امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صحبت درباره ی نرم افزارهای آکادمیک
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من تقریبا تمام داده هام غیرنرمال بودن... یعنی از بین حدود 40 نوع داده، فقط دو تاشون هیستوگرام نزدیک به نرمال یا کشیدگی نزدیک به 3 داشتن... بعد من برای همه شون لاگ گرفتم و جلو رفتم.... کارم درسته؟ یا باید شاپیرو-ویلیک یا اسمیرنف و امثالهم رو اول انجام میدادم؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
پاسخ
سلام رز عزیزم
من خودم علیرغم اینکه باید خیلی قوی باشم، تو این زمینه خیلی قوی نیستم ولی تو این موارد میرم لینکدین ببینم کی کار کرده از دو سه نفر کمک می گیرم.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
رز جون من یه بار با spss کار کردم. گوگل کردم اورد همه شو. ولی یه گروه تلگرامی spss دارم میخوای برو اونجا سوال کن شاید بهتر ج گرفتی. 

https://t.me/SpssSoftware

ببین این باز میشه واسه ت؟
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
رزی راحت ترین راه اینه که از یه فردی که هموم زمینه تحقیقاتی رو داره بپرسی یا ببینی مقالات مشابه چجوری تحلیلش کردن. البته یکی دوتا کتاب انگلیسی هم هست راجع به تحلیل نمودارها ولی به نظرم سرچ کن مثلا
How to analyze Dendrogram graph
  • mahtakhanoum، Rose
پاسخ
رزجان اینکاری که می خوای انجام بدی عملا آنالیز داده هست، اینجور مواقع باید کل صورت مساله رو به صورت عمیق بدونی و با استفاده از نمودارها بتونی داستان بسازی تا به یه چیز خوب برسی. ما با نگاه سطحی نمیتونیم کمک زیادی بهت بکنیم
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ
مرسی بچه ها

مرسی ثمین جان
آره یه سری چیزا هی توی ذهنم میاد، ولی نمی دونم باید رفرنس بدم؟ یا باید از جایی از صحت این برداشت هام مطمئن بشم یا نه... همینکه به قول شما داستان بسازم براش اکی هست و کافیه و همین انتظار میره... چون توی مقالات موردی هم که می خونم، برای نوع برداشتی که می کنن رفرنس ندارن... انگار لینک میدن به اطلاعاتی که در مراحل قبل و بعد از آنالیز داده بدست آوردن...
پاسخ
نه نه
تحلیلی که برای مقاله و کار تحقیقاتی شما هستش رو که نمی تونی به مقاله دیگه رفرنس بدی.
  • Rose
پاسخ
داستانت باید دو قسمت داشته باشه، قسمت اول که میگی ببینید طبق این رفرنس این موضوع وجود داره و نمودارهای من هم این مساله رو تصدیق میکنن
قسمت بعد هم ادامه ی برداشت خودت و نتیجه گیریت از نمودارهارو میذاری که رفرنس دیگه نمی خواد و عملا نوآوری خودت هست
  • night star، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
خیلی خیلی ممنونم بچه ها، متوجه شدم Smile بووووسسسس :*
  • Donya، samin**
پاسخ
وای چه تاپیک خوووبی
رز جان ممنون برای این تاپیک کاربردی
دوستان کسی اینجا با نرم افزار جی پاور کار کرده؟
  • Rose، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان