو لباس زیرت مثل بچه هاست همیشه نو و پاکه که حالا فهمیدم چقدر بده و من نمیدونستم

بچه ها جون من با دیجی کالا خداحافظی کنید...
میشه اسم فروشنده شو از دیجی کالا برداشت و سرچ کرد شااااید بشه پیداش کرد مستقیم خرید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، Rose
پاسخ
اوف هلیا موافقم‌ شدید خخخ
ترجیحا تو تنتون باشه خخخ

دنیا جون منم خرید نمیکنم ازش الان ولی کاش ی برنامه خوب و کاربردی مثل اونو میشد جایگزین کرد
پاسخ
دنیا جان نرسی. پس همون بهتر نمیدونستم چیه خخخ
پاسخ
منم از وقتی فهمیدم ضرر داره دیگه استفاده نمیکنم
پاسخ
بچه ها من دیروزهمسر رفته بود داروخونه بعد گویا اونجا به گوشش خورده بود ژل شستشوی بانوان ،اومد ازم می‌پرسید این چیه و به چه درد میخوره.. وقتی بهش گفتم ،گفت بهتر که تاحالا استفاده نکردی..من معلم زیست شناسی دبیرستانم میگفت اگر میخواهید استفاده کنین درحد هردوماه یک بار خوبه نه بیشتر
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
والا من که هر موقع استفاده کردم، خارش و این چیزا گرفتم...............
دیگه از کنارشونم رد نمی شم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
بچه ها خب چی استفاده میکنید؟ من همیشه از ژل استفاده میکنم خیلی راضی هستم ولی شنیدم استفاده دائم خوب نیست
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان