امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انرژی زنانه
چه جالب
رز جان تمریناتش همون کگل هست فقط؟ بعد زمان خاصی، تایم خاصی هست؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۱۲:۵۳ صبح)ترانه خانوم نوشته است: منم هستم
تمرینتاشو از کجا بگیریم؟

عزیزم من این دوتا رو دیدم به نظر خوب میاد...

https://scoliose.ir/%D9%86%D8%AD%D9%88%D...%A9%D9%81/

قسمت خانمها رو بخونید
https://incontinence.ir/%D8%A2%D9%85%D9%...86-%D8%AF/

کلا یه اتفاق توصیفیه Big Grin
یعنی نمیشه گفت دقیقا مثلا بازو رو بیار بالا ده بار تکرار کن...
مطلب رو بخونید متوجه میشید فکر کنم Heart

کلیتش منقبض کردن واژن و مقعد هست بدون درگیر کردن عضلات دیگه...
این تمرین هیچ ضرر جسمی نداره تا جایی که می دونم... اتفاقا برای تقویب عضلات کف لگن و بهبود رابطه، بهبود افتادگی های رحم، مثانه و مقعد مناسبه... 

زمان و اینها هم نه زمان تا جایی که می دونم اهمیت نداره...
یکم که راه بیفتیم در هر حالتی می تونیم انجامش بدیم...

پس تا حالا 7 تا شدیم
یوتاب
samin
ماری
الهام
ترانه
نسیمه 

پایه هستید که انجام بدیم...
سعی کنید حداقل 30-40 بار رو در روز انجام بدید...
به نظر من که بیشتر هم میشه انجام داد... اگر فکر می کنید که شرایط خاصی دارید، از دکترتون بپرسید یا تحقیق کنید بعد انجام بدید مدیون نشم یه وقت Heart

توجهات جدید
تغییر و بهبود روابط با همسر یا پارتنر، چه اخلاقی چه موارد دیگه
دریافت کمک های بیرونی
وارد شدن پول های جدید و بی برنامه مثلا وام یا قرعه کشی یا مناسبت خاص، پروژه و...
غافلگیری و سورپرایزهای مثبت و کلا هر تلاشی که دیگران برای خوشحالی شما انجام دادن رو بیاید و بگید توی این دو هفته...
جور شدن خرید خونه یا ماشین یا حتی می بینید همسرتون یا کسی که انتظار ندارید، میاد در رو ماشین رو براتون باز می کنه ووووو...

نکته ی مهم، پیشرفت های همسرتون هم می تونه به این موضوع مرتبط باشه... یعنی یه گره ای از کارش حل بشه، پول، وام یا دستمزد خاصی وارد زندگی بشه، شرایط پیشرفت جور بشه.‌.‌. اینها هم می تونه باشه چون کاری که زنانگی رو بالا می بره باعث میشه مردانگی مرد تقویت میشه و در نتیجه مرد هم رشد می کنه گویا..

خلاصه حتما هر مساله ی مرتبط با پیشرفتتون رو بیاید بگید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Almam، Elham67، Mari90، saba، Samin، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان، نیوشا123، پروانه ابریشم
پاسخ
من هستم و از فردا انجام میدم حتما
  • (کژال)، 2015، Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون از تنبلیم حذف کردم شما انجام بدید بعد من میام
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام من هم برام جالب بود ولی چون نزدیک زایمانمه، الان انجام نمیدم ایشاله بعدش حتماااا انجام میدم
  • Rose، Samin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان این لینک که شما گذاشتی رو چک کردم. این حرکت ها جزو حرکت هایی هست که تو باشگاه جزو برنامم گذاشتن...
البته به من گفتن کامل باید بدن رو منقبض کنین و فشار باید روی باسن بیاد. ولی حرکت های دوست داشتنی هستن...

من کلا تا دلیل علمی چیزی رو ندونم سراغش نمیرم... کلا هم با مساله تفکیک زنانگی مردانگی خیلی مشکل دارم. ولی امیدوارم شما نتیجه خیلی خوبی ازش بگیرین...
  • 2015، Rose، Samin، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون خانم تمرین کگل برای زایمان طبیعی خیلی هم سفارش میشه
حالا بازم میخوای بپرس ولی فکر نمیکنم ضرری داشته باشه اگه درست انجام بدین

من با این تمرین ۴سال پیش تو کلاسهای بارداری که میرفتم آشنا شدم
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۵:۱۵ عصر)Nasim67 نوشته است: رز جان این لینک که شما گذاشتی رو چک کردم. این حرکت یکی از حرکت هایی هست که تو باشگاه جزو برنامم گذاشتن...
کامل باید بدن رو منقبض کنین و فشار باید روی باسن بیاد. ولی خیلی حرکت دوست داشتنیه...

من کلا تا دلیل علمی چیزی رو ندونم سراغش نمیرم... کلا هم با مساله تفکیک زنانگی مردانگی خیلی مشکل دارم. ولی امیدوارم شما نتیجه خیلی خوبی ازش بگیرین...

دلیل علمیش رو من بلد نیستم ولی جسته و گریخته چیزایی خوندم... و برای همینم دارم تست می کنم... منم با این مباحث مشکل داشتم چون کلا آتنا و بخصوص آرتمیسم خیلی بالاست و هر از گاهی جابجا هم میشن! و برام معنی نداشت... اما وقتی دیدم که ااا چطور شد؟ من که همیشه همینطوری هستم پس این توجه ها چیه... شک کردم که نکنه این انرژی زنانه ای که در من هست رو نباید اینقدر نادیده بگیرم... و احساس می کنم دلم میخواد که در مورد زنانگی و قدرت های زنانه چیزای بیشتری یاد بگیرم... البته لزومی نداره که همه بخوان این موضوع رو قبول کنن... هر کس در هر جایگاهی از زندگیش چیزایی رو باور داره و می بینه که شاید قبلا نمی دید... شاید توی فاز اون کار نباشه کسی... اصلا هم اشکالی نداره... شما هم موفق باشی عزیزم Heart

نه نسیم جان این حرکت با چیزی که میگی فرق داره... 
اصلا نباید در شکم و باسن انقباض ایجاد بشه یا تکون بخوره، در حین انجامش اتفاقا باید بدن ریلکس باشه و تنفس انجام بشه... فقط در قسمتی که با عرض معذرت آدم دستشوییش رو نگه میداره کار داره و کشف این عضله که عضله ی کف لگن هست، مهمترین بخش کاره و دیگه اگه یاد بگیریمش، همه جا میشه انجام داد...

ولی کلا ورزش خوبیه و توسط متخصصین زنان بخصوص برای اونهایی که قراره زایمان طبیعی داشته باشن یا زایمان به خصوص طبیعی انجام دادن، اونهایی که هموروئید و اینها دارن... اونهایی که کنترل ادرارشون کم شده حالا بر اثر یبوست، چاقی، زایمان و... براشون این حرکت مفیده و هر جور نگاه کنیم برای خانمها عالیه Heart
  • (کژال)، Almam، niky، Samin، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۵:۲۳ عصر)Samin نوشته است: کتایون خانم تمرین کگل برای زایمان طبیعی خیلی هم سفارش میشه
حالا بازم میخوای بپرس ولی فکر نمیکنم ضرری داشته باشه اگه درست انجام بدین

من با این تمرین ۴سال پیش تو کلاسهای بارداری که میرفتم آشنا شدم

درسته عزیزم ولی متخصصا چون نمیگن و شاید حتی آشنایی ندارن، مادرها هم می ترسن دیگه...
بخصوص برای طبیعی و آشنا شدن با عضلات موردنظر خیلی خیلی کمک کننده و مهمه Angel
  • (کژال)، Samin، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
منم هستم Big Grin
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