۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۱:۵۱ صبح
مری اون رنگ آمیزی داخل و بیرون دایره واسه چند سالگی مناسبه؟
بازی های حدود 2 تا 4 سال
|
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۱:۵۱ صبح
مری اون رنگ آمیزی داخل و بیرون دایره واسه چند سالگی مناسبه؟
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۶:۲۱ صبح
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۱۲:۰۷ عصر
وای پسر من از نقاشی متنفره...
البته خودمم خیلی بی حوصله ام و اصلا از نقاشی بدم میاد... نمی دونم چیز بدیه که نقاشی دوست نداره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۹/۲۷، ۰۳:۰۲ عصر
نه رز چرا بد باشه خب دوست نداره بچه
یک مجموعه بازی که برای سرگرمی، وقت گذرانی در کنار مادر یا پدر ، ایجاد حس همکاری و مفید بودن در کودک، ایجاد علاقه به آشپزی و ... مفید هستند : انجام امور آشپزی و شرکت دادن کودک در امور آشپزخانه است حتی به نظرم برای کودک بدغذا هم خیلی خوب باشه حداقل غذایی که خودش پخته را میخوره
اول میشه از کمک گرفتن کودک شروع کرد مثلا مامان دو تا پیاز بیار یا آرد ، ملاقه، یه بشقاب و ... را بده ظرف شستن هم میتونن انجام بدن یه چهارپایه مناسب و ظرفهای نشکستنی . انقدرررر لذتبخشه واسه بچه که نگو (پسر من بعدش میگه خسته شدم یکم استراحت کنم، یا کمرم درد گرفت از بس سر پا بودم ![]() بعد به ریختن مواد و مخلوط کردن در مواقعی که حساس نیست مثل مخلوط کردن مواد کیک قبل از اضافه شدن بیکینگ پودر که اگر لفتش در هم مشکلی پیش نیاد و بعد که مسلط شدن وتعادل داشتن تو هم زدن غذا روی گاز بازم با احتیاط کامل مادر و اشراف به بچه اینجا کاغذ روغنی خودش چرب کرده و سیب زمینی ها را گذاشت روش ![]() این دو مدل کیک هم در ریختن مواد و هم زدن مشارکت داشته و همون چرب کردن کاغذ روغنی ظرفش ![]() ![]() اینجا هم شیر برنج پخت خوبیش اینه که فقط باید هم بزنه و بعدم با علاقه زیاد خوردش❤️ یک چهارم پیمانه برنج و آب و بعد هم شیر ![]() ![]() •
۱۴۰۱/۱۰/۳، ۱۲:۰۷ صبح
سلام بچه ها
یک مجموعه کتاب که برای پسرم خریدم و به صورت رنگ آمیزی و نقاشی مفاهیم را به بچه یاد میده من که از این کتاب ها راضی ام پاییزک (فعلا این تموم شده) زمستونک بهارک سه تا کتاب برای سن ٣-۴ سال داره بر اساس فصل و هر کتاب سه ماه داره که هرماه روی یکسری موارد کار میکنه و توصیه هایی هم برای کار گروهی، کاردستی و بازی و غیره داره بچه به صورت عملی مفاهیم را یاد میگیره فکر کنم برای بقیه سنین هم داشته باشه قیمتشون هم مناسبه هر کدوم ٢٣ تومن ![]() آخر هر ماه توصیه های این شکلی داره: ![]() ![]()
سلام
کاردستی آدم برفی وسایل مورد نیاز هم خیلی ساده هستن: کاغذ- پنبه- کاغذ رنگی- مداد شمعی و چسب - چوب برای دست هاش (ما برای موهاش پشم گذاشتیم ![]() در کنارش مفاهیم زمستون و تغییر فصل ، برف و ... برای کودک توضیح داده شود ![]() مامان های عزیز شما هم بازی هایی که با دلبندهاتون انجام میدین را اینجا ثبت کنید همه استفاده کنیم. با تشکر ![]()
ماری باباش چشمای پسر رو می بنده، من میوه های مختلف رو میگیرم جلوش که بگه چه میوه ایه
![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۵، ۰۲:۱۲ عصر
رز آفرین ، این خیلی بازی جالبیه برای بچه،
همسرم یه مدل از این بازی درست کرد حیف که پسرم بعدش خرابش کرد و تبدیلش کرد به پارکینگ ماشین هاش، عکس هم نگرفتم اسم بازی هم گذاشته بودن : لمس کن و حدس بزن؟ تو دیواره یه کارتن محکم دو تا دایره درآورده بود که دست های پسرم رد بشه بعد یه روسری هم انداخته بودن رو سر کارتن که چیزی معلوم نباشه همسرم به دور از چشم پسر وسیله های مختلف می ذاشت تو کارتن و بعد پسرم دستاشو میکرد تو کارتن و لمس میکرد و بعد میگفت چیه مثل میوه ها- کلید - کتاب- اسباب بازی هاش یک بعد از ظهر کامل سرگرم بوده من اومدم خونه خیلی ذوق داشت چند تا وسیله هم من گذاشتم حدس زد ![]() |