امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی رستوران در تهران
صنوبر شیرین خیلی خوب بود از وقتی از فرشته رفت من دیگه خرید نکردم
خود شیرین بیمار شد :-(

کافه پرا هم خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
قنادی لیلی شعبه نور (شمال) رولتاش و سپه سالاریاش خیلی خوشمزن چیزای دیگه‌ش رو امتحان نکردم.

کیک الهیه۳۳ که همینجا بچه ها بهم معرفی کردن خیلی خوشمزه بود شعبه نیاورانشو امتحان کردم.

ااا جدی رخشید؟ من امسال خونه دونفر از شیرینیای عیدشون امتحان کردم خیلی خوب بودن به نظرم
  • Donya، nona، شیدا
پاسخ
شیدا جان من بازم میگم سلیقه من با توجه به مناطق نزدیک خودم خونه یا کار:
ایرانی: ارکیده آرژانتین که خب منوی متنوع و باب طبعی داره هم کباباش هم غذاهای سنتیش خیلی خوبن پیش غذاش و نون تازشم دوست دارم همیشه هم کشک بادمجونشو‌ میگیرم بعنوان پیش غذا، غذای جذتبش برای من برگه و کباب فیله ( برگ بیشتر) اما همسرم ماهیچه ماهی جوجه ایناشو میگیره و راضیه
اگه شیشلیک خور باشی انتخاب من شاندیز جردنه
رفتاری علامه هم از قدیم دوست داشتم و هنوزم دارم (بعد ارکیده)
حدود ۱۵-۱۶ سال پیش البرزو دوست داشتم ( البرز سهروردی) اما به شدت افت کرده
نایب ولیعصر هم زیاد میرفتم تا سال ۹۵ ولی بنظرم اونم افت کرده جدیدا سه سالی هست امتحانش نکردم بجز مهمونیای سازمانمون که اونجاست گاهی اما هنوزم به افتضاحی البرز نشده برای من متوسطه
ملل: نارنجستان سعادت آباد رو همچنان خیلی میپسندم

شیرین خیلی خوب بود خیلی وقته امتحانش نکردم منم
  • Donya، شیدا
پاسخ
دختراااا دمتون گرررم عجب شیرینی باز هستید شما ها... خدای من!
حیف که تو اع*تص*ابیم اینجا بنویسید بعد پیروزی بریم...

منم آخرین بار رولت با خامه پاک از ناتلی سهروردی گرفتم و شیرینی تر مخلوط از الف ولنجک. هردوتا عالی..
قبلا مشتری نان تهران بودیم که تو ظفر و صاحبقرانیه و خیلی جاها شعبه داره.. جدیدا کیفیتش افت کرده..
یه قنادی هم سمت جنوب تهران هست، زمانی که خونه بابا بودیم همه شیرینی هامون ازونجا بود، اسمش بهـــار .. واقعا از زولبیا بامیه بگیر تا نون نخودچی و رولتش.. بینظیر..

در مورد رستوران هم آراکوگاردن یوسف آباد یه زمانی پاتوق مون بود، منوی غذاییش تکراری نیست و خاص خودشه،
خانه کوچک امیرآباد اخیرا رفتم خیلی عالی واقعا خیلی خاص درست میکنه من که میگم این سرآشپزش ایرانی نیست Big Grin،
کلاس قیمت بالا هم لردگاردن سعادت آباد و پیشنهاد میدم ما همیشه از کباب هاش سفارش میدیم نمیدونم غذای ملل داره یا نه.
برای رستوران هندی هم قدیم میرفتیم توندوری هتل سفیر که واقعا کیفیت شو کاهش داده..

