موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
مرسی نونا جون یعنی ناهار نخورم؟ با خودم ساندویچ وابمیوه ببرم؟
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سوفی جان من ی بار وقت دکترم صبح بود که خب چند ساعتمعطلی داشت بعدش سونو داشتم از ۸:۳۰ صبح تا ۸ شب تو کلینیک بودم صبحانه که خونه خوردم, تا ناهارم ابمیوه سان استار از این پاکتیا خوردم با کیک تاینی, ناهارم ساندویچ ک*ت*ل*ت با خودم بردم با دلستر خوردم, بعدش باز سان استاربا کیک زدم, یه بستنی ام خوردم, تا زمان سونو هم یه دلستر بزرگ و به تنهایی خوردم خخخخخخخ
خداروشکر نترکیذم
به قول نونا فقط بخور
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
اعتبار:
6,842
مرسی یوتاب جون و نونا جون، من ساعت دو وقت دارم، از صبح هم صبحانه شیره و ارده خوردم، میوه خوردم، انجیر خشک، دو لیوانم دلستر خوردم، ناهارم فسنجون هست که شکر بهش میزنم شیرین شه? با دلستر میخورم...دیگه با خودم گز و ابمیوه هم میبرم ان شالله کافی باشه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
متاسفانه اکثر سونوگرافی های زنان باردار به شدتتتت بی نظم و بی توجهن... من اولی رو نیلو رفتم وایییی یعنی حالم دیگه داشت بهم می خورد... همسر اینقدددددد غر زد که می خواستم کنسل کنم... خاک بر سرشون کنن با این وقت دادنشون... پولم اول می گرفتن که یه وقت ول نکنی بری... نمی دونم مثلا چی میشه هممممه اول صبح نرن برای وقت گرفتن...
دومی رو رفتیم رستاک که باز یکم سریعتر و بزرگتر بود و سالن انتظار و اتاق استراحت مادر داشت که از نیلو با اون صندلی های کم و ناراحت و سالن کوچیک خیلی بهتر بود...
منم صبحانه که خورده بودم، یه غذای سبکم داشتم، ولی همونجا هم دو سه بار رفتیم سوپری و حتی یادمه یه نوتلا ۳۵۰ گرمی رو خوردم اینقدر طول می کشید و هی میگفت چیزی نمونده چیزی نمونده منم به هوای اینکه نوبت نزدیکه، هی می خوردم... بستنی هم خوردم... الان اصلا تعجب می کنم چطور
در کل آب و غذا و خوردنی زیاد و متنوع همراهت باشه، یه نیم ساعت قبلشم نوشیدنی شیرین یا کافئین دار بخوری بهتره... البته امیدوارم حداقل بخاطر کرونا هم که شده خودشونو اصلاح کرده باشن....... ولی روی ۸ تا حدود ۴-۵ رو فقط برای سونو حساب کن... برای همراهت هم چیزی بردار یا خلاصه حواست باشه... خیلی بی حساب و کتابه همه چیز
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
اعتبار:
6,842
مرسی رز جان من دکترم تاکید کرد که حتما برم پیش دکتر پریناتولوژیست و رادیولوگ نباشه، چند نفر هم معرفی کرد که من از دکتر سحر محرابی وقت گرفتم منشی هم میگفت صبح بیا که من بخاطر کار ترجیح دادم ظهر باشه و اینکه گفتن حتما بلافاصله یا نهایت فردا صبح برم ازمایشگاه که ازمایشگاه رو دکترم نیلو گفت برو...امیدوارم اونجا اذیت نشم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
نابس جان بعیده اشتباه باشه یه کار نسبتا راحته ان تی و اندازه طول سرویکس
شما اگه تهرانی حتما تحتتظر یه فوق تخصص عالی باش
موضوعها: 0
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۴:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۴:۴۴ عصر، توسط **ماهور**.)
بیمارستان صارم بیمارستان معروفیه ولی من حس خوبی بهش ندارم. اونم بخاطر تجربه ی زن داداشمه. زن داداش منم اونجا زایمان کرد. دکترش نمیدونم کی بود ولی تو ماه های اول یه لخته خون پشت جفتش بود که نمیدونم اسم علمیش چیه، دکترش بهش گفت این ممکنه باعث سقط بشه، اگه خودش جذب بشه بچه میمونه اگه جذب نشه سقط میشه، برو خونه بشین و فقط دعا کن که بچت عمرش به دنیا باشه !!!!! همین. به همین راحتی.
دیگه زن داداشم رفت پیش یه دکتر دیگه تو مطب شخصی، یه امپول بهش داد چند روز زد لخته خون جذب شد. به همین سادگی.
واسه همینم منم نظرم اینه که یه دکتر حاذق که اسم و رسم دار هستش پیدا کن برو پیشش اونم نظرشو بگه.
سر زایمانش هم خیلی اذیت شد بنده خدا.