موضوعها: 0
تشکر Received:
797 in 125 posts
تشکر Given: 1,914
اعتبار:
809
اره لیانه جون کاملا یادمه
خیلی شرایط افتضاحیه، اصلا نمیشه برای آینده برنامه ریزی کرد
امیدوارم هرچه زودتر خونه دلخواهتو پیدا کنی حداقل استرس این موضوع از بین بره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• liyane، نسیمه جااان
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
لیانه جان من باشم متراژ بزرگتر رو ترجیح میدم، نقشه خونه هم بسیااار مهمه، نورگیر بودن خیلی مهمه...تناسب فضای اتاق ها و پذیرایی و اشپزخونه....یعنی یکیش خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ نباشه، تک واحدی باشه یا دیوار مشترک کمترین حالت باشه...اینا خیلی مهمن. تازه من اولویتم این بود که خونه نوساز نباشه تا حیفم نیاد که بازسازی کنم چون والله هرچی خونه میدیم نوساز اصلا اون چیزی نبود که من میخواستم نه طراحی و مدل کابینت ها نه حتی دیوارها، هرچند بنظر خیلیا ممکن بود لوکس و شیک باشه...حالا ان شالله بچت که بزرگتر شد و وقت مدرسه اش شد تا اون موقع پول جور میکنین محله رو هم بالاتر میبرین
• liyane، Rose، فلامینگو
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
درسته صوفي جان
خونه نوساز و خام باشه و آدم به سليقه ي خودش كابينت و ملزوماتش رو بگيره
بدبختي اينجاست كه همسر من از اسباب كشي متنفره
يه موقع هايي واسه اينكه از زيرش در بره ميگه بيا خونه اي كه الان داخلش ساكنيم رو بخريم ولي من چون اين ١٩ ماه اخير كه درگير حاملگيه مزخرفم و بچه داريم كه خيلي پرچالش بود ، بودم از اين خونه اي كه الان نشستيم بيزارم، با اينحال كه هم لوكيشنش خوبه هم خود خونه بزرگ و خوبه اما خاطراتم توي اين ١٩ ماه بد بوده
فقط دلم ميخواد از اينجا برم
حتي با رغبت هم تميزش نميكنم
واسه همين خونه اي بخوايم بگيريم حالا حالاها توش ساكنيم و عوضش نميكنيم ، دليل اينكه از الان به فكر مهدكودك و مدرسه پسرمم هستم همينه
• Sufii
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۲/۲۵، ۰۵:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۲/۲۵، ۰۵:۳۵ عصر، توسط Rose.)
سوفی جان منم دقیقا مثل شما فکر می کنم
از سال های حدود 90 بحث اسلامی کردن معماری مطرح شده...
برای همین فوووووق العاده نقشه های داغون زیاد شده...
مثلا یکیش همین که یه زور زدن مطبخ رو مد کنن... و آشپزخونه کوچیک و دور از پذیرایی و اینها باشه برای پنهان کردن زن خونه از دید مهمانه (انگار که الان با این قیمتا ملت چقدر میتونن برن مهمونی... توی این شرایط هر کسی به خونه ی آدم میاد حتما امین و مونس آدمه... نه لزوما نامحرم...)... حتی یادمه این مشهدیه سر و صدا می کرد که باید برگردیم به اون دورانی که آشپزخونه با در و پنجره از جاهای دیگه ی خونه جدا میشد...
یا اومدن برای خونه ی 60-70 متری پلن ورودی و چه میدونم صحن اختصاصی و اینا تعریف کردن (مسخره بازیییییییی کامل) و کلی از متراژ خونه توی راهروها تلف میشه...
برای همین من شخصا نقشه های قدیمی تر رو بیشتر می پسندم که همه جا بهم راه داره و مشرفه... خونه ای که آدم میخواد زندگی کنه، معمولا بچه هست، نمیشه بچه رو ول کنی یه طرف، بری توی آشپزخونه آشپزی کنی که... باید آدم تا چندین سال حواسش به بچه باشه که کار خطرناک نکنه... بعد میخوای باهاش ارتباط داشته باشی، میخوای باهاش آشپزی کنی و کمکت کنه کارا رو بکنید که اعتماد بنفسش بره بالا... آشپزخونه های اپن این رو نسبتا مناسب ایجاد می کرد... ولی با این شرایط که آشپزخونه ها راهروی تنگ و باریک شده، اصلا حتی جا نیست دو نفر آدم کنار هم توی آشپزخونه یه غذا باهم درست کنن (بعنوان یه خانواده اصلا)، چه برسه که بخوای مهمونی بدی یا حواست به بچه هم باشه... حتی نمیشه مثلث طلایی رو رعایت کرد... یه وقتا نقشه دیدم توی خونه ی 250 متری، یخچال باید بیرون اون راهرویی که باید بهش گفت زندان نه آشپزخونه بذارن...
اصلا چرا باید زن رو از دورهمی ها جدا کنن؟ از دورهمی خانوادگی یا بین خانوادگی جدا کنن؟ حالا درسته ما کار خونه هم به دوشمونه، ولی چرا نخوایم از همون آشپزخونه هم معاشرت کنیم با همسر و بچه و یا مهمونمون؟
اصلا هر آشپزخونه ی راهرویی که می بینم، هر ورودی راهرویی که می بینم حالم بد میشه... همه چیزشون اسلامی شده مونده همین... خواستن زورکی حتی توی خونه های مردم هم فضولی کنن... خواستید اسلامی کنید، جوری نظارت کنید که دیوارها اینقدر نازک نباشه صدای کارای خاکبرسری همسایه توی خونه ی آدم باشه نه اینکه گیر بدید که معماری رومی یا گذاشتن مجسمه توی دکور حیاط یا نمای ساختمان ممنوع بشه... یا برید اصول مهندسی رو رعایت کنید که با یه زلزله ی کوچیک ملت از بین نرن، نه اینکه فضولی کنید که موقع مهمونی، خانم خونه که داره حمالی می کنه، خدای نکرده یه لاخه موش بیاد بیرون و نامحرم احتمالی بخواد اونو ببینه.........
اه حالم بد شد باز یاد اون نقشه های مزخرف افتادم.................
پر وسیله ترین قسمت خونه آشپزخونه اس دیگه، ولی یه جوری درست می کنن کلا 4 تا کابینت حسابی دستت رو نمی گیره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
اعتبار:
4,289
لیانه جان
خونه نوساز با اولین کلید کلی از قیمتش میافته.
بهترین گزینه خونه زیر پنج سال ساخت هست.
ما چندسال پیش تهران یه خونه چهارساله خریدیم. خودمون دیزاین داخلش رو کامل عوض کردیم. از کابینت آشپزخونه گرفته تا … انقدر که همون موقع اگه میفروختیمش کلی بخاطر طراحیش روش سود میکردیم.
• liyane، Sufii
تشکر Received:
11,246 in 2,495 posts
تشکر Given: 9,416
اعتبار:
15,596
تجربه به من میگه اتفاقا خونه های نوساز این دوره زمونه اصلا ارزش ندارن. به علت بالا رفتن قیمت مصالح و کارگر و ... تا تونستن از بغلش زدن. اصلا معلوم نیست با چه متریالی ساخته شدن، پی ساختمون درست کنده و ساخته شده یا نه.مهندس ناظرش خداشناس بوده و انصاف داشته یا نه. بیشترشون بساز بندازی کردن درواقع. من خودم اگه بخوام خونه بخرم خونه ی بزرگ ۶-۷ سال ساخت رو ترجیح میدم به خونه ی نوسازی که خب بخاطر قیمت بالاترش مسلما کوچیکتر هم هست. خودمم با سلیقه خودم توش یکم بازسازی و دیزاین انجام میدم میشه هلو. واقعیتش اصلا به خونه های نوساز الان اعتماد ندارم.
در مورد محله هم به نظرم خیلی فرقی ندارن که بخوای انقدر حساسین به خرج بدی. اره اگه تفاوت محله ۴-۵ پله بود درست بود ولی یه پله واقعا این حرفارو نداره. پاسداران خودش لوکیشن بالا به حساب میاد.
• liyane، Sufii
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
ترگل جان
فلامينگو جان
ماهور جان
ممنون از نظراتتون
دارم فكر ميكنم نظرات مختلف شما عزيزان دقيقا مثل فكراي توي سر خودمه
هركدوم محاسن خاص خودشو داره
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
اعتبار:
6,842
لیانه جون یه چیزی هم بهت بگم که بعید میدونم خونه نوساز پیدا کنی که خام باشه، چون خیلی از سودشون رو از همین کابینت و تزیینات در و دیوار میکنن بندرت حاضر میشن همچین کاری کنن..مگه پیش خرید بکنید...
• Rose