من نفهمیدم آلما جانم، اون گوجه فرنگی ها که درشت مکعبی خورد شدند در نهایت پخته شدند با پیازها یا خام رفتند لای ساندویچ؟! مسیرشون گم شد وسط راه
منم به عنوان یک گیاه خوار قدیمی این ساندویچ و تقدیم تون میکنم
مواد لازم:
نان باگت ترجیحا روگن قهوه ای
پیاز را خلال نه چندان نازک خورد کنید.
هویج را خلال کوتاه بقد دو بند انگشت خورد کنید
سیب زمینی را به صورت مکعبی حبه قندی خورد کنید
کدو را به صورت خلال های بلند اندازه انگشت وسط

خورد کنید
قارچ را ورقه ورقه کنید با نمک و آبلیمو و بفرستید تو ماکروویو
کلم بروکلی را کوچک کوچک پر پرش کنید
حالا موادو به ترتیبی که بالا گفتم بریزید تو تابه و با یه چکه روغن تفت بدید. چون خودشون آب میندازن زیاد نیاز به روغن ندارید. بعد از تفت پیاز بهش زردچوبه بزنید، بعد هم هویج، بعد دو دقیقه سیب زمینی بعد 5 دقیقه کدو و کلم بروکلی و بعد ادویه خورشتی، پودر تخم گشنیز، پابریکا، زنجبیل و آویشن و فلفل سیاه و نمک و رب بهش بزنید، آخر سر قارچ هم بهش اضافه کنید، تو این مرحله می بینید که گیاهان تون آب انداختن (اگر با حرارت بالا تفت داده باشید باید یه نصف لیوان آب اضافه کنید) با همون آب در تابه رو بگذارید اینها همه باهم از حالت خورش طوری به حالت سفت تری تبدیل بشن. بجای رب هم گاهی گوجه پوره میکنم بهش میزنم.
اینها رو بریزید لای نان ساندویچی.
با وجود ا ینکه نه گوشت داره نه مرغ خیلی خوشمزه میشه. البته من خیلی مخلص سبزیجاتم.
بجای هرکدوم از سبزیجات بالا که نداشتید، میتونید فلفل دلمه ای و کنسرو ذرت اضافه کنید.
فقط هویج ها و سیب زمینی را با سایزی خورد کنید که طی یکساعت فرآِیند پخت بپزه. اگر ذیق وقت داشتید، هویج و سیب زمینی را یکربع تو آب جوش بریزید و بعد آبکش کنید به تابه اضافه کنید.