بچه ها چه تاپیک خوبی، کیف کردم
رز عزیز
چقدر خوب توضیح دادی بخصوص درباره ی تغذیه.
ما هفته ای یکی دوبار غذای بیرون میخوردیم ولی جدیدا کمش کردیم چون خودم دارم سعی میکنم غذاهایی مثل پیتزا و همبرگر و غذاهای فست فودی طور رو تو خونه درست کنم که سالم تره بخاطر همین تو خریدهامون همیشه موادی مثل قارچ و فلفل دلمه و پنیرپیتزا و پاستا هست که دستم باز باشه برای پخت و پز.
درواقع از ماه پیش این تصمیم رو گرفتیم که بجای اینکه هفته ای یکی دوبار غذاهای بی کیفیت فست فودی بیرون رو بخوریم ، بجاش غذاهایی از بیرون بخوریم که مقوی هستن و تو حالت عادی خودمون درست نمیکنیم مثل کباب برگ !

اما من میگم هیچ اشکال نداره یه وقتا آدم واسه خودش cheat day بذاره و تو اون روز بخصوص غذاها و تنقلات اینچنینی بخوره که حسرت به دل نمونه !

من خودم الان متاسفانه پفک و کیک و نوشابه خیلی میخورم، همیشه به همسرم میگم نخر که نخوریم ولی از ته دلم خبر داره که دوست دارم پفک بخورم و میخره !

ولی الان متحول شدم که کم کم اینا رو هم حذف کنم

پاییز و زمستون که شوفاژ روشنه، خودم میوه خشک میکنم به راحتی و بعنوان تنقلات میخوریم.
این هم خیلی خوبه باتوجه به گرون بودن قیمت میوه خشک.
درباره ی کتاب
من هم ترجیح میدم هرماه حتما برم کتابفروشی و یه بودجه ی محدودی برای خرید کتاب درنظر میگیرم درحد ۲۰۰ _ ۳۰۰ تومن که طبق لیستی که از قبل آماده کردم میرم و فقط همون کتابا رو برمیدارم.
البته اینجا هم باز به خودم سخت نمیگیرم و یکی دوتا کتاب بیشتر و کمتر از اون لیست برمیدارم اگر دوست داشته باشم.
کتاب هم بنظر من از واجبات سبد خرید ماهانه ی خانواده ست که توصیه میکنم حتما یه بودجه ای رو براش درنظر بگیرید هرچند خیلی محدود؛ اینهم یه سرمایه گذاریه برای روح و زندگی !
تخفیف هم که همیشه هست !
مثلا سایت 30book اکثرا تخفیف داره کتاب هاش،
خود کتابفروشی ها به مناسبت های مختلف تخفیف میذارن مثلا سالگرد افتتاحیه شون،
طرح های فصلی کتاب هم هست که تا ۳۰درصد تخفیف میذارن که این هم خیلی خوبه؛ من این ماه کلی کتاب گرون قیمت از طریق همین طرح تخفیف تابستانی خریدم که کلی به نفعم شد!
و درباره ی نوشتن خریدها !

ما دوماه تست کردیم ولی دیگه کشش نداشتیم !
بیشتر حقوق همسر من بابت قسط هامون میره و باقیمونده هم صرف ضروریات ینی خورد و خوراک و بنزین میشه.
یکی دوماه نوشتم و بعد دیدم چیزایی خریدیم که نمیشده نخریم؛ ینی خوراکی بوده و تازه خوراکی و میوه ی واجب نه مثلا خوراکی های لاکچری! : ))
بعد این نوشتنه خیلی رفته بود رو مخمون؛ همش حس میکردیم دارم کنکاش میکنیم و جواب پس میدیم : ))
درواقع ما فعلا روال زندگیمون اینطوری هستش که وام میگیریم و چیزهای واجب میخریم مثل خونه، ماشین، لپتاپ و چیزای گرونی که هرچی پول پس انداز کنی باتوجه به شرایط تورم، بیست سال بعدم شاید نرسی بهشون!
پس تصمیم گرفتیم سختی بازپرداخت وام و سودش رو به جون بخریم ولی عوضش به چیزی که میخواهیم زودتر برسیم باتوجه به تورم و اینا !
قرعه کشی های خونگی هم که عالیه مخصوصا برای خانم های خونه دار. مامان من کلی پول تونسته پس انداز کنه از همین طریق. حتی سر جهیزیه خریدن واسه من هم این قرعه کشی ها خیلی کمکش کردن
اووووف چقدر حرف زدم !

اینم بگم و برم

تو اینستا، پیج های لباس، لوازم خونه، تزئینات، بلاگرهای بیسواد و بی عار رو حذف کنید!
دیدن این پیج ها فقط احساس نیاز کاذب بهتون میده.
اسم چندتا از خوباشون رو جایی یادداشت کنید و اگر واقعا نیاز به خرید دارید، فقط برید سمت همونا بدون اینکه فالو کنید !
من هرچندوقت یه بار لیست فالویینگ هام رو چک میکنم و خیلی ها رو حذف میکنم؛ مثلا پیج های لباس یا لوازم خونگی که هیچوقت ازشون خرید نکردم و با دیدنشون فقط وسوسه میشم !
هرچی کمتر در معرض این محتواها باشید، کمتر احساس نیاز کاذب میکنید!