امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ در مورد مسائل جنسی
(۱۴۰۱/۱/۱۴، ۱۱:۱۴ عصر)mahtakhanoum نوشته است: منم با رز جون موافقم در مورد حرفهاش. ببین از لوبریکانت بی حس کننده استفاده کردین؟ به نظر من شما اول باید ارضا بشی بعد همسرت تلاش کنه در غیر این صورت من بعد سه سال همچنان دردم میگیره! 
خ خیابانی هم اینستاگرام و سایتش خوبه ولی من تجربه خوبی تو مراجعه حضوری بهش نداشتم واقعیت.

منم یکم با اخلاقش اکی نیستم... حدود 8-9 سال پیش که تازه از مامی سایت شروع کرد و وبلاگ و بعد هم سایت زد، تماس دقیقه ای مستقیم داشت، من باهاش تماس گرفتم و سوال که می پرسیدم انگار بهش بر می خورد یا خنده دار بود سوالا!!! و با شوخی متلک می نداخت... ولی خب از حق هم نباید گذشت که کارش خوبه و کلی اطلاعات مفید همیشه ارائه داده و واقعا ازش چیزای زیادی یاد گرفتم Heart الان که دیگه کلا بیزینس وومن شده احتمالا بیشتر هم تغییر کرده...

همون پیج و سایت هاش اطلاعاتشون خیلی کمک کننده اس
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Mari90، youtab، خانم فسقلی، سحری....، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پیج داره این خانم خیابانی؟
  • خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۱/۱/۱۵، ۱۲:۰۴ صبح)سحری.... نوشته است: بچه ها پیج داره این خانم خیابانی؟

هم سایت و هم پیج دارن
بخش سوالات واژینیسموس سایتشون
https://mamasite.ir/fa/hashtag/%D9%88%D8...9%88%D8%B3
اگه درست یادم باشه فروم گفتگو برای واژینیسموس هم داشتن و بچه های تحت درمان توش تبادل نظر می کنن...

پیج هم همین نشونی رو توی اینستا تایپ کنی میاره برات، هایلات واژینیسموس هم داره
@mamasite.ir
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab، خانم فسقلی، سحری....، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی سحر جان‌ به منم میگفتن واژینیسموسی و مشکلی نداره پرده‌ت. ولی من با جراحی برداشتم و بعدش کاملا اکی بود. که خب اگر واژینیسموس بودم قائدتا نباید اکی میشد!
  • خانم فسقلی، سحری....، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دیروز رفتم دکتر گفت با تلاش میشه نگران نباش همون که گفتم شیاف بذار که بی حس کنه چون یه بار خیلی تلاش کردیم گفت یه طرفش نازک شده گفت چند بار انجام بدی میشه در نهایت نشد بیا بردار تو درد داشتی برداشتی؟ بعدش چطور بود؟
  • mahtakhanoum، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم آره درد داشتم و اصلا نمیشد انگار دیوار بود. بعد باید کورتاژ تشخیصی انجام می‌دادم دیگه همزمان دکتر پرده هم برداشت. ولی اصلا عملش چیز خاصی نیست من اذیت نشدم. بعدش هم تونستیم دخول انجام بدیم.‌اگر ارضا بشم درد ندارم ولی اگر خشک باشم هنوزم اذیت میشم. حتما از لوبریکانت یا روغن بچه استفاده کن.
پاسخ
سلام به همه -
ی پیج تو اینستا هست از نظر من خیلی خیلی خیلی عالی در مورد تمامی رابطه های جنسی و مشکلات و... و زنانگی صحبت میکنن و کلی از سوالات شما به جواب میرسه

vaginismus.irr
مسیر جهان دوره گردیست
پاسخ
سلام بچه ها خوبین .من اومدم ماه عسل .بچه ها ما ۱ شب تلاش کردیم که به خاطر دردش دیگه ادامه ندادیم.۱ شب دیگه هم تلاش کردیم دیگه اخرای فشار بود من جیغ زدم تموم کردیم ولی ببخشید شورتم خونی شد و رفتم دستشویی کامل خونریزی کرد که تا شب نوار بهداشتی گذاشتم .حالا به نظرتون کامل پاره شده یا یه قسمتی ؟ الان هم به دکتر دسترسی ندارم ‌درد هم میکنه .کسی تجریه مشابه داره؟ بعد چند روز بعد از پارگی پرده باید سکس کرد ؟ حس درد دارم .مرسی
  • خانم فسقلی
پاسخ
پرده خونریزی نداره
خونریزی بابت زخم دیواره واژن هست
باید خیلی آروم و با روان کننده پیش برید
  • خانم فسقلی
پاسخ
بچه ها چرا میگین خونریزی نداره ؟ خود دکترا میگن داره بعد ما به چیز محکم بر خوردیم وقتی پرده بره کا راحت میره تو نه این که خیلی محکم باشه .حالا الان که درد دارم امتحان میکنم ببینم چه بلایی سرم اومده
  • خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان