۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۲۶ عصر
برای بالا رفتن پیج طلا چه توصیه ها و پیشنهاداتی دارین؟
مسیر جهان دوره گردیست
|
پیج های مشاغل کاربران
|
|
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۲۶ عصر
برای بالا رفتن پیج طلا چه توصیه ها و پیشنهاداتی دارین؟
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۵۵ عصر
نداجان
عکس کار خیلی مهمه نور پردازی نحوه پاسخگویی قیمت گزاری تنوع کارا
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۴:۰۲ عصر
ندا جان اولا اینکه حتما مدلی باشه که عکس با اون طلا داشته باشه (تنخور کار مهمه
نمیدونم به طلا چی میگنوزن و قیمت داشته باشه
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۴:۲۴ عصر
ممنونم صدف جان و نونای عزیزم - مرسی از راهنماییتون ، لطف کردین
مسیر جهان دوره گردیست
ندای عزیزم منم همینارو میخواستم بگم و اینکه هرروز پست و استوری بذار که تو چشم فالورات باشی قیمت برای من خیلی مهمه و واقعا قیمت نداشته باشه ممکنه اازش بگذرم و نپرسم, و اینکه یادت باشه حتما بهمون بدی پیجتو ها, قول نیدیم حمایت کنیم دختر فعال و موفق...
صدفی قشنگم منم پیجتو دیدم اماهمونجور که میدونی گوشیم خرابه و نمیتونم بریزم اینستا رو دعا کن گوشی بگیرم تو توی صدر اینستامی, و اینکه ببین خ ش من یه پیج کاری داره که با ۱۵۰۰ حدپد چهار سال پیش اونم قرض کرد از همسر من و شروع کرد, با ه گوشی داغون عکس میگرفت روی میز پذیراییشون با گل مصنوعیای مامانش, بعد هی گذشت و گذشت ن ماشالا مغازه داره, انبار داره حدود ۴۳ کا فالور داره, من قشنگ دیدم چقدر سختی کشید, الان ۲۸سالشه, تک و تنها میرفت کله سحر بازار و بار میکشید میاورد با خودش, همسر من اگر میرسید یا من کمکش میکردیم اما واقعا یه تنه کرد, دختر بسیااار به روز و قرتی ایم هستا, الان گوشی ۱۲رومکس داره و با همون عکاسی میکنه, قصدم خدا میدونه مقایسه نستا فقط خوام بگم باید استارت بزنی چون میدونم تو بسیااااار توانا و قوی هستی, اصلا هم اهل تعارف نیستم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، nona، Rose، Sufii، بانوی قصه،
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۵۷ عصر
سلام دوستان
من هم پیج فروش لوازم ارایشی و مراقبت پوستی خرید آمریکا رو دارم خوشحال میشم سر بزنید maraal_beauty@
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، Mari90، mona70، Rose، saba، Targol، youtab،
سلام بچه ها
لطفا اطلاعات مرتبط با رشد شغلی، سایت، اینستا و... رو توی تاپیک خودش مطرح کنید و تبادل نظر داشته باشید و اینجا پیج های کاری بچه های سایت جمع بشن ![]() http://www.khanumha.com/forumdisplay.php?fid=32
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۵:۰۸ عصر
@Hanii_online_shop_admin
بچه ها این آنلاین شاپ لوازم ارایشی برای دخترخالم هست. جنساشون تضمینی و اصله و قیمتاشونم از همه جا بهتره بالا ایدی کانال تلگرامشونه اینم ادرس ادجش: hanii.online.shop
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• 2015، Celin، Mari90، nona، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۳:۳۰ عصر
یوتاب آدرس بذار
|