دخترها رستوران ژاپنی داریم تو تهران؟؟ من خیلی دوست دارم غذا ژاپنی تست کنم، مثل کوفته برنجی و ترشی و قارچ انوکی ....
  • Rose، شیدا
پاسخ
آره حیف که توی اع*تص*ابیم
من از اول شلوغیا هم دلم نمیومد بخاطر کشته شده ها شیرینی و اینا بخرم و حتی سالگرد عقدمون رو با کیکی که با پسرم درست کردیم گذروندیم...
ولی بالاخره ما هم با شادی میریم دوباره خرید Smile
ولی شیرینی الهیه 33 یه چیزییییییییههههههه هااااااااااا...
یعنی یه جوریه که آدم معتادش میشه!!! نکنه موادی چیزی بهش میزنن Smile
من ولنجکش رو میرم... خیلی هم از رفتارشون خوشم میاد... آخرین سری پسرم خیلی داشت اذیت می کرد و با اینکه از همه مدل سفارش دادیم، هی می گفت اینو می خوام اونو می خوام (که گرفته بودیم براش دیگه، همسر داشت حساب می کرد که جعبه رو برداریم بریم بیرون بخوریم)... دیگه خلاصه این پسر ما خودشو به زمین و آسمون کوبید... همون حین یک خانمی اومد به من گفت چی می خواد، من براش می خرم... گفتم والا خریدیم، منتظریم همسر حساب کنه تا بگیریم بهش بدیم... اون خانمه هم هی فکر می کرد چون چیزی که پسرم می خواد رو براش نگرفتیم، اینجوری مانور اجرا می کنه (فکر کنم با اون حرکتای پسرم، باورش نمی شد که میگفتم همه مدل رو گرفتم و اینی هم که می خواد توشه Sad)... از اونور هم خانم حسابدار به همسر گفته بود که این بچه چی می خواد بهش بدید به حساب من Smile یعنی اینقدر من همدلی دیدم که هیچ جایی ندیده بودم... و خلاصه با مصیبت اومدیم بیرون و دیگه هم تحریم کردم که با او بریم داخل... نمی دونم چرا اینجوری می کنه این بچه............... فکر کنم ملت فکر کردن پول نداریم براش چیزی که می خواد رو بخریم Sad همسرم تا چند ساعت اعصابش متشنج بود............ هی یادش میومد هی حرص می خورد....................
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Celin، Donya، شیدا، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۱۰:۰۰ صبح)Donya نوشته است: دخترها رستوران ژاپنی داریم تو تهران؟؟ من خیلی دوست دارم غذا ژاپنی تست کنم، مثل کوفته برنجی و ترشی و قارچ انوکی ....

رستوران ژاپنی کنزو (Kenzo) هست تو خدامی.
  • Donya، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۱۲:۴۱ عصر)ستی‌لیته نوشته است:
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۱۰:۰۰ صبح)Donya نوشته است: دخترها رستوران ژاپنی داریم تو تهران؟؟ من خیلی دوست دارم غذا ژاپنی تست کنم، مثل کوفته برنجی و ترشی و قارچ انوکی ....

رستوران ژاپنی کنزو (Kenzo) هست تو خدامی.

عزیزم سمت شرق ترجیحا پاسداران جایی رو نمیشناسی البته من برای سوشی میخوام
از بس شبا خیابونا شلوغه حوصله راه دور ندارم
روشا فودکورتش سوشی هاس خوبه ولی جای بهتر میخوام نه فوت کورت
خانه سوشی هم رفتم تو اندرزگو خوب نبود
جاهای دیگه هم که خوبن پرسیدم سمت خیابون آفریقا و فرشته و ایناس
پاسخ
رز من خواهرزادهام زیاد اینور انور میبردم از بچگی، تجربه ای که من دارم اینه یدونه یا حالا چندتا از مدلهایی که دوست داره بگو بذارن داخل ظرف یکبار مصرف و همون لحظه بدن دستت اصولا چنگال و دستمال هم دارن ، طبیعی بچه ها مثل ما طاقت ندارن

و رفتارش کاملا طبیعی هست و اتفاقا همیشه ببریدش خرید
  • mari-a
پاسخ
فری‌برد،
یه رستورانی هم هست که سوشی داره تو پارک‌سنتر، اسم رستورانش یادم نیست ولی بزرگه و فکر کنم آخرین طبقه‌ای هست که با پله‌برقی میشه رفت. اون رو هم امتحان کن.
  • freebird، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۸/۲۳، ۰۱:۵۶ عصر)ستی‌لیته نوشته است: فری‌برد،
یه رستورانی هم هست که سوشی داره تو پارک‌سنتر، اسم رستورانش یادم نیست ولی بزرگه و فکر کنم آخرین طبقه‌ای هست که با پله‌برقی میشه رفت. اون رو هم امتحان کن.

فدات شم خودت رفتی؟
چون تجربه سوشی خیلی گرون تموم میشه میخوام واقعا خوب باشه
اون دفعه هم که رفتم خانه سوشی خیلی سوختم 600 تومن دو نفری دادیم ولی اصلا بهمون نچسبید تازه یه رول بیشتر نخوردیم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان