امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع مزه دار کردن گوشت مرغ
بچه ها ممنونم :*
پس فقط یه تیکه کوچیک میندازم و چند دقیقه بعد هم خارجش میکنم‌
آیسان جان نمیدونم ، آخه وقتی مرغ تازه تازه درست میکنم ، بدون فلفل دلمه ای هم عالی میشه، فقط با آبلیمو و نمک.
اون عطر فلفل دلمه رو توی مرغ و پاستای دمی دوست ندارم نمیدونم چرا Smile فلفل دلمه ای فقط تو پیتزا و پیراشکی Tongue
حالا دوستم بهم میگه تو برای مهمونی استفاده کن، اکثرا دوست دارن Smile

هون جان برگ بو با فلفل دلمه ای با هم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، آیسان ۹۶
پاسخ
شیدا جان منم فقط چند تیکه درشت فلفل دلمه و هویج میندازم و آخرش خارجش میکنم ... طعمش توی مرغ نمیمونه ...
--------------------
صنوبر جان من شنیدم گوشت مرغ برعکس گوسفند بهتره همون اول نمک بزنیم که به خوردش بره و سفت نمیشه ...
  • شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
آهان ممنون فلامینگو جان و آیسان جان پس آبلیمو بوده.خودمم بین آبلیمو و نمک شک داشتم.
  • فلامینگو
پاسخ
بچه ها من فکر میکردم نرم میکنه آبلیمو
آخه مگه اسید نیست؟
پاسخ
من کلا مرغ ربی با فلفل دلمه و هویج دوست ندارم، و معمولا مرغو زعفرونی ترجیح میدم. یه روش خوشمزه مرغ هم استفاده از الو و رب اناره خیلی خوشمزه و متفاوته.
برای مرغ زعفرونی هم من اول مرغو ده دقیقه تو اب میذارم بپزه بعد مرغا رو میشورم و ابشو میندازم دور که اون تفاله ها رو داره. بعد روغن میریزم کف تابه و مرغا رو میچینم و‌ درشو میذارم تا اب بندازه کمی و سرخ بشن بعد که به حد دلخواهم سرخ شدن ادویه شامل زردچوبه، پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکا فلفل قرمز یا سیاه میریزم، گاهی هم یه چوب دارچین و یکم تفت میدم، زعفرون میزنم و بعد هم مقداری اب و یدونه پیاز درسته میزارم و در تابه رو میزارم زیرشو کم میکنم تا ابش کم بشه و مرغا بپزه.
  • Heven، maryam_na، شیدا، فلامینگو
پاسخ
شیداجان برگ بو فقط جهت گرفتن بوی بد مرغ من خودم اصلا ربی درست نمیکنم استیک همش توی سرخ کن ولی بوقلمون رو شب قبل با زعفرون و فلفل سیاه مزه دار میکنم روز بعد با کره یکم سرخ میکنم
بوقلمون رو در میارم بعد پیاز و سیر اضافه میکنم وزرچوبه و فلفل سیاه و رب تفت میدم و بعدم بوقلمون رو میزارم ، برگ بو و یه دونه هل و آب میره که بپزه و اواسط پختم باز آب زعفرون میریزم
مامانمم مرغ رو به همین روش درست میکنه ولی هویج و فلفل دلمه هم اضافه میکنه
  • شیدا
پاسخ
سوفی جان من دیروز پریروز توی یکی از تاپیکا خوندم که اون کفای رو مرغ خوبه. آرزو جان منم همینطور یعنی زعفرونی درست میکنم ولی یه وقتا که فلفل داشته باشم فلفل دلمه ای هم میریزم.
  • Heven، Sufii، شیدا
پاسخ
شیدا، من برای خودمون فلفل دلمه ای گاهی می ریزم ولی برای مهمون نمی ریزم و دوست دارم بوی زعفرون بده زرشک پلوم قشنگ. من تو زرشک پلو و حتی تو قیمه نثارم جای پرتقال خلالی، خیلی هویج خلالی تاب داده شده دوست دارم و یه عطر خوبی داره از دید من. دارچینم من دوست دارم ولی نه تو زرشک پلو یا مثلا بعضیها تو زرشک پلو، پودر کاری می زنن نمیگم بدم میاد ولی مرغ بدون کاری رو کاملا ترجیح میدم.
  • Heven، Sufii، شیدا
پاسخ
بچه ها مرغ رژیمی غیر از استیک مدل دیگه ام هست؟
من یا گریل میکنم یا توی سرخ کن مرغ و بوقلمونم میخوام یکم متنوع باشه
  • Donya، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۹/۱۵، ۱۱:۵۲ عصر)Heven نوشته است: بچه ها مرغ رژیمی غیر از استیک مدل دیگه ام هست؟
من یا گریل میکنم یا توی سرخ کن مرغ و بوقلمونم میخوام یکم متنوع باشه

هون پست های صفحه ی اول منو دیدی؟
ادویه می تونه معجزه کنه..
من تمام اون دستورایی که گذاشتم رو خودم هم تست کردم، بدون تست نذاشتم، می تونی ببنی کدوم با ذائقه ت جوره و شروع کنی به تست کردن... 
مثلا شاورماش اگه مقدار تندیش رعایت بشه، تقریبا مزه ی شاورمایی رو میده که خودم توی سوریه خوردم...
یا مثلا شیش تاووکی که گذاشتم رد خوووور نداره و خودم ترجمه کردم... 
دستورای دیگه رو هم همه رو تست کردم، هیچ چیز زننده ای نداره که فکر کنی اگه تست کنی مثلا شاید بد باشه و توی ذوق بزنه... واقعا مزه های تقریبا همه پسنده البته به جز سریچارا عسلی که اگر اهل تست مزه های جدید باشی که عالیه، ولی اگه ریسک پذیر نباشی، خب مزه ش یکم شاید عجیب باشه... ولی من همه ی اون دستورایی که گذاشتم رو پسندیدم واقعا Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Heven
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان