۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۱۸ عصر
یچه ها شما فیلترهای ماشین ظرفشویی رو چجوری تمیز میکنید؟
نکات ریز آشپزخونه ای
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۴:۱۸ عصر
یچه ها شما فیلترهای ماشین ظرفشویی رو چجوری تمیز میکنید؟
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۶:۰۳ عصر
کژال جان من مدتها سیر و نمک میزدم باز حشره میزد متاسفانه... خود سیر پوک و برنج پودر میشد... الان نزدیک ۵ ساله میخک میدارم داخلش، اصلا چیزی نمیشه... میخوای یه بار بیشتر میخک بریز ببین شاید عمل کرد... من از میخک واقعا راضی ام...
مامان همسر توی این بانکه های بزرگ پلاستیکی میذاره راضیه... منم میخوام برم بخرم... البته من کلا شکر یا پودر ماشین لباسشویی که عمده می خریم یا مثلا میوه خشک و عسل و... رو توی بانکه پلاستیکی نگه میدارم خیلی خوبه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۷:۰۵ عصر
مرسی رز. باید امتحان کنم. البته جدیدا برنج فقط از این کیسه ده کیلویی های گلستان میخرم. وقتی آخراشه یکی دیگه سفارش میدم.
کلا هیچی رو کلی نمیخرم. هفته ای دو بار از اسنپ مارکت خرید میکنم هرچی لازم دارم. یه بار برنج کلی خریدم که اونم همش پودر شد. اینم از خانه داریم
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۷:۳۲ عصر
بچهها جاهایی رو که شما خونه تکونی میکنید رو من اصلا نمیدونستم وجود دارن بهشون فکر نکرده بودم پس خونه تکونی من کارای روزانه شما حساب میشه
![]()
کژال چندتا فیلتر داره ظرفشوییت؟ مال من یه دونه است که پیچیه و باز میشه. راحت با اسکاچ میشورم.
بنفشه بهترین کار اینه که تو قالب یخ بریزی. بذاری فریزر یه روز بمونه. فرداش از قالب دراری و همه رو بریزی تو زیپ کیپ و تو فریزر نگهداری کنی. یا رب خونگی از جای مطمئن بخری که توش یکم نمک میریزن و کپک نمیزنه.
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۸:۰۷ عصر
بنفشه جان، قاشق خیس یا غیر تمیز رو اصلا وارد رب نکن، بعد از هر بار استفاده درش رو ببند و داخل یخچال بذار، اصلا کپک نمیزنه.
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۸:۱۳ عصر
شیدا جان من همیشه این کارو میکنم. اما بازم میزنه. یعنی بعضی برندها کلا نمیزنن. من نمیدونم چقدر نگهدارنده میریزن توش. مثل همدانیان من تا حالا ندیدم کپک بزنه
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۸:۵۹ عصر
ترگل جان من همیشه تبرک میگیرم، هیچ وقت کپک نمیزنه. فامیلا هم کپک نمیزنه. امتحان کردم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۹:۵۵ عصر
بچه ها من معمولا از یکی از فامیلا که رب درست می کنن می خرم یا خودم درست می کنم ولی همیشه درش که باز بشه بعد از چند روز کپک میزنه... حتی روغن ریختم روش، قاشق خشک تمیز زدم، دستمال گذاشتم زیر در و بعد در رو بستم... همش منحر به کپک شده...
راه حل دقیقا همونه که ترگل جان گفت... من تازه توی قالب هم معمولا نمی ریزم... ولی مسلما مرتبتره... یا میزارم توی زیپ کیپ و صاف می کنم و موقع آشپزی یه تیکه رو می شکنم و می ندازم توی غذا یا کف سینی پلاستیک میندازم، در حد استفاده ی یه وعده مثلا دو قاشق رب میذارم روش و سینی رو میذارم فریزر و رب ها یخ که زدن میریزم توی زیپ کیپ و هر وعده استفاده می کنم... یا میریزم توی ظرف فریزری شیشه ای و با چاقو مقدار موردنیاز رو جدا می کنم که یکم خطرناک و سخت تر از دو روش دیگه اس....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، Almam، Mari90، Nedaa28، Targol، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۱۰:۴۱ عصر
بچه ها رب بیرون که کپک نمیزنه. من تا حالا ندیدم رب بیرون کپک بزنه.
البته ما رب خونگی میخریم. تو ظرف های شیشه ای تو فریزر نگه میداریم. از فریزر هم در بیاد یه ظرفش یک هفته ای تموم میشه. چون رب خونگی رنگ و لعابش کمتره و بیشتر باید استفاده بشه. به کپک نمیرسه ![]() • Almam، Rose، Targol، خانم فسقلی، ستیلیته، |