امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسباب بازی خوب و بد
دوستان واسه بچه ۴ ۵ ساله کادو ارزون قیمت چیزی سراغ دارید؟ من میخوام برم خونه دوستم. واسه خودش گلدون میبرم واسه پسرش هم اگر بشه یه چیز کوچولو بگیرم.
پاسخ
مهتا کتاب یا اسباب بازی فکری بگیر. فکر کنم اسباب بازی فکری ۲۰۰ اینا باشه
اگر پسر، ماشین هم میتونی بخری، از این ماشین فلزی ها. برند نیستن ولی تو رنج ۳۰۰-۴۰۰ هستن فکر کنم. 
مناسب تر از اون کتاب مناسب سنش بخر. تو رنج ۵۰ تا ۱۰۰ فکر کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
مهتا جان کتاب عالیه
ازین بازی های فکری هم عالیه قیمتهاشونم از ۱۰۰ شروع میشه پیج کناب پارک رو تو اینستا ببین
شهر متاب شهرکم روبروی بیمارستان بهمن خیلی کتابا و بازیهای جذاب داره
  • mahtakhanoum
پاسخ
مهتا پسره یا دختر؟‌
اگه پسره یه برند خوب خیلی ارزون معرفی کنم.Big Grin
  • mahtakhanoum، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی بچه ها کتاب انتشاراتش و معرفی میکنید یا اسم خودش و لطفا. مینو جان حتما معرفی کن.
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۱۲:۲۲ صبح)mahtakhanoum نوشته است: دوستان واسه بچه ۴ ۵ ساله کادو ارزون قیمت چیزی سراغ دارید؟ من میخوام برم خونه دوستم. واسه خودش گلدون میبرم واسه پسرش هم اگر بشه یه چیز کوچولو بگیرم.

مهتا دختره یا پسر؟
مامانش در چه حدی حساسه؟ چقدر توی انتخاب کتاب و اسباب بازی و حتی لباس دقت می کنه معمولا؟
چقدر شناخت داری از پسره؟
خودشون چه کتابایی دارن؟ مثلا انتشارات قدیانی یا می می نی و اینا یا مثلا انتشارات پرتقال و زعفران و نردبان و طوطی و اینها؟
اسباب بازی می خوی بگیری بالاخره یا کتاب؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum
پاسخ
پسره بچه‌ دوستمم اصلااااا آدم حساسی نیست خیلی ریلکس ه. پسرش و ندیدم تا حالا و نمیدونم چی داره چی نداره.
بیشتر برام مهم ه یه چیزی بخرم چون فقط یه روز وقت دارم رز جان :دی
  • Rose
پاسخ
آها فهمیدم Smile
پس بذار سریع بگم
لباس، الان زیر 350-400 تومن برای لباس توخونه ای پیدا نمیشه، مگه اینستا اینا باشه که پست کنن که باز طول می کشه...
کتاب من برای این سن زیاد دارم، که شخصا با وسواس انتخاب کردم، اما چون سن پسرم بهشون نرسیده، نمی تونم بگم وااای عاشق اینه یا نیست... اما یه سری کتب ملو هست که اکثر بچه ها خوششون میاد، اگه دسترسی به فروشگاه کتاب کودک یا شهر کتاب داری، جدا کنم و عکس بگیرم... اگر نه این گزینه رو هم بیخیال شیم

می مونه اسباب بازی...
اسباب بازی اکثرا قیمتاشون مناسبه، معمولا بچه بیشتر دوستشون داره و ذوق می کنه، و بهرحال به کار میاد و زمانت هم کمه، راحت تر پیدا میشه...
عروسک های انیمیشنی، مثل جورج پپا پیگ، سگ های نگهبان، مرد عنکبوتی وو هر اسباب بازی مرتبط با انیمشنی که بچه می پسنده و مثلا مادرش تا حالا اگه اشاره کرده می تونه راهنمای خوبی باشه
بلز برای این سن خوبه هنوز، توی همین سنین میشه آموزشش رو شروع کرد...
هوش چین های ارتباطی (شغل و عکس وسیله ی مرتبط با اون شغل مثلا... یا چیزای این چنینی... یا مدل سه قطعه اش)...
بازی کاپوچین هم خیلی خوبه، ما اینو از یکی از دوستانمون که استاد علوم شناختی هست کادو گرفتیم، در نتیجه ارادت خاصی بهش دارم، خیلی سرگرم کننده اس، مهارت های بچه رو بالا می بره، توجه و تمرکز و همچنین الگویابی در سطح ساده و پیشرفته داره..
دیگه لگوهای آجری هر چقدر بچه داشته باشه، باز ازش استفاده می کنه....
بازی هوش برتر هم خوبه هم آموزشی
ماهی گیری های آهنگین هم من الان پسرم 3.5 رو رد کرده، تااازه داره یاد می گیره چطور ماهی بگیره و فوق العاده ذوق داره برای گرفتنشون.. خیلی دوسش داره... شاید تا 4-5 سالگی هم دوست داشته باشن...

اینا رو اگه نمی شناسی، بگو عکساشون رو برات بذارم
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum
پاسخ
مهتا جان اینایی که رز گفت خیلی خوبن
چون عجله داری بگو کدوم منطقه برات راحت تری خرید کنی بهت بگم بری اونجا چند تا شهرکتاب خوب بلدم که اسباب بازی هم دارن
  • mahtakhanoum، Rose
پاسخ
من احتمالا از شهرکتاب منظریه خرید کنم اگر همینایی که گفتین پیدا کردم یکی شو میگیرم

راستی رز جان گفتی لگو آجری
دوست من یه تولیدی داره اسم چیزی که تولید میکنه کاجره. اگر تونستی یه نگاه بنداز فیدبک دارین بهش منتقل کنم Smile
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان