امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۴:۲۱ عصر)Targol نوشته است: سلام بچه‌ها، خوبین؟
من بچه‌هام زودتر از موعد به دنیا اومدن و الان براشون با شیردوش برقی شیر میدوشم میبرم. حالا شنیدم شیردوش برقی بعد یه مدت شیر رو کم میکنه. یعنی شیردوش که نه، اینکه بچه مک نمیزنه شیر کم میشه. به نظرتون چیکار کنم برای این موضوع؟ احتمالا یکی از دخترهام آخر هفته میاد خونه. الان ۹ روزه زایمان کردم.

سلام عزیزم
خیلی مبارک باشه
من خودم اولش خیلی مشکل دلشتم و احساس می کردم نمیاد اما با شیردوش برقی براحتی جاری شد و با شیرافزا کلا همش لباسم خیس می موند... به نظرم اینطور نیست و اگه بچه میک بزنه حتما شیر زیاد و زیادتر میشه شما که دیگه دوقلو داری حتما درست میشه ولی خب الان خیلی کوچولو هستن و قدرت مکیدن ندارن به اون صورت، پس اگه میخوای شیرت رو بهشون بدی، حتما از شیردوش استفاده کن... با دکتر و مامات هم مشورت بکن Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، Sufii، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۶:۲۶ عصر)Bonsay نوشته است: ترگل جان‌ کاش سوالتو از یه ماما بپرسی فکر کنم زودتر جواب بگیری
من مامایی که من کلاساشو شرکت میکنم خیلی مهربون و دلسوزه فکر کنم ازش سوال کنی حتما جوابتو بده
اگه خواستی بگو شمارشو برات خصوصی بفرستم

ممنونم ازت عزیزم. من اول پیام خصوصی رو چک کردم بعد اینجا رو دیدم. یه دنیا ممنونم

(۱۴۰۰/۴/۴، ۰۷:۱۴ عصر)Rose نوشته است: سلام عزیزم
خیلی مبارک باشه
من خودم اولش خیلی مشکل دلشتم و احساس می کردم نمیاد اما با شیردوش برقی براحتی جاری شد و با شیرافزا کلا همش لباسم خیس می موند... به نظرم اینطور نیست و اگه بچه میک بزنه حتما شیر زیاد و زیادتر میشه شما که دیگه دوقلو داری حتما درست میشه ولی خب الان خیلی کوچولو هستن و قدرت مکیدن ندارن به اون صورت، پس اگه میخوای شیرت رو بهشون بدی، حتما از شیردوش استفاده کن... با دکتر و مامات هم مشورت بکن Heart
ممنونم عزیزم. 
منم الان با شیردوش خیلی کارم راحته و لباسم هم خیس میشه. اما دو سه نفر بهم گفتن برای ما خیلی کم شد نگران شدم. پس شما تجربه ات چیز دیگه ای بود. ممنونم  Heart
  • mona70، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان .ویزیت های اولی که نوزاد رو باید ببریم ،باید بریم پیش متخصص اطفال یا خانه بهداشت ؟ تو مطب ها هم غربالگری ۳ تا ۵ روزگی رو انجام میدن ؟
۱۵ روزگی و یکماهگی  چی ؟
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ویزیتای اول پیش فوق اطفاله سروناز جون معمولا دکتر همون بیمارستان که زایمان میکنی
هون موقع نوزادو ویزیت میکنه موقع ترخیص هم بعد یه قرار باهات تو مطب میذاره بعدا میتونی عوضش کنی
هون موقع ویزیت هم تست زردی و غربال رو مینویسه شما آزمایشگاه باید انجامش بدین الهی بمیرم دخترم ضعف کرد سر نمونه گیری از پاش گوله گوله اشک میریخت منم باهاش گریه میکردم
مرکز بهداشتم میرید پرونده وا کنن براتون واکسن دو ماهگی رو اونجا میزنید معمولا
خود بیمارستان راهنماییت میکنه
  • liyane، Nedaa28، Rose، Sufii، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سروناز من ۳ روزگی دکتر اطفال بردم.۵ روزگی بهداشت
۱۰ روزگی دکتر اطفال.یک ماهگی هردو.دو ماهگی هم هردو.
  • nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها  Heart Heart Heart
  • youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها سلام
منم اومدم
پسرم تو بیمارستان دوم خوب از خودم شیر میخورد اما از دیدیشب اصلا سینمو نمیگیره 
اخر مجبور شدم بدوشم بدم با شیشه بخوره
چون دکترا گفتن شیر من براش خیلی مهمه که زردیش برنگرده
میخوام برم مشاوره شیردهی خانه بهداشت نزدیکمون
شما پیشنهادی دارین؟
  • liyane، nona، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به به یوتاب جون خوش اومدی
عزیزم عادیه کلا نوزاد تا یک ماه در حال اموزش شیر خوردنه یروزی پیش میاد اصلا سینه نمیگیره ولی تو تمام تلاشتو بکن . مخصوصا که یه مدت با سرنگ و قطره چکون عادت کرده شیر بخوره الان تا دستش بیاد سینه بگیره طول میکشه. فقط حواست باشه اصلا پستونک ندی بهش من دو روز پستونک دادم برای اینکه یک ساعت بتونم بخوابم روز سوم سینه نمیگرفت در صورتی که بیمارستان تاکید کرده بود پستونک ممنوعه. بذارش زیر سینت خودتم بهش کمک کن بتونه سینه رو بگیره میدونم البته وقتی نمیگیره چقدر سخته ها ولی اصلا از سینت دورش نکن تا یاد بگیره

یوتاب فک کنم خودم و خودت باید اینجا پست بذاریم تا بچه ها بیان
  • liyane، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب میتونی یکم یکممم سر سینتو نبات حل شده بزنی
البته کم و نه هر دفعه که عادت نکنه.
حواست باشه غذاهایی که طعم شیر را عوض میکنن نخوری، مثل سیر، پیاز، کلم
و حوصله و مداوا داشته باش حتما میگیره
خسته و ناامید نشو که بچه با اینکه نوزاده درک می‌کنه و می‌فهمه
اگر مصر باشی دقیقاً می‌فهمه که هیچ راهی نداره به جز سینه گرفتن
  • mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره مری جان این مصر بودن واقعا جواب میده