امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
مرسی نونا جون یعنی ناهار نخورم؟ با خودم ساندویچ وابمیوه ببرم؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Heven، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ناهارم بخور

فقط بخور Smile ساندویچی کیکی میوه ای دلستری بستنی ای خلاصه همراتم باشه آبم ببر دلستر یادت نره
  • Heven، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی جان من ی بار وقت دکترم صبح بود که خب چند ساعتمعطلی داشت بعدش سونو داشتم از ۸:۳۰ صبح تا ۸ شب تو کلینیک بودم صبحانه که خونه خوردم, تا ناهارم ابمیوه سان استار از این پاکتیا خوردم با کیک تاینی, ناهارم ساندویچ ک*ت*ل*ت با خودم بردم با دلستر خوردم, بعدش باز سان استاربا کیک زدم, یه بستنی ام خوردم, تا زمان سونو هم یه دلستر بزرگ و به تنهایی خوردم خخخخخخخ
خداروشکر نترکیذم 
به قول نونا فقط بخور
  • Heven، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جون و نونا جون، من ساعت دو وقت دارم، از صبح هم صبحانه شیره و ارده خوردم، میوه خوردم، انجیر خشک، دو لیوانم دلستر خوردم، ناهارم فسنجون هست که شکر بهش میزنم شیرین شه? با دلستر میخورم...دیگه با خودم گز و ابمیوه هم میبرم ان شالله کافی باشه
  • Heven، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
متاسفانه اکثر سونوگرافی های زنان باردار به شدتتتت بی نظم و بی توجهن... من اولی رو نیلو رفتم وایییی یعنی حالم دیگه داشت بهم می خورد... همسر اینقدددددد غر زد که می خواستم کنسل کنم... خاک بر سرشون کنن با این وقت دادنشون... پولم اول می گرفتن که یه وقت ول نکنی بری... نمی دونم مثلا چی میشه هممممه اول صبح نرن برای وقت گرفتن...
دومی رو رفتیم رستاک که باز یکم سریعتر و بزرگتر بود و سالن انتظار و اتاق استراحت مادر داشت که از نیلو با اون صندلی های کم و ناراحت و سالن کوچیک خیلی بهتر بود...
منم صبحانه که خورده بودم، یه غذای سبکم داشتم، ولی همونجا هم دو سه بار رفتیم سوپری و حتی یادمه یه نوتلا ۳۵۰ گرمی رو خوردم اینقدر طول می کشید و هی میگفت چیزی نمونده چیزی نمونده منم به هوای اینکه نوبت نزدیکه، هی می خوردم... بستنی هم خوردم... الان اصلا تعجب می کنم چطور Smile

در کل آب و غذا و خوردنی زیاد و متنوع همراهت باشه، یه نیم ساعت قبلشم نوشیدنی شیرین یا کافئین دار بخوری بهتره... البته امیدوارم حداقل بخاطر کرونا هم که شده خودشونو اصلاح کرده باشن....... ولی روی ۸ تا حدود ۴-۵ رو فقط برای سونو حساب کن... برای همراهت هم چیزی بردار یا خلاصه حواست باشه... خیلی بی حساب و کتابه همه چیز
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Heven، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جان من دکترم تاکید کرد که حتما برم پیش دکتر پریناتولوژیست و رادیولوگ نباشه، چند نفر هم معرفی کرد که من از دکتر سحر محرابی وقت گرفتم منشی هم میگفت صبح بیا که من بخاطر کار ترجیح دادم ظهر باشه و اینکه گفتن حتما بلافاصله یا نهایت فردا صبح برم ازمایشگاه که ازمایشگاه رو دکترم نیلو گفت برو...امیدوارم اونجا اذیت نشم
  • Heven، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان
منم امروز جواب سونو nt رو به دکترم نشون دادم، در کمال تعجب گفت شریانهای رحمی از دو طرف دچار گرفتگی شدن با اینکه خودم لاغرم تقریبا و فشار خونمم ۹ روی ۶ بود! دکتر بهم آسپرین و رژیم غذایی دادن که اگه تا آنومالی مشکل گرفتگی شریانها برطرف نشد برام آمپول روزانه تجویز کنن!
از طرفی هم گفتن طول سرویکسم ۲۸ میله و اگه تا سه هفته دیگه نره بالای ۳۰ باید سرکلاژ بشم!
عمیقا ناراحتمSad
من سونوی nt رو صارم انجام دادم و دکتر پریناتولوژیست بود. بعد امروز به شک افتادم که نکنه چون رادیولوگ نبوده اشتباه کرده!

بنظرتون امکانش هست اشتباه شده باشه؟
  • Heven، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نابس جان بعیده اشتباه باشه یه کار نسبتا راحته ان تی و اندازه طول سرویکس
شما اگه تهرانی حتما تحتتظر یه فوق تخصص عالی باش
  • Heven، nice، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۲:۵۷ عصر)nona نوشته است: نابس جان بعیده اشتباه باشه یه کار نسبتا راحته ان تی و اندازه طول سرویکس
شما اگه تهرانی حتما تحتتظر یه فوق تخصص عالی باش

نونا جان دکترم، فرزانه نیک نفس تو صارمه 
قبلا دوستام بیمارشون بودن و ازشون راضین
خیلی شوکه شدم اصلا
مخصوصا در مورد فشار شریانهای رحمی که اصلا تا حالا نشنیده بودم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بیمارستان صارم بیمارستان معروفیه ولی من حس خوبی بهش ندارم. اونم بخاطر تجربه ی زن داداشمه. زن داداش منم اونجا زایمان کرد. دکترش نمیدونم کی بود ولی تو ماه های اول یه لخته خون پشت جفتش بود که نمیدونم اسم علمیش چیه، دکترش بهش گفت این ممکنه باعث سقط بشه، اگه خودش جذب بشه بچه میمونه اگه جذب نشه سقط میشه، برو خونه بشین و فقط دعا کن که بچت عمرش به دنیا باشه !!!!! همین. به همین راحتی.
دیگه زن داداشم رفت پیش یه دکتر دیگه تو مطب شخصی، یه امپول بهش داد چند روز زد لخته خون جذب شد. به همین سادگی.
واسه همینم منم نظرم اینه که یه دکتر حاذق که اسم و رسم دار هستش پیدا کن برو پیشش اونم نظرشو بگه.

سر زایمانش هم خیلی اذیت شد بنده خدا.
  • nice، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان